joksiii555
Početnik
- Poruka
- 22
Zdravo. Nova sam ovde, nzm kako se koristi ovaj forum,ne znam kako postaviti temu, zato pišem ovde izvinjavam se..potrebno mi je neko vaše mišljenje i savet. 2 meseca sam u vezi, tj to se sada više i ne može nazvati vezom. Imam 24 god, on 37 i razveden je, ima dete. Brzo smo kliknuli, dopali se jedno drugom. Izlazili, upoznao me sa nekim njegovim prijateljima, planirao putovanja, bukvalno me uveravao da je ozbiljan, iako ja ne mogu tek tako nekom verovati, njemu sam poverovala. Na početku se stalno javljao, dopisivali bi se i ostalo. Pre mesec dana postao je drugačiji, kada se vidimo bude nam lepo , nakon toga se ne čujemo po par dana, ne javlja se,sto se meni to ne dopada. Naravno javljala sam se i ja njemu. Skoro je bukvalno nestao i nije se javljao 10ak dana, jer je kaze bio na putu i iskulirao moju najnormalniju poruku kako si i sta se radi. Dok nije odgovorio nakon par dana nisam znala sta da mislim. I preko toga sam presla.. Vidimo se prosle nedelje dogovorimo se da izadjemo sami na veceru gde on meni dan pre toga javlja da ne moze jer ima obaveze, izvinjava se i kaze isto da je narednih dana zauzet i da se vidimo za vikend. Kaže da se u subotu dogovorio sa drustvom u kafanu da ide i da bi bas voleo da mu se pridruzim sa drustvom. Rekla sam u redu, moze ako budem izlazila. Posle toga mi se par dana nije javljao.. Dolazi subota, ja nisam ni isplanirala da izadjem, legnem i oko 1 uvece mene on zove par puta, ja se ne javljam iako sam videla poziv pa me zatim zvao oko 3,i 4, pusta poruku na viber gde sam. Ja mu tek ujutru odgovorim da sam spavala i napisem poruku vidim da si me zvao nocas par puta? Na sta on meni nista nije odgovorio. Totalno sam se razocarala, zaljubila sam se za kratko vreme, stalno razmisljam da li sam mozda pogresila sto se nisam javila, a znam da nisam,jer nije u redu da me u to doba zove, da mi je bar pre toga rekao da izlazi sigurno, da me pita da li cu ja da izadjem.Sada nzm da li glumi neko ludilo ili je ljut sto se nisam javljala. Dodje mi da mu napisem jel sve okej? nisam zasluzila ovo kuliranje. Ili da samo dignem ruke od takvog coveka?