Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi svi kazu ali primecujem po pantalonama da nije tako, mislim kada pre nedelju dana nisam mogla uci ni u jedne farmerke a sada mi cak malo i vise, pa kontam nemoguce da je samo voda..Ali stvarno, sa ovim nacinom ishrane svako jutro kada se izmerim imam 1kg manje..Mogu da se opkladim da je tako, ko mi ne veruje neka proba. Ovako- oko 12 -1odem u menzu i tamo jedem nesto kuvano, pa odem do slatke kuce i kupim oko 150grama coko biskvita, znaci uopste se ne stekam, al do kraja dana posle samo 2 velika paradajza pojedem.
Neka dijeta koja traje 90 dana, a ponavljaju se proteinski, skrobni, ugljenohidratni i vocni dan. Skidaju se kilogrami i dolazi do promene metabolizma.
Neka dijeta koja traje 90 dana, a ponavljaju se proteinski, skrobni, ugljenohidratni i vocni dan. Skidaju se kilogrami i dolazi do promene metabolizma.
Ne znam sta je to,ali jedva cekam da saznam![]()
Kako neznaš, što manje kalorija na gram soli ti je univerzalni recepat za lepotu, zdravlje a i za zdravo mršavljenje.

Ma ja sam ti skroz neobavestena.
Ima nova hit dijeta u Holivudu,jede se samo hrana za bebe,one kasice,posto su 100% prirodne,bez konzervansa.
Pa eto jos jedne ideje,ko zeli...![]()
Može i to, ako je ta kašica dovoljno slana, da i sa njom ne ubaciš u sebe previše kalorija i premalo elektrolita.
Pa nema soli
Bolje daj neki drugi predlog jer bez elektrolita nista.
Prirodna limunada sa malo morske vode.
Odlican predlog,najbolje da se popije pre obroka.
tako ce garant manje pojesti,savrseno za dijetu
![]()
Ma kakva dijeta...jedem shta hocu i kad hocu...meni ne trebaju nikakve dijete...

http://forum.krstarica.com/threads/62175&highlight=ona+dijeta Dijeta je navedena na prvoj strani teme, a onda sledi diiiiiskuuuusiiiiijaaaaaa.....
srećno

ja sam totalno protiv dijeta....nista ne pomazu-dokazano! to su i meni svi govorili samo zdrava ishrana i vezbanje i to je to....uz malo truda i paznje-sve super.....ali ja naravno nisam verovala u to i isla na raznorazne, najgluplje dijete...samo se mucila i sebe neprestano opterecivala time....ali na kraju sam ukapirala.....samo malo pripaziti na ishranu i sve ce biti ok....
Ja moju liniju odrzavam tako sto radim sve suprotno nego sto kazu na tv ili novinama...Dakle kazu obavezan dorucak ja ga preskocim,kazu ne jesti psole 6,ja jedem posle 2 uvece,kazu ne gazirano ja 2l koka kole na dan...ne mislim bas bukvalno...I vec 9 meseci imam 46-47kg