Dilema oko napajnja

Ja na 2 racunara imam thermaltake-a od 600w, racunar ponekad ne ugasim po mesec dana ( cak ni reset ) kosta oko 60eura. Jedan trci sa ssd od 128GB, 4 HDD-a, 6GB, 2x460gtx karticom... Racunar je tih i nikad, nikad nisam imao problem...
Dobar UPS ti kosta vise od 150eura, dobro napajanje 3x manje..... Samim tim cak i da ti racunar kosta 400eura, dobro napajanje je obavezno.

To sto tebi nije bilo nista nije primer koji treba uzeti kao 100% tacan.

PKT mislim da je covek(markons82) u pravu.Kao sto rekoh za mene je uvek bilo a i bice najvazniji hardver na racunaru-NAPAJANJE.I uvek sam na tome obratio najvise paznje i izdvojio dosta love.Evo sad planiram da uzmem nesto bolje(imam Thermaltake 750W) pa nije mogao da izvuce 2 ATI 4870.Ali ionako ih prodajem pa planiram da uzmem 6950!
Znaci ljudi ponavljam(po ko zna koji put) uzimajte samo prvoklasno napajanje(markirano) i to sa ovom oznakom 80+!

a ja mislim da ste obojica u pravu..
ili trojica ne bitno..
ne treba se stekati na napajanju, al ne treba ni biti glup i dati imenu 30 E vise zato sto je ime..
taj lc je trenutno mozda naprodavanije napajanje u srbiji i do sada sam video smo jedan problem sa istim..napajanje je korektno za te pare, ali od njega ne mzoes okaciti potrosaaca od 480 W, niti ocekivati da ti radi 5 godina..
za ostalo je sasvim korektno..
lepo je kad imas para pa pljunes 100 e za cihieftec i bez razmisljanj znas da imas dobru stvar u kompu, al nemaju svi..

Back