Dil sa Fiat-om - najgluplja investicija svih vremena

• Začetnik teme Začetnik teme Tihi-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa koliko pratim taj projekat ide za sad po planu

ovaj sa fiatom ne ide nikako

fiat je jos prosle godine trebao da uplati cini mi se najmanje 100 miliona evra na ime celog projekta u zajednicko preduzece, a nisu uplatili nista?

od tad je proslo vise od godinu dana

kada jedna od ugovorenih strana ne postuje svoje obaveze vise od par meseci - ugovor se raskida.

a ovde mi srbi i dalje ko budale finansiramo italijansku auto industriju

a sta ide po projektu kod ruskog gasovoda???.........kupili su olovke i papir da nacrtaju kuda ce da ide???:hahaha::hahaha::hahaha:.......ma do yaya......mogao sam i ja da im kupim da se ne trose.........:mrgreen:

batice malo si neinformisan

Potpisan ugovor sa Fijatom
29. septembar 2008. | 17:11 | Izvor: B92, FoNet, Beta, Tanjug

ugovor je potpisan 29 septembra 2008

pre ravno godinu dana

od tada italijani nisu ispostovali svoje ugovorene obaveze. nisu uplatili ni 100 miliona od 700 miliona koliko treba da uplate

i vi i dalje verujete da deda mraz zivi na severnom polu? :hahaha:

evo ti danasnja politika, pa citaj.........

http://www.politika.rs/rubrike/Ekonomija/Povratak-FIAT-a-u-Zastavu.lt.html

2771456828_3ab744861f.jpg

Pa meni se svidja :sad2:

ne mislim da trebaju svi da se vrate naravno, al smatram da vecina trebad a bde orijentisana na poljoprivrednu proizvodnju hrane i izvoz.

to je najbolje sto srbi znaju da rade.

Imas jako misljenje o tvom narodu.

A kako da sjebemo EU subvencije koju hranu iz EU prave toliko jeftinu da ni africke zemlje uvoze iz EU.

Tihi smatrao sam te pametnim covekom. Ali posle ove izjave cisto sam zbunjen.

ne mislim da trebaju svi da se vrate naravno, al smatram da vecina trebad a bde orijentisana na poljoprivrednu proizvodnju hrane i izvoz.

to je najbolje sto srbi znaju da rade.

znaci, za tebe su srbi, paori, koji nisu ni za sta drugo sem za kopanje krompira i gajenje svinja???:eek:

e, patrioto, patrioto........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ne znaju da naprave auto, ne znaju da naprave most, ne znaju nista, samo da muzu krave i peku rakiju........ebem ti takvu srbiiju.......:hahaha:

Ne rade u minusu zato sto drzava Srbija sufinansira prodaju svakog jbenog automobila iz te fabrike. I sad mi treba da budemo srecni sto italijanski Fiat ne radi sa gubitkom u Srbiji.
Ti bas nemas pojma ni o cemu?

Pa nemam, al' eto hteo bih malo da se družim s vama ovde. :rumenko: Što si besan?

Tema:
Ranije se nije sufinansiralo, već je sve plaćala država :lol:, uključujući i plate i doprinose... Tako da kako god je sad - bolje je. I za državu i za te ljude tamo.

znaci, za tebe su srbi, paori, koji nisu ni za sta drugo sem za kopanje krompira i gajenje svinja???:eek:

e, patrioto, patrioto........:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ne znaju da naprave auto, ne znaju da naprave most, ne znaju nista, samo da muzu krave i peku rakiju........ebem ti takvu srbiiju.......:hahaha:

pa sta to znaju srbi da rade ajde tebe da cujem ?

vidis li da je 2 miliona ljudi nezaposleno?

kako bi ih zaposlio ti ?

Pa nemam, al' eto hteo bih malo da se družim s vama ovde. :rumenko: Što si besan?

Tema:
Ranije se nije sufinansiralo, već je sve plaćala država :lol:, uključujući i plate i doprinose... Tako da kako god je sad - bolje je. I za državu i za te ljude tamo.

pa i sad finansira Srbija sve 100% jomini

italijani dosad nisu uplatili ni zute banke od onih 700 miliona evra....

sve drzava srbija finansira i placa i dalje

tj placaju tadic i dinkic nasim parama

zato nema para u budzetu za trudnice, decu, skolarine - sve pare pokradose i potrosise na nekakve fiate.

pa i sad finansira Srbija sve 100% jomini

italijani dosad nisu uplatili ni zute banke od onih 700 miliona evra....

sve drzava srbija finansira i placa i dalje

tj placaju tadic i dinkic nasim parama

zato nema para u budzetu za trudnice, decu, skolarine - sve pare pokradose i potrosise na nekakve fiate.
Ne vredi, ti baš nećeš ni da probaš realno da sagledaš stvari. Nije kako bismo želeli, al' ti ga pretera. Samo tumačiš...

Imas jako misljenje o tvom narodu.

A kako da sjebemo EU subvencije koju hranu iz EU prave toliko jeftinu da ni africke zemlje uvoze iz EU.

Tihi smatrao sam te pametnim covekom. Ali posle ove izjave cisto sam zbunjen.

pa nije EU jedino trziste. dal si cuo ti da srbija ima potpisan ugovor o bescarinskoj uniji sa rusijom?

a srbija sve sto proizvede to ne moze da podmiri ni 10% dnevnih potreba moskve

trzisute rusije i ZND je veliko koliko i EU . Drugo i sto se tice EU, oni ne subvencionisu bas sve, ima tu dosta kultura koje ne subvencionisu.

eto ti primer malina.

Ne vredi, ti baš nećeš ni da probaš realno da sagledaš stvari. Nije kako bismo želeli, al' ti ga pretera. Samo tumačiš...

ne batice. ti si taj koji ne zeli realno da sagleda stvari

ugovor potpisan u septembru prosle godine

po ugovoru italijani trebali da uplate 700 miliona evra srbija 250 kazi

srbija uplatila oko 100 miliona italijani nista?

sta to znaci?

150.000 evra investicije po radnom mestu? alo?

Bolje da su dali svakom od tih radnika te pare pa neka i cetvrtina od tih pokrene neki privatni biznis i zaposli bar jos 4-5 ljudi bilo bi bolje. Mada za FIAT ovo je extra...Tesko je naci budalu koja ce sve da ti da za DZ....... :D A i da je FIAT dao tu lovu koju je trebao da da .....na duze staze to je pogresan izbor.Nece moci FIAT da prezivi nalet azijata kada bude usledio....Ali tada ce garant FIAT da zavali Zastavu za debelu lovu i zaradi hahhaha

Poslednja izmena:
Bolje da su dali svakom od tih radnika te pare pa neka i cetvrtina od tih pokrene neki privatni biznis i zaposli bar jos 4-5 ljudi bilo bi bolje. Mada za FIAT ovo je extra...Tesko je naci budalu koja ce sve da ti da za DZ....... :D

pa naravno.

da su dali radnicima po 150.000 ili bilo kome po 150.000 ti biljudi pokrenuli biznise i zaposlili po jos najmanje 4-5 ljudi .

a ovako - sve ce i onako da propadne ko sto je dosad sve propalo.

Ova vlast pojma sa zivotom nema a te kursadzije demokratske su do sada milion puta dokazali da su obicni majmuni i da jedino sto znaju jeste da kradu.

Zastavu je trebalo pokloniti nekom azijskom proizvodjacu...japanskom,korejskom ili kineskom....Pod uslovom da pravi tu kola pod imenom Zastava i da se oslobodi svega isto kao sto je i sa FIAT-om.....onu lovu sto je drzava pljunula u Zastavu trebalo je raspodeliti radnicima koji bi ostali bez posla i uloziti u infrastrukturu dole.
Sada bi se vec garantovano u Zastavi pravio neki auto koji bi kostao 5-6000 evra.....Ovako prave FIAT Punto za koji je inace Zastava i ovako platila licencu tj mogla je da ga pravi i bez FIAT-a

Back