Отварач мозга...опет
Iskusan
- Poruka
- 5.743
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gore je kad dobacuje drugarici.Јако се секирам , шта је горе...
Када вам на улици добацује неки безобразник или када добацује вашој другарици, а вас ни непримећује??
zasto ne dajes do znanja?Meni je uvek bilo bitno kakav je lik. Ako je neki ok lik i ako je dobacivanke iole normalno onda mi čak imponuje. Naravno ne dajem to do znanja.
Ako je situacija kao gore navedena a upućena drugarici onda mi je malo i krivo što je nju "izabrao", ali takođe ne dajem to do znanja.
Pa to je ono kao tvrdim pazar.zasto ne dajes do znanja?
Свестан/на си да целна временом пада?Pa to je ono kao tvrdim pazar.
nažalost, kao to nije providno i odbojno nekom ko ceni do sebe?Pa to je ono kao tvrdim pazar.
to mi zvuci kao tinejdžerksko ponasanje siguran sam da se salilaСвестан/на си да целна временом пада?
Чему фолирање,ако је неки незнанац показао интересовање?
Углавном се замишља идеална ситуација приликом новог упознавања.to mi zvuci kao tinejdžerksko ponasanje siguran sam da se salila
da imas dovoljno vremena da pobegnes ako te pojuriICH se ne sekiram,...kulturno ga iskuliramo.
Onda kad se dovoljno udaljim," damski" šabanu, pokažem "srednji prst".![]()
a dobro to, al drugacije smo mi i zene zivotinjeУглавном се замишља идеална ситуација приликом новог упознавања.
А у реалу готово никад није идеално.
Ако су у питању млађи момак и девојка
(претпоставља се да није удата), невидим ништа страшно и претерано неваспитано, чак и добацивању у пролазу.
Поготово ако је доскочица шармантна...духовита...
Требали би млађи момци више да
"цимају" млађе девојке...
Vi ste neznija bica ja to razumem i postujem, cista evolucija covecanstva. Vi se stalno, nesto brinete, saosecate, razmišljasate o vaznim stvarima, tako da shvatite i njih, mi muskarci 90% vremena kuliramo, 10% razmisljamo, njih povuce nagon, testosteron sta vec, a jadni nisu toga ni svesniIskuliram
Samo krkani dobacuju ženama na ulici