Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, svaka cast na karakteru, nego ja mnogo volim koka-kolu, pa se uvek rado odlucim za nju![]()

uhMa, svaka cast na karakteru, nego ja mnogo volim koka-kolu, pa se uvek rado odlucim za nju![]()
...pomislim na nju..koku...izbacim je sa mukom, tj. smanjim je jer sam se navukla, i sad je ok, smršala sam. Ali bez nje...evo sad sam popila čašu....ali ne smem više i narednih nekoliko dana...Ej, u pravu si da se promenio kvalitet i jos nesto, koka-kola u Grckoj ima jaci ukus i sladja je![]()
Koja Kaka-Kola (ko shto kaze moj deda), to sve sheceri...A josh gore one light i zero- to sve neki aditivi, samo te josh vishe navuku. Ja samo ne mogu da shvatim ljude koji piju Sprite- to je samo zashecerena voda...
Voda je zakon... Vec nekoliko godina pijem samo vodu. Naravno ne samo, al prodju dani i dani da ne popijem ni sok, ni kafu, nishta sem vode. I to po min 2l na dan. Sad mi postala navika... 8)
Mlad mesec počinje večeras u 20-58!
Nek ide celo jaje u pitu, ja sam na dijeti od večeras, toj 24h pa da vidimo!![]()
Afrodita???? Gde si sestro slatka, šta ima?
Evo ja 2kg lakša nego pre mladog meseca!
Hi, hi, hi, samo se hvalim!
Sad ozbiljno, khm, khm, znam da nije baš najzdravije, ali mi je baš bilo hitno da skinem ovo, imam neke planove.
Eto...

Evo me tri dana kasnije, vaga ne mrda. Jela sam normalno što i inače jedem, ni manje ni više i ne vraća se.
Videćemo za koji dan! Jupiiiii, ovo je izmišljeno. Ta tri kg viška vučem već 2,5 godine (ostalo mi od porodjaja) i baš sam srećna što sam ih srezala.
Probaću još jednom kad bude mlad mesec i onda sam tip-top, devojačka kilaža.![]()

pa onda oko 5-6 uzmem isecem samo jedan paradajz i pojedem ( on inace ima negativne kalorije), pa posle opet oko 9 pojedem jos jedan tako da me uvek zasiti, a gubim tako po kilo dnevno, evo posle samo 5 dana u sve mrsave pantalone mogu uci. Probajte, ne gladuje se a super jeLjudiiiii, kako je ovo super.. Jedem leeepo oko 11 kad ustanempa onda oko 5-6 uzmem isecem samo jedan paradajz i pojedem ( on inace ima negativne kalorije), pa posle opet oko 9 pojedem jos jedan tako da me uvek zasiti, a gubim tako po kilo dnevno, evo posle samo 5 dana u sve mrsave pantalone mogu uci. Probajte, ne gladuje se a super je