Dilema: srednjoškolske simpatije...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heh, Ilo Silo, mislio si da pecaš cice na gimnazijske sentimente.:lol:
Niste bili u vezi, koliko sam ukapirao, to muvanje ne znači ništa. Svako se sa svakim muvao. A telefon, telefon..pa pazi, da ti je bilo stalo, nabavio bi ti taj telefon mnogo ranije. Izgleda da nije zainteresovana. Nego, podsetio si me na moju veliku ljubav iz kraja, ne ti, nego priča... bila neka Saška, i ja sam bio opasno dečački naložen na nju. Bili smo u vezi, sve smo radili, a baš smo bili balavci. I sećam se, sreo sam je kad sam upisao fax, baš tog juna, kod okretnice trola u Knezu. Maše mi ona, smeje se, rekao sam joj da ću da joj se javim, i naravno, nikad joj se nisam javio :razz:

Pa ti je proganjaš, to nije lepo.Pomisli kakve poruke šalješ takvim očajničkim ponašanjem... a onda dođeš ovde i kažeš da ti je svejedno... DA, vidim da ti je svejedno jer da je bar malo, makar malo poštuješ i da imaš malo razumevanja za nju ne bi je silovao da telefonira sa tobom. MOžda je neraspoložena, možda ima problema.... ko si ti uopšte? Daješ sebi previše slobode.

ra-ta-tat:
Pa ti je proganjaš, to nije lepo.Pomisli kakve poruke šalješ takvim očajničkim ponašanjem... a onda dođeš ovde i kažeš da ti je svejedno... DA, vidim da ti je svejedno jer da je bar malo, makar malo poštuješ i da imaš malo razumevanja za nju ne bi je silovao da telefonira sa tobom. MOžda je neraspoložena, možda ima problema.... ko si ti uopšte? Daješ sebi previše slobode.

To me podseti... Jeo sam juče jagnjetinu za ručak... Bila je malo masna... Ne nešto strašno... Ali ipak... Onako već stvrdnuta mast... Čovek se zapita kakav li to ima ukus ako se namaže na hleb? Znaš da ne bi smeo da se zezaš s time, da će verovatno biti bljak, ili ako ne onda ćeš ugojiti.... Ali si toliko radoznao da jednostavno zagrizeš... I šta se onda desi... Ako ti se svidi, obrneš celu butku tražeći još masti... Ako je nema, nije ti svejedno...

Mada bih rekao da je ova priča idiotska, nije da nema smisla. :roll:

hanibal77:
e a zavisi i kako si joj trazio br telefona...nekad ljudi ne dozvole da im se isti ne da
ja srela svoju skolsku drugaricu za vreme svoje posete yu i ona kao evo ti broj ajde da se vidimo ajde ajde a ja nemam vremena znam da je necu zvati al uzmem,odlozis valjda sta znam
mozda je tako i ona

Pa de si ti Hani? Od kad direktorišeš, nešto te baš i nema na forumu. :lol:

Ма, чему фрка? Ако ти је дала број и ако сте се договорили да се видите, онда је сигурно тако и мислила. Можда исто као ти: што да не, кафица са старим френдом?! А то што се није јавила, зар ниси помислио да има неку гужву, да је тренутно у некој фрци па није имала времена (можда је била са дечком).... Да сам на твом месту ја бих сачекала пар дана, па позвала поново (не СМС) ... Не видим да има било каквог разлога да те избегава или да те завлачи.

iluzionista:
Doduše, za nju je to i simptomatično... Kada je imala dečka me je uvek ignorisala... Kad nema onda bi pokušavala nešto... Tako da... Sasvim moguće. Mada je to mene u prošlosti užasno nerviralo i počeo sam da je ignorišem na kraju... Ali bilo mi je veoma drago što sam je video. I možda je sve ovo u stvari vrlo korisna stvar da razbijem mit o njoj koji postoji u mojoj blesavoj glavici.
hm, razbiti mit o njoj? mozda i ne moras, samo prestani da se nadas.sve ima svoje razloge, ako se ona nije promenila po pitanju stava prema tebi, znaci da je vreme da ti evoluiras u tome. ali bez nerviranja, jednostavno da to sagledas bez bola. i neka ti je drago sto si je video, to je divno.

Back