DIJETA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smanjuju se obimi kada se izbaci voda, ali to se vraca brzo...
I zar je moguce da gubis 1 kg dnevno?
Kada sam drzala dijetu koju mi je prepisao nutricionista skidala sam do 4 kg za dve nedelje. Prve dve nedelje sam skinula 6 kg jer sam izbacivala visak vode.

To mi svi kazu ali primecujem po pantalonama da nije tako, mislim kada pre nedelju dana nisam mogla uci ni u jedne farmerke a sada mi cak malo i vise, pa kontam nemoguce da je samo voda..Ali stvarno, sa ovim nacinom ishrane svako jutro kada se izmerim imam 1kg manje..Mogu da se opkladim da je tako, ko mi ne veruje neka proba. Ovako- oko 12 -1odem u menzu i tamo jedem nesto kuvano, pa odem do slatke kuce i kupim oko 150grama coko biskvita, znaci uopste se ne stekam, al do kraja dana posle samo 2 velika paradajza pojedem.

Neka dijeta koja traje 90 dana, a ponavljaju se proteinski, skrobni, ugljenohidratni i vocni dan. Skidaju se kilogrami i dolazi do promene metabolizma.

Prekopaj malo po kutku, ima sigurno već neka tema o dijetama gde je o toj čuvenoj razglabano uzduž i popreko... moja mama je hvali i stvarno smrša kad je drži, jedino što nikad ne drži 90 dana...

Kako neznaš, što manje kalorija na gram soli ti je univerzalni recepat za lepotu, zdravlje a i za zdravo mršavljenje.

Ma ja sam ti skroz neobavestena.
Ima nova hit dijeta u Holivudu,jede se samo hrana za bebe,one kasice,posto su 100% prirodne,bez konzervansa.
Pa eto jos jedne ideje,ko zeli... :P

Ma ja sam ti skroz neobavestena.
Ima nova hit dijeta u Holivudu,jede se samo hrana za bebe,one kasice,posto su 100% prirodne,bez konzervansa.
Pa eto jos jedne ideje,ko zeli... :P

Može i to, ako je ta kašica dovoljno slana, da i sa njom ne ubaciš u sebe previše kalorija i premalo elektrolita.

kada bi ljudi jeli onda kad su gladni niko ne bi bio debeo. tako da ako zelite da smrsate treba da jedno dvaput nedeljno podignete debelo dupe iz fotelje i otrcite 5 km, a ako ne budete jeli snikers sigurno necete umreti od gladi. za debljinu imaju opravdan izgovor samo oni koji imaju hormonski poremecaj.

ja sam totalno protiv dijeta....nista ne pomazu-dokazano! to su i meni svi govorili samo zdrava ishrana i vezbanje i to je to....uz malo truda i paznje-sve super.....ali ja naravno nisam verovala u to i isla na raznorazne, najgluplje dijete...samo se mucila i sebe neprestano opterecivala time....ali na kraju sam ukapirala.....samo malo pripaziti na ishranu i sve ce biti ok....

Neka dijeta koja traje 90 dana, a ponavljaju se proteinski, skrobni, ugljenohidratni i vocni dan. Skidaju se kilogrami i dolazi do promene metabolizma.

Bez obzira kakva je dijeta, bez tri meseca ne može da dođe do promene metabolizma... a i pošto se dostigne željena težina, treba bar još tri meseca jesti vrlo umereno. Tek onda možemo računati da se metabolizam ustalio.
ali nikada ne smemo zaboraviti da smo se jednom ugojile, i da to može ponovo da nam se desi... Znači - stvar je u tajnoj promeni shvatanja i načina života, ne samo ishrane.
Šta da se radi? Boljetako, nego da gubimo zdravlje.:bye:

ja sam totalno protiv dijeta....nista ne pomazu-dokazano! to su i meni svi govorili samo zdrava ishrana i vezbanje i to je to....uz malo truda i paznje-sve super.....ali ja naravno nisam verovala u to i isla na raznorazne, najgluplje dijete...samo se mucila i sebe neprestano opterecivala time....ali na kraju sam ukapirala.....samo malo pripaziti na ishranu i sve ce biti ok....

I to jе аpsolutno tačno... Ništa više od četrdeset pet minuta vežbanja, makar dva puta nedeljno a ko ima mogućnosti (vremena) može i svakodnevno... Dokazala lično teoriju nakon milion bezuspešnog isprobavanja dijeta...

Ja moju liniju odrzavam tako sto radim sve suprotno nego sto kazu na tv ili novinama...Dakle kazu obavezan dorucak ja ga preskocim,kazu ne jesti psole 6,ja jedem posle 2 uvece,kazu ne gazirano ja 2l koka kole na dan...ne mislim bas bukvalno...I vec 9 meseci imam 46-47kg

Ja moju liniju odrzavam tako sto radim sve suprotno nego sto kazu na tv ili novinama...Dakle kazu obavezan dorucak ja ga preskocim,kazu ne jesti psole 6,ja jedem posle 2 uvece,kazu ne gazirano ja 2l koka kole na dan...ne mislim bas bukvalno...I vec 9 meseci imam 46-47kg

A pritom nemaš više od 15 godina, jel da?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back