Dilema

=)
nije isto biti neuviđavan (i nekulturan) i ne ceniti tuđe mišljenje o sebi više od sopstvernog..
stvarno ne uviđaš razliku?

edit: i oću da vidim primere moje psihoze. javni konkurs.

"he he
kako smo večeras svi u nekom frendli fazonu..
jel to i vas plaši? " copyright by Parka

Ako je potrebno analiziracemo stavku po stavku

Bas sam sad razmisljao o tome kako stvarno nisam nijednom na ovom forumu ostavio utisak lika koji ima smisla za humor. *** mozda preozbiljno shvatam Ljubav i Seks a mozda sam i previse formalan...whatever. A sto se tice moje prve stavke...ma necu. Imas patolosku potrebu za verbalnom(pisanom)konfrotacijom to vise spada u neurozu i toliko o tome

Ej ljudi!!! Nije bitno sta ko misli, bitno je da ti mislis da radis ispravnu stvar. Toliko vulgarnosti i plitkosti na temu ljubavi i sexa cini da mnogi izgube kompas. Ako neko ima potrebu da se preispita a neki tamo mu kazu da je nesiguran, lud i p.ichka onda netreba da se cudimo sto je toliko devijacija

Ej ljudi!!! Nije bitno sta ko misli, bitno je da ti mislis da radis ispravnu stvar. Toliko vulgarnosti i plitkosti na temu ljubavi i sexa cini da mnogi izgube kompas. Ako neko ima potrebu da se preispita a neki tamo mu kazu da je nesiguran, lud i p.ichka onda netreba da se cudimo sto je toliko devijacija

to je jasno.
nego, ti si zajedno sa tom devojcicom? ili..?

pa daj opisi tu situaciju, o cemu se radi.

Ne bih da duzim i da opet pletem cilimce :), spontano je krenulo druzenje ( devojcica je dosla do mog broja telefona), ja sviram gitaru i nekim klincima drzim casove pa kao htela bi i ona. To druzenje traje vec godinu dana, ona mi se intimno otvara, njeni tinejdz problemi su meni deja vu, ja je savetujem, sve to u okviru tog ucenja sviranja gitare. Naravno da mi je jasno kako to moze da deluje na mladju zensku osobu, baja svira gitaru, stariji je i sl. ali stvarno ne zloupotrebljavam te stvari. A kako vreme tece odnos je sve prisniji.....da stvar bude jos gora i njena porodica me bas, bas gotivi

Ne bih da duzim i da opet pletem cilimce :), spontano je krenulo druzenje ( devojcica je dosla do mog broja telefona), ja sviram gitaru i nekim klincima drzim casove pa kao htela bi i ona. To druzenje traje vec godinu dana, ona mi se intimno otvara, njeni tinejdz problemi su meni deja vu, ja je savetujem, sve to u okviru tog ucenja sviranja gitare. Naravno da mi je jasno kako to moze da deluje na mladju zensku osobu, baja svira gitaru, stariji je i sl. ali stvarno ne zloupotrebljavam te stvari. A kako vreme tece odnos je sve prisniji.....da stvar bude jos gora i njena porodica me bas, bas gotivi

ali...? neko treba da nacini prvi korak, jel tako :-). mislim da je vreme.

ali...? neko treba da nacini prvi korak, jel tako :-). mislim da je vreme.

Jeste N, al tu stupa dilema na snagu. I sama znas postavila si temu zasto bezimo od ljubavi. Ja kapiram da je devojcici potreban taj dozivljaj po svaku cenu a ja sam ipak malo stariji pa razmisljam i o perspektivi...a ima i onoga "ko sa decom spava..."

Back