ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту

Pa znam, srbi su to......daj mu malo vlasti , sta je bitno sta je u pozadini...
E sad, zato je kod srba bitno ko drzi vecinu....jer se priklanjaju vecini..
Da je srbima vazno sta je dobro a sta lose , ne bi bilo ovako na jugu Srbije.
Ovako Leskovac, pa na jug, sve bi se prodalo za koliko god moze..

Kad drugima nije bila dobra drzavna policija oni su pravili svoju...
Ako ne mora, onda treba izbeci, ali ako mora, onda mora..
Ne mogu ja odavde pricati kako tamo dole da se moze ziveti..
Ni ja ovde ne mogu nista protiv lopurde i oportunista, ama bas nista..
Bosna je raj u odnosu na Srbiju po tim pitanjima...Tamo lopov zna da je lopov, a ovde je ubedjen da je posten, jer je tako ucen od malena..

Ja sam iznenadjen i uvredjen ovakvom diskusijom.
Prijavljen si za poziv za ljubljenje patkice.
Ja sam naprosto zgrozen ovakvim necivilizovanim manifestom.
Ocekujem treci jubilarni ban za mesec dana.
Ako te banuju skupicu komsiluk da proslavimo uz jagnjetinu i ajvar.

Go and float yourself.

Jaoj, kakav je ovo post, za smejanje....pozivanje na protekciju da se eliminise posledica protekcije...
Ima neko broj crvenog telefona , imam kripto uredjaj..
Imas, ali mozak nemas.
Pa kokosku da sam pustio da skace po tastaturi nadgovorila bi te u diskusiji.
Krajnje neprofesionalno.

Nemoj da se ljutis, glupo mi da se kacimo zbog fraze koju si upotrebio ali smesna mi...
Da bi me naljutio ti prvo moras da ispunjavas odredjene intelektualne kriterijume.

Ali ako prihvatas kritiku, na granici si debiliteta, nisam zadovoljen tvojim intelektualnim kapacitetima.

Zasto ne bi isao na doskolavanje jeno 7 godina, pa promenis nick u:
umri muski al pametno.

Šta se ti dereš! Širio je sve same klevete i treba da ga uhapse!

Kakve klevete? Covek ide na lice mesta i snima sve live, u tome i jeste problem, pa onda ne mozete da lazete i mazete nego svi mogu da vide kako je stvarno bilo.

Neka, svi policajci ce vrlo brzo da dobiju otkaze, pa cemo da ih primamo nazad jednog po jednog, morace da pisu molbu, pa da dolaze u kancelariju na propitivanje jedan po jedan, skruseno drzeci svoje omiljene kacketice u rucicama, pa ce MOZDA njih 20% dobiti posao nazad, a ostali nece smeti ne da budu obezbedjenje, nego nece smeti ni da kopaju po kontejnerima... Zajedno sa sudijama.

Јел се осећаш сигурним када полиција малтерира омладину по граду са својим марицима?
bolje je bilo dok je omladina isla u vojsku, da se nauce zivotu.

ovako ih uce kafici i internet. pa kako ko prodje

bolje je bilo dok je omladina isla u vojsku, da se nauce zivotu.

ovako ih uce kafici i internet. pa kako ko prodje
Pa sto tvoj vucic nije vratio vojsku ponovo ,8 godina je na vlasti..nego sta su uradili rastopili skoro svo vojno orudje ili rasprodali ,doveo ministra koji ni vojsku nije sluzio od ljudi uzimali oruzje jer je satro na crno ,treba drzavi da se placa porez ...ma nemoj?!
Strah ga je da narod ne ustane i razjebe sve ovo ,vama vise odgovara vojno nesposoban i kilav narod koji ne moze pruziti pravi otpor protiv tiranije i diktature.
Lepse je da nam stave brnjicu i da nas celog zivota ucenjuju i zastrasuju kako ce toboz neki virus da nas satre.

Јел се осећаш сигурним када полиција малтерира омладину по граду са својим марицима?
Pa on omladinu smatra nesposobnom jer nisu završili redovnu vojsku kao on i on bi se sada nad njima iživljavao čisto da im dokaže.

Pa sto tvoj vucic nije vratio vojsku ponovo ,8 godina je na vlasti..nego sta su uradili rastopili skoro svo vojno orudje ili rasprodali ,doveo ministra koji ni vojsku nije sluzio od ljudi uzimali oruzje jer je satro na crno ,treba drzavi da se placa porez ...ma nemoj?!
Strah ga je da narod ne ustane i razjebe sve ovo ,vama vise odgovara vojno nesposoban i kilav narod koji ne moze pruziti pravi otpor protiv tiranije i diktature.
Lepse je da nam stave brnjicu i da nas celog zivota ucenjuju i zastrasuju kako ce toboz neki virus da nas satre.
Zaista narod se primio jer mu je bolje da ne ide u vojsku a pozadina ga ne interesuje.

Zaista narod se primio jer mu je bolje da ne ide u vojsku a pozadina ga ne interesuje.
MIslim da je to nas najveci problem kao narodu....nama mejnstrim mediji odredjuju kako cemo da zivimo ,kako da se ponasamo a zapostavljamo sustinu -kako cemo mi opstati kao narod i drzava??

ti si tutumrak, pises nesto a ne znas nista. pali bre glodaru!

Back