Diktator preti Tuziocima i policajcima

hq720.jpg

Овде човек може се само запита где је било то Тужилаштво задњих 20 Година?
Битно да они редовно примају свој Лични Доходак тих 20 Година за разлику од Просветара којима је одмах,ургентно крајцована Плата.
Имамо ми још пунооо Јаја.
И то оних ужеглих,одстајалих на пролећном Сунцу чији Миомирис се осети све одавде па до Ресника..
Ништа се не бојте :)

Diktator nastavlja da sramno krsi Ustav Republike Srbije, i sada javno preti tuziocima i policajcima koji se ne stavljaju na stranu njegove diktatorske vojske.

Zasto Diktator ne pusti policiju na miru, i neka pusti svoju mafiju na narod?

Siguran sam da bi toj mafiji sanse protiv naroda bez podrske drzavnih organa bile jako dobre.

Aha.
Ma nemoguće
Zar i to?!

Милић је победио али је у задњем тренутку био нечим уцењен и сад ботује.
Углавном,боље се распитати код @Alter_Ego_ ..он то боље зна.

Милић је одувек био део естаблишмента.

Близак са људима из СНС.

Први помоћник на кардиохирургији му је високи функционер СНС.

Добар са свим локалним СНС функционерима.

Оно што је и био у "сукобу" са њима, то није искрена борба против СНС-а, у смислу да је он 180 степени супротно од СНС-а, већ више неки прелазни облик, а он има велике политичке амбиције, а за то му не ваља да буде близак СНСу, јер би (у то време кад је настајао) био утопљен у СНС и нестао.

Иначе, пре неколико месеци је за скупштинском говорницом хвалио Милоша Вучевића и причао како је био добар градоначелник Новог Сада.

Ево теме коју сам отворио пре више о годину дана о њему, пре него што је постао хит на локалним изборима јуна 2024.

https://forum.krstarica.com/threads/izborna-prevara-na-lokalnim-izborima-u-nisu.993932/

Милић је одувек био део естаблишмента.

Близак са људима из СНС.

Први помоћник на кардиохирургији му је високи функционер СНС.

Добар са свим локалним СНС функционерима.

Оно што је и био у "сукобу" са њима, то није искрена борба против СНС-а, у смислу да је он 180 степени супротно од СНС-а, већ више неки прелазни облик, а он има велике политичке амбиције, а за то му не ваља да буде близак СНСу, јер би (у то време кад је настајао) био утопљен у СНС и нестао.

Иначе, пре неколико месеци је за скупштинском говорницом хвалио Милоша Вучевића и причао како је био добар градоначелник Новог Сада.

Ево теме коју сам отворио пре више о годину дана о њему, пре него што је постао хит на локалним изборима јуна 2024.

https://forum.krstarica.com/threads/izborna-prevara-na-lokalnim-izborima-u-nisu.993932/
Kolega @Muad'Dib, kome sada verovati? Kolega @Alter_Ego_ kao da tvrdi da je praktično kompletna niška opozicija “u stvari za SNS i AV”?

18:41

Niški student ponovo priveden​

Student Ekonomskog fakulteta iz Niša U.P, koji je noć i jutro proveo u policiji, ponovo je priveden tokom popodneva.

Student je ponovo priveden odmah pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro kritikovao postupanje niške policije i tužilaštva i zapretio im javno sa jednog od svojih obilazaka na jugu Srbije tokom današnjeg dana.

Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

Back