Ana...
Ja sam u tvojim godinama imala 43 kilograma sa patikama i farmerkama. Nije istina da nisam mogla da se ugojim nego nisam vodila računa o tome šta, kako i kad jedem. Tako ne jedem ništa od jutra do pola deset uveče i onda pojedem 300 grama keksa posle "večere", + čokoladu + ne znam šta bih sve mogla da uguram u svoj napaćeni želudac..... nisam imala potrebu da držim dijetu jer sam bila toliko mršava da nisam mogla da nađem odgovarajuću garderobu.....
Ali mi je način ishrane bio katastrofalan. To je rezultiralo gomilom celullita i verovatno usporavanjem metabolizma. Ali istina je da u tim godinama organizam zaista svakakvo đubre može da isfiltrira.
Kada uđeš u određene godine (meni je to bilo kad sam krenula na faks, znači još malo...) nećeš moći tako da se hraniš, a da ne osetiš posledice, na stranu što nećeš ni želeti (nekad sam volela čips sad mi je odvratan, to stvarno ne znam zašto :???: ali tako je)
Ali molim te nemoj da mi pričaš da "cepaš koka kolu i čips" a da su ti dva paradajza (sama voda) i dva kuvana jaja sumanuta ideja, yebote bila sam u tvojim godinama i znam koliko volite te priče (mora da ovo serviraš i roditeljima kad vide da ništa ne jedeš po ceo dan...)
Ti nemaš problem da se ugojiš nego ne jedeš ništa po vasceli dan

lepo ti je tako mršavoj i sve ti drugarice zavide kad im kažeš kako "ne možeš da se ugojiš"

ali aj malo u real world.....
Znam samo dvoje koji "ne mogu da se ugoje". Jedna je devojka koja je izgledala bolesno anoreksično i stvarno dolazila na fizičko sva vesela pitajučći nas "yel da da sam se malo ugojila" a ni za nju ne mogu da garantujem da nije folirala..... drugi je muško, visok skoro 2 metra, a ima oko 65 kilograma.....
Odrasti malo i prihvati da ovi sa TV-a prilično preteruju. Žena u tridesetim godinama koja izgleda kao da je izašla iz logora je model lepote, al' brate njen život je patetičan i nije vredno toliko truda. I bavi se nekim sportom, to ume jako da ispuni i čoveka i njegovo vreme.....