ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту

Ботови су нешто нервозни!

Изгубили контролу или веру у свог "бога", најаког Алека. Изгледа да се шири као зараза (не мислим на корону).
видео би тебе да живиш на будјавим сендвичима све ове године ко инфинити... бар је пуштен уредник мог омиљеног портала
ПОСЛЕДЊА ВЕСТ Златановић пуштен на слободу, ванредно укључење из Пирота! УЖИВО

ОВО ШТО ЈЕ У ГРАДУ ЈЕ ПОЛИЦИЈСКА ДРЖАВА.
ОВО НИЈЕ ВИШЕ МОЈА СРБИЈА ВЕЋ СРБИЈА КАРТЕЛА ВУЧИЋИ.
Но једном сам урадио а то је да сада захваљајући МЕНИ излазе у граду у униформама...

САДА ЗНАТЕ БРОЈ. САДА ЗНАТЕ СТАЊЕ. САДА ЗНАТЕ ГДЕ ЖИВИТЕ. MY JOB IS DONE.
fiju, fiju

A koju to viziju ima tvoj Vučić? Kosovo i Metohija za Srbiju na nebu a u stvarnosti druga država?
viziju kako da odrzi vlast

pre je imao viziju kako da dodje do nje

хахахахахах,
Ви ботови сте изгубили елементарни Осећај за неку Правду и Поштење.
За неки Рад који се тиче општег Добра,који не задире у неке супротстављене полит.опције актуленој Мафији на Власти.

Велика већина Нас,опоненената шиптара,уопште и не припада некој другој Партији.
Ја никад био негде учлањен али ово што се тренутно ради превазилази елементарна права Човека.

Овај режим ће једног лепог дана тешко да страда.
Све према Заслузи.
koje opste dobro , recimo ova minihidroelektrana,

mozda je uradjena kvalitetno , cini mi se po armaturi, mozda ne bi ni ometala zivotnu sredinu

ne treba biti apriori protiv necega, zato sto ti info ili rezimski medij tako kaze

a malo ko se buni kad se prska svakavim otrovima hrana koju jedemo , ponegde se i pcele tako unistavaju

ali kad ne mozes okriviti stranku , onda nije interesantno

Ne, ne ne, nikad ne pozivaj na rusenje policije, cak i kad se bijes sa njom...
Policija je uvek vise od te jedinice protiv koje se bijes....
I to jeste tako i tako mozda i treba da bude...
I policija je svesna da neko bije neku njenu jedinicu , a i ljudi su svesni da biju neku njenu jedinicu...
Ali nikad ne pozivaj na rusenje policije.....radi ono sto si naumio, ako si vec naumio, racunaj da ce policija raditi ono sto bi trebalo ili ono sto ne bi trebalo, po srpskom obicaju, ali to je stvar tog trenutka i te jedinice policije.

Treba ovom narodu malo nekog da im pojasni kako stvari stoje , a ne jedno zuto je sve zuto , sve sto je zeleno je novac...nije, crvendac je novac isto..

Prijavio sam ti komentar. Ocekujem ban 30 dana ako sam dobro razumeo pravila foruma. Da ne spominjem da je Dejan Zlatanovic rodjeni brat superadminke.
Shodno tome ako si opsovao majku osnivacu srbin infoa opsovao si i majku nase super adminke. Najmanje mesec dana ban nalazu pravila foruma.
Jaoj, kakav je ovo post, za smejanje....pozivanje na protekciju da se eliminise posledica protekcije...
Ima neko broj crvenog telefona , imam kripto uredjaj..

Ma iebo sam ih usta skrbava,kao samo rade svoj posao
Ma niko u Srbiji ne radi svoj posao kako treba, eto cak i ja....
Kad radim posao kako treba svi nesto premestaju dupe sa jedne strane na drugu...
U sustini im samo krivo sto nema neke sitne protekcije da bi im bilo bas ono pravo...Tako da izgleda da srbima uvek moras uvesti bar jednu malu protekciju da bi bili veseli , i tada oni kojima nije bitno , oni zadovoljni , oni kojima je bitno , oni dodju , tebe zabole sto im dozvolis spoljnu identifikaciju poziva, koja bi trebala da bude ionako dozvoljena, ali eto nadjes nesto da to bude protekcija i onda oni sretni , prestiz..

Muka je kad se drzis do u slovo onog sto je napisano...muka sa svima..
Zato to ne treba ocekivati ali treba raditi na tome da postaje masovnije.

Ne, ne ne, nikad ne pozivaj na rusenje policije, cak i kad se bijes sa njom...
Policija je uvek vise od te jedinice protiv koje se bijes....
I to jeste tako i tako mozda i treba da bude...
I policija je svesna da neko bije neku njenu jedinicu , a i ljudi su svesni da biju neku njenu jedinicu...
Ali nikad ne pozivaj na rusenje policije.....radi ono sto si naumio, ako si vec naumio, racunaj da ce policija raditi ono sto bi trebalo ili ono sto ne bi trebalo, po srpskom obicaju, ali to je stvar tog trenutka i te jedinice policije.

Treba ovom narodu malo nekog da im pojasni kako stvari stoje , a ne jedno zuto je sve zuto , sve sto je zeleno je novac...nije, crvendac je novac isto..
Nemoj ti ovde prljave seljačke fore nemojte po policiji.Ta Srpska policija je kriva posebno na Kosovu i Metohiji kada su mnogi primali mito da zatvore oči kada su se šiptari naoružavali.Puni kamioni sa oružjem su prolazili pored njihovih patrola zbog 100 maraka a negde čak i mnogo manje.A i danas su krivi na Kosovu jer rade za Prištinu zbog duple plate.

Rekao sam istinu možeš da poljubiš patkicu. Srbin.Info je lažljivi i klevetnički mediji koji širi mržnju i neistinu. I drago mi je da je Dejan Zlatanović konačno dolijao. Dosta više laži! I boli me patka čiji je on brat!
Апсолутно ТАЧНО! Још ако у континуитету испратиш коментаре Златановића Мутавог,
оттвори ти се слика једног не баш интелигентног дрипца.

Nemoj ti ovde prljave seljačke fore nemojte po policiji.Ta Srpska policija je kriva posebno na Kosovu i Metohiji kada su mnogi primali mito da zatvore oči kada su se šiptari naoružavali.Puni kamioni sa oružjem su prolazili pored njihovih patrola zbog 100 maraka a negde čak i mnogo manje.A i danas su krivi na Kosovu jer rade za Prištinu zbog duple plate.
Нешо Пешо, 'ајде не лоопетај! Онај НОРМАЛНИ део Србије одлично зна како
су наоружавани Арнаути, одлично зна ко је иза њих стајао, ко је илегално прелазио
границу да би се са терористима састајао прекрштених ногу и скинутих ципела....
НЕ прди против Србије, она те ЈОШ УВЕК 'ЛЕБОМ 'РАНИ!
42386_vest_holbruka.jpg

Nije to prljava fora, a seljacka je ako je ti pretvoris u seljacku..a pretvorio si je...
Srba ima toliko pokvarenih i sad ja treba da pobijem sve Srbe ????, ili se uoci sta je poblem pa to resavas...
Policija je sistem , institucija, ali nek bude sistem, a to sta se sve desava, to ljudi cine sistemu , svakom...
Uludo je ocekivati da sistem bude nezavistan od ljudi koji su u njemu..

Na vreme treba oznaciti ljude koji ce pomoci u resavanju problema, a ljudi koji odbacuju ceo sistem, nisu sigurno oni koji ce vuci ka resenju....
Mogu se ponekad upotrebiti, eto kad treba razbijati nesto, ali to je sve.
Nije ti palo kako da resis problem mita kod policajaca u tvom okruzenju....
Pre neki dan gledam kroz prozor busa u BG , kako trojica izvlace pa razvlace policajca u uniformi , nesto im uradio ili nesto im nije uradio...
To je licni sukob, a isto tako moze biti i patriotski sukob..

Нешо Пешо, 'ајде не лоопетај! Онај НОРМАЛНИ део Србије одлично зна како
су наоружавани Арнаути, одлично зна ко је иза њих стајао, ко је илегално прелазио
границу да би се са терористима састајао прекрштених ногу и скинутих ципела....
НЕ прди против Србије, она те ЈОШ УВЕК 'ЛЕБОМ 'РАНИ!
42386_vest_holbruka.jpg
E govedo jedno pa ja nisam od juče pa da ne znam kako je policija propuštala šverc droge i oružja po celom Kosovu.A lično sam video mnoge policijske depeše.Sve je to neko sa razlogom povukao u fioke.Zato botu Vučićev možeš samo da prdiš što se tiče ove teme.

Pa zato su i postale takve, jer ljudi samo pricaju , a niko ne eliminise problematicne, da im se ne zameri, a ovamo jos smetaju kad ja cistim takve..
Ti si kao moja majka, kad dohvatim prdeze da izbacujem iz okoline, ona , nemoj, pa zamerices se, ili nemoj, nisu mnogo, ili pa znamo se.....
A u razgovoru, ne valja im ovo , ne valja im ona sluzba ili institucija ili grupa..

Imacemo mi uvek poznanike i u policiji i u vojsci i u sudstvu i u elektrodistribuciji pa ne mora da znaci da svima treba biti sve dozvoljeno , a nama dozvoljeno da pljujemo po svima..
Pljuj po policiji koliko hoces ili koliko zasluzuju , ali kao sistem ga ne rusi, rusi sistem koji je u policiji
Kad budes znao razliku izmedju ta dva, imaces mnogo vecu podrsku sta god hoces da uradis..

Vucic je vlast, ali ako srusis vlast ko zna sta ces dobiti, a ako rusis vucica, onda bar mozes birati sta ces ili koga ces staviti...
Kontrola destruktivnosti...

Pa zato su i postale takve, jer ljudi samo pricaju , a niko ne eliminise problematicne, da im se ne zameri, a ovamo jos smetaju kad ja cistim takve..
Ti si kao moja majka, kad dohvatim prdeze da izbacujem iz okoline, ona , nemoj, pa zamerices se, ili nemoj, nisu mnogo, ili pa znamo se.....
A u razgovoru, ne valja im ovo , ne valja im ona sluzba ili institucija ili grupa..

Imacemo mi uvek poznanike i u policiji i u vojsci i u sudstvu i u elektrodistribuciji pa ne mora da znaci da svima treba biti sve dozvoljeno , a nama dozvoljeno da pljujemo po svima..
Pljuj po policiji koliko hoces ili koliko zasluzuju , ali kao sistem ga ne rusi, rusi sistem koji je u policiji
Kad budes znao razliku izmedju ta dva, imaces mnogo vecu podrsku sta god hoces da uradis..

Vucic je vlast, ali ako srusis vlast ko zna sta ces dobiti, a ako rusis vucica, onda bar mozes birati sta ces ili koga ces staviti...
Kontrola destruktivnosti...
Treba da te dovedem na Kosovo da vidiš Vučićeve policajce koji se sada više kuurče sa šiptarskom uniformom nego onu što su nosili pre tj.države Srbije.Lično zapazio.Toliko o tome koliko je bitna takva policija.

Back