Diktatura je lepa samo dok se ceka, dok od sebe samo nagovestaj da

Ma dzaba ti malecki medenjaci kad odrastu ode u sumu da se proseta i ne vrati se vise nikad.
Aj sad odgovori zadto je to tako.
Sta im fali.
si bila pa znas? u koju sumu su odsetali?koliko njih i koliko se nije vratilo?

fali im av da im kaze da je srbija najaca na svetu garant....samo idiot moze da mrzi uredjen i civilizovan zivot gde su deca svetinja...samo boslenik moze decu da razvaljuje od batina, gazi automobilima, terorise na svakom koraku i da zatvara visokoskolske ustanove...

fali im av da im kaze da je srbija najaca na svetu garant....samo idiot moze da mrzi uredjen i civilizovan zivot gde su deca svetinja...samo boslenik moze decu da razvaljuje od batina, gazi automobilima, terorise na svakom koraku i da zatvara visokoskolske ustanove...
Naravno da znam a ti mozes da znss ako hoces.

Na ulazu u sumu, posetiocin se mole da odaju pocast tim ljudima, a ispod visi broj telefonske linije za pomoc pri pokusaju samoubistva.
Horor.

Naravno da znam a ti mozes da znss ako hoces.

Na ulazu u sumu, posetiocin se mole da odaju pocast tim ljudima, a ispod visi broj telefonske linije za pomoc pri pokusaju samoubistva.
Horor.
visi ti i broj u srbiji na svakom mestu koji je postao trazen od kako je vucic na vlasti...raspitaj se koliko poziva dnevno ima zbog siromastva...i pitaj masinovodje koliko se ljudi bacaju pod vozove sto stampa ne zeli da spomene.

Posto imamo nekoliko miliona gradjana Srbije koji su protiv Vucica, a podrzavaju skoro sve diktature po svetu, kako oni to procesuiraju u svojim glavama?

Jesu li oni vise vredniji kao ljudska bica od nekog Kineza i Rusa, pa oni ne zasluzuju da zive u Vucicevoj diktaturi, ali neki tamo Rus i Kinez zasluzuju da zive u Putinovoj i Sijevoj diktaturi?

Je li to diktatura lepsa u tudjem dvoristu, a u svojem je veliki no-no? :think:
Ne nemoj mi prići, bazdiš na pljeskavicu sa svim prilozima :D

Sta to znaci apsolutna diktatura.
mogu kratko, dugo i plasticno.

plasticno bi bilo da okrenu telefon ivana i tebe postave za admina.

naravno to se nece desiti jer ti nisi to zasluzila svojim elokventnim postovima i ne umes da glumis na tri do pet koraka vec samo na prvu loptu.

kratko bi bilo...izgubi izbore...kojih nece ni biti po meni ali mozda se varam, neka mi bude oprosteno, znaci izgubi i proglasi pobedu. onda imas ulicu, anarhiju i njegovo poslednje sredstvo odbrane, ne samo zivota vec opljackanog je brute force, ona najgora...trajala bi jedan dan, najvise dan ipo...to bi se zvalo apsolutna diktatira vucica od dan i po.

i veruj da to zelim da se desi zato sto jednom za svagda ovom narodu mora da dodje iz dupeta u glavu ko se na njemu izivljava vise od pola veka po naslednim linijama.

mogu kratko, dugo i plasticno.

plasticno bi bilo da okrenu telefon ivana i tebe postave za admina.

naravno to se nece desiti jer ti nisi to zasluzila svojim elokventnim postovima i ne umes da glumis na tri do pet koraka vec samo na prvu loptu.

kratko bi bilo...izgubi izbore...kojih nece ni biti po meni ali mozda se varam, neka mi bude oprosteno, znaci izgubi i proglasi pobedu. onda imas ulicu, anarhiju i njegovo poslednje sredstvo odbrane, ne samo zivota vec opljackanog je brute force, ona najgora...trajala bi jedan dan, najvise dan ipo...to bi se zvalo apsolutna diktatira vucica od dan i po.

i veruj da to zelim da se desi zato sto jednom za svagda ovom narodu mora da dodje iz dupeta u glavu ko se na njemu izivljava vise od pola veka po naslednim linijama.
Ja mislila aps. diktatura traje stotinak godina a ono dan ipo ahaha

Млади и неискусни људи, немају појма шта ваља а шта не ...
Ево рецимо ти: Мислиш да је Милин пут једини и најбољи.
Razumi dete.
Jos uvek uci.
Za njega je Ajfon vrhunac civilizacije.

A sto se teme tice, svaka diktatura je zlo. I Vuciceva i Putinova i onog iz Koreje i Trampova.

Posto imamo nekoliko miliona gradjana Srbije koji su protiv Vucica, a podrzavaju skoro sve diktature po svetu, kako oni to procesuiraju u svojim glavama?

Jesu li oni vise vredniji kao ljudska bica od nekog Kineza i Rusa, pa oni ne zasluzuju da zive u Vucicevoj diktaturi, ali neki tamo Rus i Kinez zasluzuju da zive u Putinovoj i Sijevoj diktaturi?

Je li to diktatura lepsa u tudjem dvoristu, a u svojem je veliki no-no? :think:
Ja otvoreno kažem da u mojoj diktaturi, koja bi kao diktatura inteligencije bila potpuno suprotna ovoj sada, mnogim građanima Srbije ne bi bilo lepo, ali samo prvih nekoliko decenija, dok se ne upristoje, obrazuju i nauče da govore ''Dobar dan'', ''Izvolite'', ''Hvala'' i ''Molim''.

Back