ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту

Ostao mi je jedan sendvič i za tebe. Hoćeš?

Мени те ја жао. Зато што уништаваш визију младима. Зато што их тераш из њихове државе да раде као робови са странце а онда се представљаш као патриота.

Мени те ја жао. Зато што уништаваш визију младима. Зато што их тераш из њихове државе да раде као робови са странце а онда се представљаш као патриота.

A pod vama će biti bolje? Neće! Biće sve isto ako ne i još gore.

Nema većih robovlasnika od srpskih "bizmismena". Ne brini ti za strance...

Ја само знам шта вас чека за све ово што радите грађанима Србије.
Ја сам срећан и само наставите да радите да се врати полуга што ЈАЧЕ УНАЗАД.
Једва чекам слом радиласког олоша и ЗАБРАНУ свих политичара до 1990 па до сад.
А тај дан је близу, народ Србије куља... Београђани више не желе да живе у мафијашкој држави.
Имаш ЦГ и Босну па до миле воље живи, ако такву државу волиш. :pivce:

Ја само знам шта вас чека за све ово што радите грађанима Србије. Ја сам срећан и само наставите да радите да се врати полуга што ЈАЧЕ УНАЗАД. :pivce:

Mislio dam da si klinac od 16 godina, ali ti sam kažeš da nisi. Da si klinac od 16 godina mogao bih da imam razumevanja za tebe. Ali pošto ti sam kažeš da nisi, onda si ti jedna ostrašćena matora budaletina i ništa više.

Mislio dam da si klinac od 16 godina, ali ti sam kažeš da nisi. Da si klinac od 16 godina mogao bih da imam razumevanja za tebe. Ali pošto ti sam kažeš da nisi, onda si ti jedna ostrašćena matora budaletina i ništa više.

Острашћен сам јер не могу да гледам РАДИКАЛСКИ ОЛОШ како излази из марица и претреса омладину по Београду? Свака част. Такви као ти су шуровали са Недићем. НАКОН ОВОГА НИЈЕДНА БОСАНСКО-ХЕРЦЕГОВАЧКА ДЕСНИЧАРСКА СТРАНКА НЕЋЕ ВЛАДАТИ МОЈОМ СРБИЈОМ. ТО ВАМ ЈА ГАРАНТУЈЕМ.

Brate mili ti nisi botina ti si ovo što sam kažeš.

Острашћен сам јер не могу да гледам РАДИКАЛСКИ ОЛОШ како излази из марица и претреса омладину по Београду? Свака част. Такви као ти су шуровали са Недићем. НАКОН ОВОГА НИЈЕДНА БОСАНСКО-ХЕРЦЕГОВАЧКА ДЕСНИЧАРСКА СТРАНКА НЕЋЕ ВЛАДАТИ МОЈОМ СРБИЈОМ. ТО ВАМ ЈА ГАРАНТУЈЕМ.

Tvoja Srbija? Ti si lud! Na vlasti nisu radikali nego naprednjaci. Ti si skroz prolupao!

Tvoja Srbija? Ti si lud! Na vlasti nisu radikali nego naprednjaci. Ti si skroz prolupao!

НА ВЛАСТИ СУ РАДИКАЛИ. То што се зове напредњаци окачи мачку од реп.
ДА МОЈА СРБИЈА. Моја слободна демократска Србија!

ДИКТАТУРА Уредника СРБИН инфо Народне патроле воде у полицијску станицу у Пироту
По повратку са Раките, где су дошли да дају подршку народу у вађењу цеви из реке, припадници Народне патроле су заустављени од стране полиције код Пирота и њима се не дозвољава даље кретање док не дају изјаву о овом догађају!

После повратка из Раките, полиција је приморала уредника „СРБИН инфо“ Дејана Петра Златановића и припаднике Народних патрола Народних патрола да се упуте у станицу у Пироту, где би требало да дају изјаву.

policija-narodne-patrole1-700x524.jpg

Foto: Srbin.info

Ово је невиђени терор од стране полиције Александра Вучића, који је спреман и на хапшење новинара који извештавају на службеној дужности!
Међу лицима којима су заустављена и којима је онемогућемо слободно кретање је и уредник портала „СРБИН инфо“ Дејан Петар Златановић. Он је и поред тога што је полицајцима објаснио да је новинар на службеном задатку, добио сраман третман који представља класично гушење медија од стране режима.
Редакција „СРБИН инфо“ апелује да се Дејану Петру Златановићу хитно омогући слободно кретање и слободно извештавање.
Због чега је полиција зауставила само Златановића, Народне патроле и новинара Бојана Савића из Грађанске патроле остаје да се види, с обзиром на то да су сви поменути имали потпуно исто учешће на догађају у Ракити, као и организације Не давимо Београд, бивша посланица Мариника Тепић…
И поред тога што припадници Народних патрола нису ни учествовали у вађењу цеви, већ су само присуствовали догађају, полиција је неосновано зауставила ову групу људи и забранила им даље кретање.
Редакција „СРБИН инфо“ позива све медије и политичке организације да хитно осуде овај политички и полицијски терор, који представља грубо кршење слободе медија и права грађана.

https://srbin.info/drustvo/diktatur...e-patrole-vode-u-policijsku-stanicu-u-pirotu/

Kako narodna policija postaje sve više instrument u Vučićevim rukama ovo sve više liči na Belorusiju samo što Srbi nemaju svog Čak Norisa da preti predsedniku da će ga naterati da plače.Ne stvarno ovo postaje jako ozbiljno jer Vučićeva policija je sve više van okvira svojih nadležnosti.
Opet vam u Lazi pustili internet?

А зашто ово МУТАВО ГОВЕДО се трпа у акцију НЕКИХ ДРУГИХ ЉУДИ КОЈИ СУ
СЕ ОРГАНИЗОВАЛИ МЕСЕЦИМА У ОДБРАНИ РЕКЕ?

ШТА ова мутави МАЈМУН и ПРЕВАРАНТ ту тражи????
Да себи подигне цену? ШТА? Шта је смисао његовог гурања у ТУЂУ ПРИЧУ???

А зашто ово МУТАВО ГОВЕДО се трпа у акцију НЕКИХ ДРУГИХ ЉУДИ КОЈИ СУ
СЕ ОРГАНИЗОВАЛИ МЕСЕЦИМА У ОДБРАНИ РЕКЕ?

ШТА ова мутави МАЈМУН и ПРЕВАРАНТ ту тражи????
Да себи подигне цену? ШТА? Шта је смисао његовог гурања у ТУЂУ ПРИЧУ???

Тај мутави је једини од медија снимио ТЕОРОР окупационе власти над робовима Србије.

Тај мутави је једини од медија снимио ТЕОРОР окупационе власти над робовима Србије.
Није тачно!!! Догађај је испратило десетак медија и камера и све су раније
најавили
, а МУТАВИ се утрпао и закукао да је ухапшен, себе ставио у први
план и у стварности 'ебе се њему за реку, треба му улога жртве као што се
белентава појава непрестано представља.

Back