ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту

Није тачно!!! Догађај је испратило десетак медија и камера и све су раније
најавили
, а МУТАВИ се утрпао и закукао да је ухапшен, себе ставио у први
план и у стварности 'ебе се њему за реку, треба му улога жртве као што се
белентава појава непрестано представља.

Ма све је тачно... :rida:

Ма све је тачно... :rida:
И треба да цмиздриш! МУТАВО ГОВЕДО скоро сигурно има неки озбиљан душевни проблем!
Ако си пратио све време његов бућкуриш "СМРД-ИНФО", приметно је да су почели да га
заобилазе пристојни људи. Једноставно, ПОДРШКА организаторима подухвата у Ракити и
марш у 3пм свима који од туђе муке бесрамно и болесно праве своју промоцију! ЕНДЕ!

У прилог тврдњи је и наслов "теме" коју је Неша-Пеша преузео са "СМРД-ИНФО".
Догађај у Ракити је у другом плану, а већ у самом наслову је ЛАЖ!
Балега да је ухапшен, а у исто време балега у камеру?!? Па ако си у апсани,
НЕМА камере, НЕМА балегања, НЕМА јефтине жалопојке, зар не?

Poslednja izmena:
И треба да цмиздриш! МУТАВО ГОВЕДО скоро сигурно има неки озбиљан душевни проблем!
Ако си пратио све време његов бућкуриш "СМРД-ИНФО", приметно је да су почели да га
заобилазе пристојни људи. Једноставно, ПОДРШКА организаторима подухвата у Ракити и
марш у 3пм свима који од туђе муке бесрамно и болесно праве своју промоцију! ЕНДЕ!

Од пристојних људи ељитиста нема горих балегара. Говорим из искуства. iQ 70.

Sve kao Srbin.Info ima dokaze, a nijedan ne iznosi. Ima samo naduvenu priču koja je ujedno i kleveta sa teškim uvredama.

Sve kao Srbin.Info ima dokaze, a nijedan ne iznosi. Ima samo naduvenu priču koja je ujedno i kleveta sa teškim uvredama.
Свако ко је непристрасни и проницљиво пратио "развој" "БАЛЕГА-ИНФО", ако није приземан навијач,
морао је уочити фазе развоја те сплачине... Клевете, плитке манипулације насловима, фалсивикати
преузетих вести из других медија... Злоупотребе људи који су гостовали на Јутуб каналу.. а сада је
већ у ситуацији да му позиве одбијају људи који имају шта да кажу, ваљда провалили тог скупљача
секундарних сировина из Пирота, а шта друго? :think:

Свако ко је непристрасни и проницљиво пратио "развој" "БАЛЕГА-ИНФО", ако није приземан навијач,
морао је уочити фазе развоја те сплачине... Клевете, плитке манипулације насловима, фалсивикати
преузетих вести из других медија... Злоупотребе људи који су гостовали на Јутуб каналу.. а сада је
већ у ситуацији да му позиве одбијају људи који имају шта да кажу, ваљда провалили тог скупљача
секундарних сировина из Пирота, а шта друго? :think:

Dno dna od novinarstva.

Непријатно ми је од БИА агената... :rumenka:
МАЈСТОРЕ, мислим да када би БИА агенти ПО ЗАКОНУ радили посао,
ни ти не би балегао и доживљавао ректалне оргазме на "СМРД-ИНФО".

..а по закону би било:
Или медијски ЛАЖОВ у апсану или онај кога је поменуо "СМРД-ИНФО"!
Нема треће опције.

МАЈСТОРЕ, мислим да када би БИА агенти ПО ЗАКОНУ радили посао,
ни ти не би балегао и доживљавао ректалне оргазме на "СМРД-ИНФО".

..а по закону би било:
Или медијски ЛАЖОВ у апсану или онај кога је поменуо "СМРД-ИНФО"!

Мирољубе Петровићу, СНС ботино не знам ко си али СРБИН инфо једини пренесио ТИРАНИЈУ над грађанима. И то је чињеница.

Ти и такви пацијенти, идеалне сте присталице неког будућег Џима ЏОУНСА,
оног вође секте "ХРАМ НАРОДА", који је у једном дану у смрт одвео 900 људи!
Ви, који немате никакву дистанцу, ви који своје поразе, неуспехе и комплексе
пројектујете кроз идеје манипулатора и лудака.. РАЗУМЕМ ТЕБЕ ЈА. ;)

Погодио. Ad hominem одбрана... :hahaha:

ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту
Quotation-Barry-Goldwater-Extremism-in-the-defense-of-liberty-is-no-vice-And-11-26-05.jpg

Tom huskacu je davnih dana trebalo stati u kraj.

Мени те ја жао. Зато што уништаваш визију младима. Зато што их тераш из њихове државе да раде као робови са странце а онда се представљаш као патриота.
A zašto "žao"? Ja se njega gadim i želim mu sve najgore, nemam ni trunke sažaljenja za takav šljam.

По повратку са Раките, где су дошли да дају подршку народу у вађењу цеви из реке, припадници Народне патроле су заустављени од стране полиције код Пирота и њима се не дозвољава даље кретање док не дају изјаву о овом догађају!

После повратка из Раките, полиција је приморала уредника „СРБИН инфо“ Дејана Петра Златановића и припаднике Народних патрола Народних патрола да се упуте у станицу у Пироту, где би требало да дају изјаву.

policija-narodne-patrole1-700x524.jpg

Foto: Srbin.info

Ово је невиђени терор од стране полиције Александра Вучића, који је спреман и на хапшење новинара који извештавају на службеној дужности!
Међу лицима којима су заустављена и којима је онемогућемо слободно кретање је и уредник портала „СРБИН инфо“ Дејан Петар Златановић. Он је и поред тога што је полицајцима објаснио да је новинар на службеном задатку, добио сраман третман који представља класично гушење медија од стране режима.
Редакција „СРБИН инфо“ апелује да се Дејану Петру Златановићу хитно омогући слободно кретање и слободно извештавање.
Због чега је полиција зауставила само Златановића, Народне патроле и новинара Бојана Савића из Грађанске патроле остаје да се види, с обзиром на то да су сви поменути имали потпуно исто учешће на догађају у Ракити, као и организације Не давимо Београд, бивша посланица Мариника Тепић…
И поред тога што припадници Народних патрола нису ни учествовали у вађењу цеви, већ су само присуствовали догађају, полиција је неосновано зауставила ову групу људи и забранила им даље кретање.
Редакција „СРБИН инфо“ позива све медије и политичке организације да хитно осуде овај политички и полицијски терор, који представља грубо кршење слободе медија и права грађана.

https://srbin.info/drustvo/diktatur...e-patrole-vode-u-policijsku-stanicu-u-pirotu/

Kako narodna policija postaje sve više instrument u Vučićevim rukama ovo sve više liči na Belorusiju samo što Srbi nemaju svog Čak Norisa da preti predsedniku da će ga naterati da plače.Ne stvarno ovo postaje jako ozbiljno jer Vučićeva policija je sve više van okvira svojih nadležnosti.

To je reklama za Srbin.Info.

Мирољубе Петровићу, СНС ботино не знам ко си али СРБИН инфо једини пренесио ТИРАНИЈУ над грађанима. И то је чињеница.
Ma botovi su toliko zastranili sva četvorica da su postali ektremno nastrani a ekvivalentni.

uvek ce biti onih koji bi da budu neki politicki faktor

ali kad nemaju elokventnost , znanje , viziju , potezu za lazima , podmetacinama i izvrtanjima

хахахахахах,
Ви ботови сте изгубили елементарни Осећај за неку Правду и Поштење.
За неки Рад који се тиче општег Добра,који не задире у неке супротстављене полит.опције актуленој Мафији на Власти.

Велика већина Нас,опоненената шиптара,уопште и не припада некој другој Партији.
Ја никад био негде учлањен али ово што се тренутно ради превазилази елементарна права Човека.

Овај режим ће једног лепог дана тешко да страда.
Све према Заслузи.

Ботови су нешто нервозни!

Изгубили контролу или веру у свог "бога", најаког Алека. Изгледа да се шири као зараза (не мислим на корону).

Back