kyo.
Elita
- Poruka
- 22.685
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije EU jedino trziste. dal si cuo ti da srbija ima potpisan ugovor o bescarinskoj uniji sa rusijom?
a srbija sve sto proizvede to ne moze da podmiri ni 10% dnevnih potreba moskve
trzisute rusije i ZND je veliko koliko i EU . Drugo i sto se tice EU, oni ne subvencionisu bas sve, ima tu dosta kultura koje ne subvencionisu.
eto ti primer malina.
Можда славимо то што смо се одрекли лиценце за производњу ,,заставе 10”, коју смо пре три године платили три милиона евра, да бисмо на име лиценце за садашњи модел ,,Фијату” уступали 50 одсто зараде од производње? Можда славимо то што се плате радницима и даље исплаћују из буџета, јер бисмо, одустајањем од деценијске традиције, можда навукли неки баксуз на буџет, који би због тога могао да склизне у неки дефицит или слично? Можда славимо то што је 20.000 коопераната ,,Заставе” остало без посла, док кооперанти ,,Фијата” раде пуном паром? Можда славимо то што је отворена још једна слободна царинска зона, па ће се Србија, поред свих уступака које је учинила ,,Фијату” одрећи и царина и пореза од његовог пословања? За ,,Заставу” и Србију нема баш пуно разлога за славље.
pa ko sto vidis srbin ne zna da pravi automobil, ne zna da pravi televizor ni frizider tako da sta predlazes?
ajde konstantine da cujemo sta ti predlazes
На основу уговора који су склопили економски експерти из ове владе, италијански произвођач, иако није уложио ниједан евро од обећаног новца остварује одличну зараду. ,,Фијат” има загарантован профит од 10 одсто по продатом аутомобилу, а како се на постојећој опреми у Крагујевцу склопи око 2.000 аутомобила месечно лако је закључити да ће ,,Фијат” за годину дана остварити зараду од око 17 милиона еврa
Srbin je smotan ali je i jeftin. Fiatova investicija ce da prolazi. I srbin ce za vremenom da nauci da radi kako treba. U Nemackoj u BMW i Mercedesu sve sami srbi i turci rade.
Srbi mogu nesto da stvore. Nije nam nerad u genima vec u navikama. Samo kukamo nista neradimo. A vala kako vidim ti samo kukas na vlast. Covece zivi tvoj zivot i nemoj da kukas.
A razlog zasto je Jugo sranje. Ti kao privrednik moro bi znati.
Danas firme ispod proizvodnje 2 3 miliona automobila nemaju buducnost.
e gasterbajteru ko sto sam i predpostavljao nemas resenje i ideju, vec samo tako mrsomudis na leru...
znam ja da srbin radi u bmwu i mercedesu dobro al ovde nema nikoga ko bi ulozio 100 milijardi u neku fabriku bmw-a pa stoga moramo traziti druga resenja
kazes poljoprivreda ne valja pa reko da pitam sta valja onda?
kako ljudi da se snadju i ne budu nezaposleni?
da dodju svi ko ti u Bec i da gasterbajterisu?
pa ko sto vidis srbin ne zna da pravi automobil, ne zna da pravi televizor ni frizider tako da sta predlazes?
ajde konstantine da cujemo sta ti predlazes
pa ko sto vidis srbin ne zna da pravi automobil, ne zna da pravi televizor ni frizider
ovakvo ponizavanje, prezir i mrznja prema svom narodu......ccccc
moderatori, ovo je , bre govor mrznje , ovaj sve vreme pise da je srbin najgluplja stoka u evropi , jer nije ni za sta nego za ovce i kukuruz............![]()
i sveranje benzina sa sipcima![]()
pa to ide jedno sa drugim......sram ga bilo......
srbi da kopaju kukuruz, a on da trguje sa siptarima.........![]()
koja mrznja?
pa zar yugo 45 nije proglasen za najgori auto ikad proizveden?
ne u zadnjih 10 godin nego IKAD?
drugo zamisli sad sebe da u kuci imas onaj Obodin frizider , mesto nekog LG-a , Samsunga, Indesita....
Zamisli sad da gledas televiziju na aparatu EI NIS model iz 1991 godine mesto na nekoj plazmi ili lcd-u marke samsung, toshiba, lg, panasonic???
dakle, ti si uporan u tvrdnji da je srbin glup da uradi ista drugo sem da gaji svinje i ore njive????![]()
pa ne znam sta se toliko plasis okopavanja kukuruza
ti to ne moras da radis , mozes jos da ides da deskra u london sve dok te negde ne ukebaju i ne prebiju ti i ruke i noge![]()
anjeli je napravio kardinalnu gresku sto je umesto tihog angazovao markionea,i sad ispasta fiat,tihi tvoje neznanje postaje bezgranicno,nije trebao fiat da uplati 800-900 miliona vec ukupna investicija toliko iznosi, i od starta je bilko receno da ce novi model poceti sa proizvodnjom karajem 2011(sad su pomerili na 2o11),nije to branje pecuraka vec ozbiljan posao,a cim tihi kritikuje ja sam siguran da ce biti uspesan
Нити има шта да се слави, јер не може да се заборави да је до 31. марта ове године ,,Фијат” требало да уплати 200 милиона евра оснивачког улога, да је наредне године требало да почне производња новог модела аутомобила и да је 2.433 радника већ требало да прими шест плата од нове фирме.
pa nisam ja uporan nego trziste kaze da srbin ne zna da proizvede televizor, automobil, frizider makar prosecnog kvaliteta
ne ume - ne zna - dont know
sta predlazes dalje da se radi?![]()
naravno da ume da proizvede sve to , bolje od glupavih madjara , koji nikada nisu imali auto industriju ili rumuna koji sada prave televizore , a nisu znali da sklope kantu za djubre....
to, sto ti celu srbiju meris po svojim arsinima i okoline koja te okruzuje je tvoj problem...mozda vi , tamo na planini i niste za drugo nego za ovce i kukuruz, ali ima ljudi u srbiji koji danas prave avione za izvoz...samo da ih ne smarate sa patriotizmom, vekovnim ognjistima i slicnim glupostima , nego da ih pustite da rade, i prave pare......![]()
pa sta lupam? svi delovi se proizvode u italiji , a auto se samo sklapa iz delova u zastavi?
srafciger industrija?![]()