DIJETA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@georgejune
abso.gif

Ma, svaka cast na karakteru, nego ja mnogo volim koka-kolu, pa se uvek rado odlucim za nju :D

E,a kod mene je stvar u tome da sam shvatila da ja koka-kolu uopste ne volim.
I da je pijem radi reda,jer su me eto ponudili :)
I od tada je retko kad pijem,samo ponekad kad su veeelike vrucine pa prija onako hladna :heart: uh
gutljaj dva...posle toga nije to to
A i nije vise to taj kvalitet...kao nekad,sad je previse slatka i bezveze

Ma, svaka cast na karakteru, nego ja mnogo volim koka-kolu, pa se uvek rado odlucim za nju :D

E sad možda budem dosadna, ali stvarno želim da pomognem. Ovo sam ja videla da je pomoglo mojim prijateljima, lično se uverila, pa sam i ja probala, i uspela, i divan je osećaj. Meni sad smeta kad se ugojim 2 kg, poludim , smeta mi i ne znam kako mi nije smetalo 20 kg više.

Koka- kola...u vezi nje. Nikad je nisam pila, ceo život ukupno 2 L! Zato mi nije bilo teško, priznajem ali... Počela sam da radim, i koka- kola je postala moj život! Na poslu, ceo dan ili celu noć, pijem je, vraćam se kući, i molim Boga da radi prodavnica da je kupim da ima za svaki slučaj. I nakokam neprimetno jedno 3-4 kg. Vidim tesna mi odeća. Od čega...:think:...pomislim na nju..koku...izbacim je sa mukom, tj. smanjim je jer sam se navukla, i sad je ok, smršala sam. Ali bez nje...evo sad sam popila čašu....ali ne smem više i narednih nekoliko dana...

@jeculina moja prijateljica i jedan drug dnevno popiju po 2l koka kole!
On je jednom,bili smo kod mene,kupili palacinke,dobio nervni slom jer nije bilo koka kole da zalije uz palacinku,kao ne moze da jede ako ne pije koka-kolu uz hranu.
Uzas
Ja vise volim Pepsi,manje mi je sladak i ima vise sode

jeculina, znam na sta mislis, jer ja kad pokusam da izbacim koka-kolu, odjednom mi se prijedu slatkisi u nenormalnoj kolicini iako ih nesto ne volim i ne konzumiram.

Koja Kaka-Kola (ko shto kaze moj deda), to sve sheceri... :roll: A josh gore one light i zero- to sve neki aditivi, samo te josh vishe navuku. Ja samo ne mogu da shvatim ljude koji piju Sprite- to je samo zashecerena voda...
Voda je zakon... Vec nekoliko godina pijem samo vodu. Naravno ne samo, al prodju dani i dani da ne popijem ni sok, ni kafu, nishta sem vode. I to po min 2l na dan. Sad mi postala navika... 8)

Koja Kaka-Kola (ko shto kaze moj deda), to sve sheceri... :roll: A josh gore one light i zero- to sve neki aditivi, samo te josh vishe navuku. Ja samo ne mogu da shvatim ljude koji piju Sprite- to je samo zashecerena voda...
Voda je zakon... Vec nekoliko godina pijem samo vodu. Naravno ne samo, al prodju dani i dani da ne popijem ni sok, ni kafu, nishta sem vode. I to po min 2l na dan. Sad mi postala navika... 8)

Naravno, ali flaširanu vodu, ovu sa česme nikako.

Mlad mesec počinje večeras u 20-58!
Nek ide celo jaje u pitu, ja sam na dijeti od večeras, toj 24h pa da vidimo! :whistling:

Afrodita???? Gde si sestro slatka, šta ima?

Evo ja 2kg lakša nego pre mladog meseca!
Hi, hi, hi, samo se hvalim!

Sad ozbiljno, khm, khm, znam da nije baš najzdravije, ali mi je baš bilo hitno da skinem ovo, imam neke planove.
Eto...

Afrodita???? Gde si sestro slatka, šta ima?

Evo ja 2kg lakša nego pre mladog meseca!
Hi, hi, hi, samo se hvalim!

Sad ozbiljno, khm, khm, znam da nije baš najzdravije, ali mi je baš bilo hitno da skinem ovo, imam neke planove.
Eto...

To je super, ali ajde javi za 3-4 dana koliko imaš, tj. da li ti se vratilo, naravno a da za tih 3-4 dana jedeš nornalno sve, da ne gladuješ

Ja sam najbolje mršavila kada sam se držala nutricionističkih dijeta, prepisanih prema mojoj krvnoj slici ... U ostale dijete ne verujem ..... Ova iz uvodnog posta mi je malo jeziva ....a i ima pavlake, koja povećava masnoće u krvi - pa mi malo deluje bezveze.

Evo me tri dana kasnije, vaga ne mrda. Jela sam normalno što i inače jedem, ni manje ni više i ne vraća se.
Videćemo za koji dan! Jupiiiii, ovo je izmišljeno. Ta tri kg viška vučem već 2,5 godine (ostalo mi od porodjaja) i baš sam srećna što sam ih srezala.
Probaću još jednom kad bude mlad mesec i onda sam tip-top, devojačka kilaža. :mrgreen:

Evo me tri dana kasnije, vaga ne mrda. Jela sam normalno što i inače jedem, ni manje ni više i ne vraća se.
Videćemo za koji dan! Jupiiiii, ovo je izmišljeno. Ta tri kg viška vučem već 2,5 godine (ostalo mi od porodjaja) i baš sam srećna što sam ih srezala.
Probaću još jednom kad bude mlad mesec i onda sam tip-top, devojačka kilaža. :mrgreen:

Svaka čast! :super:

Ljudiiiii, kako je ovo super.. Jedem leeepo oko 11 kad ustanem:mrgreen: pa onda oko 5-6 uzmem isecem samo jedan paradajz i pojedem ( on inace ima negativne kalorije), pa posle opet oko 9 pojedem jos jedan tako da me uvek zasiti, a gubim tako po kilo dnevno, evo posle samo 5 dana u sve mrsave pantalone mogu uci. Probajte, ne gladuje se a super je

Ti to ozbiljno?
Ljudiiiii, kako je ovo super.. Jedem leeepo oko 11 kad ustanem:mrgreen: pa onda oko 5-6 uzmem isecem samo jedan paradajz i pojedem ( on inace ima negativne kalorije), pa posle opet oko 9 pojedem jos jedan tako da me uvek zasiti, a gubim tako po kilo dnevno, evo posle samo 5 dana u sve mrsave pantalone mogu uci. Probajte, ne gladuje se a super je

To mi svi kazu ali primecujem po pantalonama da nije tako, mislim kada pre nedelju dana nisam mogla uci ni u jedne farmerke a sada mi cak malo i vise, pa kontam nemoguce da je samo voda..Ali stvarno, sa ovim nacinom ishrane svako jutro kada se izmerim imam 1kg manje..Mogu da se opkladim da je tako, ko mi ne veruje neka proba. Ovako- oko 12 -1odem u menzu i tamo jedem nesto kuvano, pa odem do slatke kuce i kupim oko 150grama coko biskvita, znaci uopste se ne stekam, al do kraja dana posle samo 2 velika paradajza pojedem.

Sad sam u rebusu.

Oduvek sam mislila da je dovoljno da čovek koji je baš debeo izbalansira ishranu, tj. učini je onakvom kakva treba da bude da je normalno građen.

Ipak, kad malo razmislim, neophodno je gladovanje jer će "rezerve sala" ostati tamo gde jesu ako se telo ne oseti ugroženo.

Šta vi mislite?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back