Dil vlasti i mafije - izmene zakona o gradnji

Boljarin

Buduća legenda
Poruka
28.390
Predlog zakona o gradnji je direktna zastita kriminalne gradnje i sprovodjenje kriminalnih resenja koja je gradjevinska mafija donosila zadnjih 40 godina.
Mafija u katastru, mafija u sudu, mafija u lokalnoj samoupravi nije ociscena, pa se novim zakonom sasvim galantno dozvoljava da svoje kriminalne radnje pokriju legalizacijom, normalno rusice se ono sto nikad nije ni moglo da se legalizuje, ali mafija ce laganica da izadje iz kriminala.
Moze li neko ko 40 godina nije postovao zakon da preko noci promeni cud?

Predlog zakona o gradnji je direktna zastita kriminalne gradnje i sprovodjenje kriminalnih resenja koja je gradjevinska mafija donosila zadnjih 40 godina.
Mafija u katastru, mafija u sudu, mafija u lokalnoj samoupravi nije ociscena, pa se novim zakonom sasvim galantno dozvoljava da svoje kriminalne radnje pokriju legalizacijom, normalno rusice se ono sto nikad nije ni moglo da se legalizuje, ali mafija ce laganica da izadje iz kriminala.

Vuk dlaku menja, ali cud nikada. BTW, ja legalizovan sve sto nije bilo legalizovano, a stan upisah u katastar/zemljisnje knjige (ceo soliter upisase tek pre 5 godina), jer mi dolazili sa koca i konopca da kupuju (samo izviru ispod zemlje), a ja odiebaus po prekom postupku, pa poceli da se motaju tu neki mracni tipusi... Pa sam morao da ugradjujem metalna vrata. Ljuti celik u betonu. Sada komotno mogu da (pokusaju da) otimaju. Kada su to videli, odmah su to spazili. :hahaha:

Strazbur NE oprasta (srpskim sudovima NE verujem nista), kada imas sve legalne papire ustavotvorne drzave. Mogu da mi ga ti mafamilijasi doovaju. :per:

_nobody_

ne moze naravno
stanari jedne zgrade na brdu su prijavili nelegalnu gradnju..uredno je izasla inspekcija, napravila zapisnik o svemu i donela resenje o rusenju
ili da izvodjac srusi sam ili ce da srusi opstina, pa on da plati trosak
proslo je nekoliko meseci, nista se ne desava
neko od stanara nadje neku vezu i od predsednika opstine dobije informaciju da stvari stoje ovako:
zvanicno, izgradjeno nikad nece da bude sruseno jer opstina nema dovoljno sredstava da rusi sve sto je nazidano nelegalno..nezvancno - covek je potplatio da zazmure u opstini, a on je predao dokumentaciju za ozakonjenje nelegalno izgradjenog
eto.
najveca praonica nelegalnog novca je gradnja..meni je uzasnije sto je usvojen zakon da ce odgvornost za nelegalnu gradnju da snosi vlasnik placa
to u praksi znaci - nadju nekog dekicu ili bakicu sa nekom trosnom kucicom, obecaju da za ustupljeni plac izgrade zgradu u kojoj ce deki i baki da daju dobru kvadraturnu nadoknadu i da kao garanciju plac neka se i dalje vodi na baki i deku
i mafija orgija, a nesrecnici ce u zatvor
i vuci siti i ovce u toru

ne moze naravno
stanari jedne zgrade na brdu su prijavili nelegalnu gradnju..uredno je izasla inspekcija, napravila zapisnik o svemu i donela resenje o rusenju
ili da izvodjac srusi sam ili ce da srusi opstina, pa on da plati trosak
proslo je nekoliko meseci, nista se ne desava
neko od stanara nadje neku vezu i od predsednika opstine dobije informaciju da stvari stoje ovako:
zvanicno, izgradjeno nikad nece da bude sruseno jer opstina nema dovoljno sredstava da rusi sve sto je nazidano nelegalno..nezvancno - covek je potplatio da zazmure u opstini, a on je predao dokumentaciju za ozakonjenje nelegalno izgradjenog
eto.
najveca praonica nelegalnog novca je gradnja..meni je uzasnije sto je usvojen zakon da ce odgvornost za nelegalnu gradnju da snosi vlasnik placa
to u praksi znaci - nadju nekog dekicu ili bakicu sa nekom trosnom kucicom, obecaju da za ustupljeni plac izgrade zgradu u kojoj ce deki i baki da daju dobru kvadraturnu nadoknadu i da kao garanciju plac neka se i dalje vodi na baki i deku
i mafija orgija, a nesrecnici ce u zatvor
i vuci siti i ovce u toru

Ide to mnogo dalje i mnogo vise, a pocinje vec u skupstini...preko drzave do zadnjeg inspektora koji uvek strada, tuku ga oni koji grade bespravno, a kaznjavaju oni koji su ga postavili....
Evo primer...ima dvesta prijava javnim tuzilastvima protiv istih ljudi koji potpisuju privremene dozvole za gradnju
na tudjem ili drzavnom placu, javni tuzioci stave u fioku, a lik i dalje pise dozvole protivzakonito i pomocu suda i policije useljava onekoji su platili privremenu dozvolu...
Vrhovni sud srbije nalozi da se sprovede resenje inspektora, ali lokalna samouprava i dalje ne sprovodi, jer nema para, izvrsiteljima ne stizu takve stvari na izvrsenje, a cak i da stignu zavrse u fioci, ali zato vrlo brzo ulaze drugim ljudima u kuce i otimaju prava i stvari ima i dalje katastar nece da sprovede resenje potvrdjeno u vrhovnom sudu, ali sprovodi lokalne nelegale ugovore i svemu tome jos i policija pomaze...

Ovim zakonom jos im se olaksava da sprovode ono sto nisu mogli desetinama godina, jer su na istim mestima isti ljudi koji sprovode zakon samo koji njima odgovara. Lokalne uredbe imaju vecu snagu od zakona i ustava pred lokalnim sudovima koji nezakonito ignorisu vise sudove i ne zavrse na ulici, a ako slucajno nekoga i izbace, umesto da ga zatvore i zabrane rad u pravosudju komora mu omoguci da dobije sporove kao advokat i dalje rusi pravosudni sistem....

U takvom okruzenju svaki novi zakon je samo podrska, tako da je sumnjivo cemu zorana sluzi u vladi srbije...
i zasto ovaj zakon sada kada je frka sa evropom kosovom i amerima...

- - - - - - - - - -

a, šta bismo sa svim onim kućama, još uvek neomalterisanim, a već useljenim, što okružuju beograd, a izgradila ih dođoška sirotinja privučena svetlima velegrada?

Ili mozda "politicke odluke da se zakon ne postuje" dok lokalno operise lokalna samouprava u beogradu se sve zavrsava u opstini koja komotno zmuri jer postoji "politicki stav" ....Mali broj nemoralnih sa imenom i mnogo vise onih bez imena vladaju drzavom...

Мафија хоће да легализује послове !

Највећи пример је Шарић који купује огромне некретнине и не пита за цену.

Ни једна кривична пријава за дивљу градњу иако је то законом прописано ! ? ! ?

- -
Које је ваше објашњење ?

- - - - - - - - - -

Ide to mnogo dalje i mnogo vise, a pocinje vec u skupstini...preko drzave do zadnjeg inspektora koji uvek strada, tuku ga oni koji grade bespravno, a kaznjavaju oni koji su ga postavili....
Evo primer...ima dvesta prijava javnim tuzilastvima protiv istih ljudi koji potpisuju privremene dozvole za gradnju
na tudjem ili drzavnom placu, javni tuzioci stave u fioku, a lik i dalje pise dozvole protivzakonito i pomocu suda i policije useljava onekoji su platili privremenu dozvolu...
Vrhovni sud srbije nalozi da se sprovede resenje inspektora, ali lokalna samouprava i dalje ne sprovodi, jer nema para, izvrsiteljima ne stizu takve stvari na izvrsenje, a cak i da stignu zavrse u fioci, ali zato vrlo brzo ulaze drugim ljudima u kuce i otimaju prava i stvari ima i dalje katastar nece da sprovede resenje potvrdjeno u vrhovnom sudu, ali sprovodi lokalne nelegale ugovore i svemu tome jos i policija pomaze...

Ovim zakonom jos im se olaksava da sprovode ono sto nisu mogli desetinama godina, jer su na istim mestima isti ljudi koji sprovode zakon samo koji njima odgovara. Lokalne uredbe imaju vecu snagu od zakona i ustava pred lokalnim sudovima koji nezakonito ignorisu vise sudove i ne zavrse na ulici, a ako slucajno nekoga i izbace, umesto da ga zatvore i zabrane rad u pravosudju komora mu omoguci da dobije sporove kao advokat i dalje rusi pravosudni sistem....

U takvom okruzenju svaki novi zakon je samo podrska, tako da je sumnjivo cemu zorana sluzi u vladi srbije...
i zasto ovaj zakon sada kada je frka sa evropom kosovom i amerima...

- - - - - - - - - -

Ili mozda "politicke odluke da se zakon ne postuje" dok lokalno operise lokalna samouprava u beogradu se sve zavrsava u opstini koja komotno zmuri jer postoji "politicki stav" ....Mali broj nemoralnih sa imenom i mnogo vise onih bez imena vladaju drzavom...

Nema ih vise odavno !

To su neke stare privremen dozvole za gradnju iz prethodnih propisa !

Ja ne znam za ovo po vazecim propisima

Мафија хоће да легализује послове !

Највећи пример је Шарић који купује огромне некретнине и не пита за цену.

Ни једна кривична пријава за дивљу градњу иако је то законом прописано ! ? ! ?

- -
Које је ваше објашњење ?

- - - - - - - - - -

Nema ih vise odavno !

To su neke stare privremen dozvole za gradnju iz prethodnih propisa !

Ja ne znam za ovo po vazecim propisima

To su i dalje kuce u vlasnistvu zbog kojih je krsen zakon, a nisu legalizovane zbog borbe koja se vodi...
ovim zakonom se to legalizuje, a kriminalci rehabilituju.
Kakav saric? On unosi pare u drzavu...pravi kriminalci ih iznose na svojim racunima....

Да износити паре је организован и умрежен криминал. ...та куповина ијесте чудна !

O tome pisem godinama, svajcarska jezera ce prozvati srpskim rajem...tamo su i oni sto su pljackali od 70tih lekari, sudije, tuzioci, politicari, direktori
sav srpski sljam je u svajcarskoj, americi i kanadi...UN ce traziti da da placamo kaznu za njih kao otpd elegalno izvezen...:)

Oд масовног доласка босанаца и црногораца у Србију, градови Србије
због дивље градње почињу да личе на касабе !!!!

Ово ће бити само амнестија свега тога......

Србијо, шта си дочекала

Србијо, шта си дочекала

Pa....kada se vidi ono sto je izgradjeno u vreme prohibicije gradnje po tim gradovima i koliko su para uzeli vlasnici "duboke drzave"
za svoje placeve, ne rusenja i kriminal ti sto su popljackali bosnu i krajinu su male bebe...

- - - - - - - - - -

Србијо, шта си дочекала

Ne uzvikuj mi parole u ime srbije koju ste popljackali...

Ta jadna elita raspolaze srbijom kao svojom babovinom,

stavise ocekuje da im neko to brani puskom, pa bi decu da nam skupljaju u vojsku

dok su njihova po svetu u biznisu od 10 godina...

Pa....kada se vidi ono sto je izgradjeno u vreme prohibicije gradnje po tim gradovima i koliko su para uzeli vlasnici "duboke drzave"
za svoje placeve, ne rusenja i kriminal ti sto su popljackali bosnu i krajinu su male bebe...

- - - - - - - - - -

Ne uzvikuj mi parole u ime srbije koju ste popljackali...

Ta jadna elita raspolaze srbijom kao svojom babovinom,

stavise ocekuje da im neko to brani puskom, pa bi decu da nam skupljaju u vojsku

dok su njihova po svetu u biznisu od 10 godina...

'ајмо овако : Који су то Ми, Ви и Они....да мало расчланимо....

'ајмо овако : Који су то Ми, Ви и Они....да мало расчланимо....

Mi smo narod vi ste gamad u vlasti koja pljacka narod a oni su vlast koja ne sme da vesa gamad...

Dakle gamadi NAROD NIJE KRIV CAK NI STO JE GLUP, vesanje je prava mera obavezne revolucije...

Onda znaci bake i deke koje pokusavate da eliminisete iz politike, ne treba njome ni da se bave dok imaju naoruzanje

treba sebi da obezbede besplatnu negu od strane drzave kao zasluzni gradjani koji tamane gamad...

Mi smo narod vi ste gamad u vlasti koja pljacka narod a oni su vlast koja ne sme da vesa gamad...

Dakle gamadi NAROD NIJE KRIV CAK NI STO JE GLUP, vesanje je prava mera obavezne revolucije...

Onda znaci bake i deke koje pokusavate da eliminisete iz politike, ne treba njome ni da se bave dok imaju naoruzanje

treba sebi da obezbede besplatnu negu od strane drzave kao zasluzni gradjani koji tamane gamad...

Да ли је теби добро ? Да те питам за почетак ?

Да ли је теби добро ? Да те питам за почетак ?

a da ja tebi kazem, ne troluj mi temu...

- - - - - - - - - -

NE može,ne može!!! Uaaaaa....ša sve obuhvata taj zakon?

Poenta zakona je da se omoguci bandi da zavrsi posao koji je pocela davno, a da drzava kao uzme neke pare od legalizacije...

Istina je da taj posao mora da se uradi, ali do njega ne bi ni doslo da ovi isti nisu bili u vlasti 50 godina i gradili bespravno preko raznih krimosa..

negde su pustali price kako grade djokovici, pa divac, pa svi neki poznati, ali sama vlast gradi bespravno i prodaje bespravno i potpisuje kriminalna akta

zakn samo pomaze bandi...

Нема троловања, само усмеравање теме у правом смеру....

Када тузланка доноси нови закон о планирању и изградњи

свима је јасно шта је на тапету, а шеф јој је из бугојна....

Rekoh li ti da mi ne trolujes temu?

Pravi smer nije zorana nego njeni sefovi u mafiji duboke drzave...ti sakrivas postojanje kriminalaca koji vladaju iza vlasti i u vlasti....u svakoj vlasti...

Ovo dovodi u sumnju i na zoranu koja je vec pomagala mafiji oko preuzimanja ekologije srbije, pa je tempiranje ovog zakona samo dodatna sumnja...

za stanje u Srbiji u gradjevini iskljucivo odgovornost snose SVE VLASTI od 1945 do danas.

One su te koje nisu uredili tu oblast.

Npr za vreme komunizma nisi mogao da gradis kucu osim ako se ne izvrsi prenamena zemljista iz poljoprivrednog u gradjevinsko , sto je trajalo najmanje nekoliko godina

Sama vlast je ohrabrivala gradjane da grade bez dozvola , gradila infrastrukturu u tim naseljima i slicno.

I na kraju - sama vlast je na sve te objekte naplacivala i dan danas naplacuje porez.

A cim porez naplacuju znaci da je za njih to regularan objekat.

za stanje u Srbiji u gradjevini iskljucivo odgovornost snose SVE VLASTI od 1945 do danas.

One su te koje nisu uredili tu oblast.

Npr za vreme komunizma nisi mogao da gradis kucu osim ako se ne izvrsi prenamena zemljista iz poljoprivrednog u gradjevinsko , sto je trajalo najmanje nekoliko godina

Sama vlast je ohrabrivala gradjane da grade bez dozvola , gradila infrastrukturu u tim naseljima i slicno.

I na kraju - sama vlast je na sve te objekte naplacivala i dan danas naplacuje porez.

A cim porez naplacuju znaci da je za njih to regularan objekat.

Istina, nisu streljani svi antikomunisti, menjali su boje i bili najbolji komunisti, tacnije najgori

Drzava propise dve godine da se urade planovi i uredi ta oblast, a loklne vlasti to ignorisu i

ti lokalcci napreduju do republike, kasnije prave dilove sa siptarima, ustasama i cetnicima koga gde da postave....

Citajte sluzbene listove, koliko puta je produzivan rok za regulisanje katastra, generalnih i dtaljnih urbanistickih planova...

Nadjite odluke vrhovnih sudova koje niko ne postuje i 90 tih ti isti odjenom vise nisu komunisti vec vodje copora ...

Rekoh li ti da mi ne trolujes temu?

Pravi smer nije zorana nego njeni sefovi u mafiji duboke drzave...ti sakrivas postojanje kriminalaca koji vladaju iza vlasti i u vlasti....u svakoj vlasti...

Ovo dovodi u sumnju i na zoranu koja je vec pomagala mafiji oko preuzimanja ekologije srbije, pa je tempiranje ovog zakona samo dodatna sumnja...

Тузланка је једина особа којој је Бојан Кришто на аеродрому Никола Тесла дао отказ.....

Ја сам покушао да ти објасним, да тузланка има ''упутство'' које аминује бугојнац.....
надам се да си схватио....

Тузланка је једина особа којој је Бојан Кришто на аеродрому Никола Тесла дао отказ.....

Ја сам покушао да ти објасним, да тузланка има ''упутство'' које аминује бугојнац.....
надам се да си схватио....

To je kao dosli neki sa strane....i sasvim lagano zauzeli vlast, a nisu postavljeni od strane onih koji su vec vladali....dosli u selo i komanduju seljacima

tj. arhitektama, sudijama, tuziocima, advokatima...sve naivnoj eliti...

to sto pises je trolovski spin...

Back