Dil sa Fiat-om - najgluplja investicija svih vremena

• Začetnik teme Začetnik teme Tihi-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ako umeju srbi iznaju to da rade sto nemamo uspesnu fabriku automobila, televizora i frizidera?

sto mi uvozimo tu robu zasto je ne izvozimo?

ne merim ja srbiju uopste po svojim arsinima nego sam samo realan.

pa rekao sam ti.........da ne gusite ljude vi patriote, sa kosovom, ognjistima, natom, nebeskim narodom........nego da ih pustite da rade i zarade, oni bi i radili i zaradili .

da bi radili, mora neko da ulozi pare u fabrike, da bi neko ulozio pare u fabrike, mora da ih ima..........onaj ko ima i hoce da ulaze zivi u americi ili EU......onaj ko hoce i moze da kupi sta srbin proizvede , takodje zivi u americi i EU................

ali , dok guslari i lopov - patriote pale narod sa glupostima, nema nista ni od ulaganja ni od posla...........nego chobanisanje, ili sverc benzina sa siptarima kao ti.......

pa rekao sam ti.........da ne gusite ljude vi patriote, sa kosovom, ognjistima, natom, nebeskim narodom........nego da ih pustite da rade i zarade, oni bi i radili i zaradili .

da bi radili, mora neko da ulozi pare u fabrike, da bi neko ulozio pare u fabrike, mora da ih ima..........onaj ko ima i hoce da ulaze zivi u americi ili EU......onaj ko hoce i moze da kupi sta srbin proizvede , takodje zivi u americi i EU................

ali , dok guslari i lopov - patriote pale narod sa glupostima, nema nista ni od ulaganja ni od posla...........nego chobanisanje, ili sverc benzina sa siptarima kao ti.......

to je decko nebuloza

boli investitore patka dal smo mi ovde patriote ili ne, n jih interesuje profit i jeftina a obrazovana radna snaga

to mi cast izuzecima nemamo

drugo ono sto imamo jesu najveci porezi i najkomplikovaniji i najveci birokratski aparat u evropi

u kombinaciji svih tih faktora investitori beze od nas i obilaze nas kao kisa oko kragujevca.

pa i 80 i 70tih smo imali neke fabrike za televizore frizidere i automobile pa su se i tada ljudi borili da uvezu nesto sa strane, zato sto je to strano uvek bilo bolje nego domace.

evo ga siptar - mozemo mi da prizeljkujemo da siptari budu prvaci sveta u basketu, glavni u proizvodnji mobilnih , i raketnih motora za space shuttlove - pokazuje se da jedino sto oni znaju realno da rade jeste proizvodnja peciva, samaranje pita i bureka , "sport za zubi" kao i trgovina belim robljem i drogom. ovi uspesniji kad uspeju kapital legalizuju tako sto otvore trzni centar ili pumpu.

mnogo ih napravi ambiciozne, lakse skompljimenti

evo ga siptar - mozemo mi da prizeljkujemo da siptari budu prvaci sveta u basketu, glavni u proizvodnji mobilnih , i raketnih motora za space shuttlove - pokazuje se da jedino sto oni znaju realno da rade jeste proizvodnja peciva, samaranje pita i bureka , "sport za zubi" kao i trgovina belim robljem i drogom. ovi uspesniji kad uspeju kapital legalizuju tako sto otvore trzni centar ili pumpu.

Radio bi ti sa Shqiptar-ima cim bi ti se ukazala prilika :)

Poslednja izmena:
to je decko nebuloza

boli investitore patka dal smo mi ovde patriote ili ne, n jih interesuje profit i jeftina a obrazovana radna snaga

to mi cast izuzecima nemamo

drugo ono sto imamo jesu najveci porezi i najkomplikovaniji i najveci birokratski aparat u evropi

u kombinaciji svih tih faktora investitori beze od nas i obilaze nas kao kisa oko kragujevca.

pa i 80 i 70tih smo imali neke fabrike za televizore frizidere i automobile pa su se i tada ljudi borili da uvezu nesto sa strane, zato sto je to strano uvek bilo bolje nego domace.

To je kod ruja nije bilo drugacije.

A ruje salju rakete u svemir.

Tihi seres to je tada bio komunisticki sistem. Tamo se pravi sranje i to u svakoj zemlji koja je bila pod crvenima.

to nema nista za srpskim mentalitetom.

I nisi odgovorijo.

gde da nadjemo zemljiste za 2 Miliona beogradzana. Kako da placamo drzavu za 2 Miliona seljaka. Gde da izvozimo. Kako da konkurisemo za drugim zemljama.

Nista nisi odgovorijo. pravis se mnogo pametan i zoves svakog siptar ko kaze nesto protiv tvoje idiotske argumentacije.

to sto je Yugo 45 izabran za najgori automobil svih vremena u anketi par renomiranih casopisa to dokazuje

Југић је сабијао у његово време. Трпали су им италијанске моторе у то време, 45-це су биле екстра, још кад му ставиш нове тигрице ијао :klap: пржио сам га кад и колико год сам могао. Ти ко да си се родио јуче. :eek: Немој да лупаш глупости. И данас завршава посао, али што би неко сада возио коцку, кад може јаје, удобније. :D

Боље да питаш милионе људи који су га возили у његово време какав је био него да читаш тамо нека срања од часописа која се могу поредити са данашњим скандалом или светом. :D

pa Tihi odavno radi sa njima.........u siptarskim krugovima ga zovu Jerry sheik.....od millja Sheki........svercuje benzin sa kosova i valja ga u srbiji.........

cudo od bizMismena......;)

Ma jok, sto na rasklapanje onaj za piknik, u cucecem stavu, Dve slavine, jedna brava, kutija sa zardjalim sarafima, dva para vunjenih carapa i strikani pulover na strafne, flasa mleka i to je to...

Ili

Stalna tezga, dzins made in Pazar, maice iz Turske i gace D&C iz Kine...

e koliko ti veze nemas sa nicim pa to je strasno.....mi "patriote" gusimo Srbiju?Sto?Sto ne damo da nam uvaljuju svako smece kao vi "liberalni"?:pa zar ne vidis gde nas je ta vasa usrana "demokratija" dovela?>zar ces zauvek ostati slepac kod ociju?(o srcu necu ni komentarisati)ko bre vodi ovu zemlju zadnjih 10 godina?zar ovu vlast nazivas patriotskom?:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:pa ko je onda usro motku?

Poslednja izmena:
tadicevac fiat je trebalo da uplati 200 miliona evra zakljucno sa 31 martom 2009 a nisu dosad uplatili nista

pazi sta kaze nebojsa popovic

pare nisu legle? koga ti foliras? :think:

ti tihi ko da zivis na mesecu,u trenucima kada se sve svetske kompanije automobila bore za opstanak ocekujes da fiat kesira 200 miliona eura,i da je fiat odustao od ulaganja ne bi mogli na sudu nista,jer kriza ovih razmera je dovoljan razlog za odustanak od buduceg posla,sad se stabilizuje situacija i kad uplate postace vlasnici.tebe nekako mogu da razumem,ali ovog bolesnika popovica ne mogu,lik je pozivao da se raskine ugovor sa fiatom i da se sklapaju jugice,dokle do 2100 godine sa jugicima:dash:

Back