anajade
Elita
- Poruka
- 24.456
Ma dzaba ti malecki medenjaci kad odrastu ode u sumu da se proseta i ne vrati se vise nikad.
Aj sad odgovori zadto je to tako.
Sta im fali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dzaba ti malecki medenjaci kad odrastu ode u sumu da se proseta i ne vrati se vise nikad.
Je li to nesto kao lose?Kako bi te slatko reikarnirala u japan pa da sanjas o srbiji a ne moz ni sanjat jer i nema spavanja ahaha

si bila pa znas? u koju sumu su odsetali?koliko njih i koliko se nije vratilo?Ma dzaba ti malecki medenjaci kad odrastu ode u sumu da se proseta i ne vrati se vise nikad.
Aj sad odgovori zadto je to tako.
Sta im fali.

Naravno da znam a ti mozes da znss ako hoces.si bila pa znas? u koju sumu su odsetali?koliko njih i koliko se nije vratilo?
fali im av da im kaze da je srbija najaca na svetu garant....samo idiot moze da mrzi uredjen i civilizovan zivot gde su deca svetinja...samo boslenik moze decu da razvaljuje od batina, gazi automobilima, terorise na svakom koraku i da zatvara visokoskolske ustanove...
Na ulazu u sumu, posetiocin se mole da odaju pocast tim ljudima, a ispod visi broj telefonske linije za pomoc pri pokusaju samoubistva.si bila pa znas? u koju sumu su odsetali?koliko njih i koliko se nije vratilo?
fali im av da im kaze da je srbija najaca na svetu garant....samo idiot moze da mrzi uredjen i civilizovan zivot gde su deca svetinja...samo boslenik moze decu da razvaljuje od batina, gazi automobilima, terorise na svakom koraku i da zatvara visokoskolske ustanove...
visi ti i broj u srbiji na svakom mestu koji je postao trazen od kako je vucic na vlasti...raspitaj se koliko poziva dnevno ima zbog siromastva...i pitaj masinovodje koliko se ljudi bacaju pod vozove sto stampa ne zeli da spomene.Naravno da znam a ti mozes da znss ako hoces.
Na ulazu u sumu, posetiocin se mole da odaju pocast tim ljudima, a ispod visi broj telefonske linije za pomoc pri pokusaju samoubistva.
Horor.
ma razumeo...ali mi klizimo ka apsolutnoj dikaturi i tu boga nema...videcete svi i otvorice vam se sta je sve radjeno u nase ime.Ma, nisam mislio na tebe već na temu i postavljača.
Sto se besi japanac i to ne mali broj gde je sve sve savrseno.visi ti i broj u srbiji na svakom mestu koji je postao trazen od kako je vucic na vlasti...raspitaj se koliko poziva dnevno ima zbog siromastva...i pitaj masinovodje koliko se ljudi bacaju pod vozove sto stampa ne zeli da spomene.
bese se u svedskoj najvise gde je standard najvisi...uvek ih bilo tamo najvise... sta cemo sad...da zbog boljitka nacije svi budu u srbiji na 300 do 500 evra kao socijale, a vi sto botujete da budete elita...jel to?Sto se besi japanac i to ne mali broj gde je sve sve savrseno.
200 godina su ispred evrope.Drugi svet.
Sta to znaci apsolutna diktatura.ma razumeo...ali mi klizimo ka apsolutnoj dikaturi i tu boga nema...videcete svi i otvorice vam se sta je sve radjeno u nase ime.
Ne nemoj mi prići, bazdiš na pljeskavicu sa svim prilozimaPosto imamo nekoliko miliona gradjana Srbije koji su protiv Vucica, a podrzavaju skoro sve diktature po svetu, kako oni to procesuiraju u svojim glavama?
Jesu li oni vise vredniji kao ljudska bica od nekog Kineza i Rusa, pa oni ne zasluzuju da zive u Vucicevoj diktaturi, ali neki tamo Rus i Kinez zasluzuju da zive u Putinovoj i Sijevoj diktaturi?
Je li to diktatura lepsa u tudjem dvoristu, a u svojem je veliki no-no?![]()
Izvini, ali kleveces, samo urnebes i luk.Ne nemoj mi prići, bazdiš na pljeskavicu sa svim prilozima![]()

mogu kratko, dugo i plasticno.Sta to znaci apsolutna diktatura.
Nemoj da si toliko siguran.
dobroIzvini, ali kleveces, samo urnebes i luk.![]()
znam da je uskrs i da je alkohol na snizenju za radnike maksija ali ipak mislim....laku noc.Nemoj da si toliko siguran.
Svi su umreženi.
Inače mediji su napravili paniku kao i svi oni što vole da čitaju gadosti adrenilana radi
Ja mislila aps. diktatura traje stotinak godina a ono dan ipo ahahamogu kratko, dugo i plasticno.
plasticno bi bilo da okrenu telefon ivana i tebe postave za admina.
naravno to se nece desiti jer ti nisi to zasluzila svojim elokventnim postovima i ne umes da glumis na tri do pet koraka vec samo na prvu loptu.
kratko bi bilo...izgubi izbore...kojih nece ni biti po meni ali mozda se varam, neka mi bude oprosteno, znaci izgubi i proglasi pobedu. onda imas ulicu, anarhiju i njegovo poslednje sredstvo odbrane, ne samo zivota vec opljackanog je brute force, ona najgora...trajala bi jedan dan, najvise dan ipo...to bi se zvalo apsolutna diktatira vucica od dan i po.
i veruj da to zelim da se desi zato sto jednom za svagda ovom narodu mora da dodje iz dupeta u glavu ko se na njemu izivljava vise od pola veka po naslednim linijama.
Šta je bilo? "Ožedneo" si, a?znam da je uskrs i da je alkohol na snizenju za radnike maksija ali ipak mislim....laku noc.
Razumi dete.Млади и неискусни људи, немају појма шта ваља а шта не ...
Ево рецимо ти: Мислиш да је Милин пут једини и најбољи.
Razumi dete.
Jos uvek uci.
Za njega je Ajfon vrhunac civilizacije.
A sto se teme tice, svaka diktatura je zlo. I Vuciceva i Putinova i onog iz Koreje i Trampova.
Mrzim????Ало ТајландНе мрзиш ме више
не мењај лердића
![]()
Mrzim????
Da bi nekoga mrzeo ta osoba mora da poseduje odredjen karakter.
Ne spadas u takve
Jel i taj neki gastrabajter sto otisao pre 20 god?Ne možeš ti to da skontaš sa udaljenosti od oko 10 hiljada kilometara
Ja otvoreno kažem da u mojoj diktaturi, koja bi kao diktatura inteligencije bila potpuno suprotna ovoj sada, mnogim građanima Srbije ne bi bilo lepo, ali samo prvih nekoliko decenija, dok se ne upristoje, obrazuju i nauče da govore ''Dobar dan'', ''Izvolite'', ''Hvala'' i ''Molim''.Posto imamo nekoliko miliona gradjana Srbije koji su protiv Vucica, a podrzavaju skoro sve diktature po svetu, kako oni to procesuiraju u svojim glavama?
Jesu li oni vise vredniji kao ljudska bica od nekog Kineza i Rusa, pa oni ne zasluzuju da zive u Vucicevoj diktaturi, ali neki tamo Rus i Kinez zasluzuju da zive u Putinovoj i Sijevoj diktaturi?
Je li to diktatura lepsa u tudjem dvoristu, a u svojem je veliki no-no?![]()