DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 50.631
Lazne patriote.Sve si u pravu 100%
Samo odakle ti ideja da su Vucic, Dacic, Vulin i ostatak ekipe patriote?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazne patriote.Sve si u pravu 100%
Samo odakle ti ideja da su Vucic, Dacic, Vulin i ostatak ekipe patriote?????
mogućeBas naprotiv. Dijaspori bas odgovara Vucic. Bar ovima iz Amerike i Kanade.
To na forumu samo ali dijaspora ne moze da smisli vucica.Bas naprotiv. Dijaspori bas odgovara Vucic. Bar ovima iz Amerike i Kanade.
a gruhonjica cetnici iz dijaspore obozavajuTo na forumu samo ali dijaspora ne moze da smisli vucica.
Bas tako.Lazne patriote.
ne podržavaju svi
Vučić im daje kintu da prežive i nemaju drugog izbora..
ko se buni ostaje bez i to malo crkavice..
hoćeš da kažeš da Srbi imaju veća prava za vreme bolesnika Vučića nego što su imali za vreme žutih izdajica? da im je sada bolje?
Vrlo moguce. Doduse imao sam prilike da pricam samo sa ljudima iz Amerike i Kanade. Pricaju da je u Cikagu najludje. Pola Srba je protiv Vucica a druga polovina je za bilo koga osim Vucica. Znaju samo za Djilasa. Ove druge i ne znaju.To na forumu samo ali dijaspora ne moze da smisli vucica.
da brt, ubiše čoveka ko kera na pragu kućnome.. i opet neko glasa za te bolesnikeKo se buni - ubiju ga.
Kao Olivera Ivanovića.
Ne bih rekao dijaspora je površna uglavnom, gledaju rts za dijasporu gde je sve fantazija i mašta. Onda bitno odradi nostalgija i poso gotov.To na forumu samo ali dijaspora ne moze da smisli vucica.
Drugaricinom zetu iz Leposavića SNS-ovci zapalili auto i pretili da je sledeca kuća (sa sve zenom i decom), jer nije hteo da dâ otkaz iz policije.da brt, ubiše čoveka ko kera na pragu kućnome.. i opet neko glasa za te bolesnike
pa on je is am rekao da nije lojalista ko poneki sektasi u tomeSNS je čisto, iskonsko zlo, a Vučić je na vrhu tog zla i najveći zločinac.
I ovi botovi po forumu sve to znaju, a opet ga brane.
Dakle zlo!
nije ni njima lako.. krvav je to lbac..ovaj ... sendvič!SNS je čisto, iskonsko zlo, a Vučić je na vrhu tog zla i najveći zločinac.
I ovi botovi po forumu sve to znaju, a opet ga brane.
Dakle zlo!
otiso hil pa i ti otiso u kurka...nije ni njima lako.. krvav je to lbac..ovaj ... sendvič!
kako ga niko nije ništa pitao? pa što je potpisivao sve one sporazume? šta smo mi konkretno dobili tj Srbi na Kosovu?
pa on je is am rekao da nije lojalista ko poneki sektasi u tome
on je okruzen klovnovima priglupim , nasledje od seseljeve stranke
pohlepnim parazitima ali i vasim demokratskim STRUCNJACIMA poput dinkicevog vesica...
Imaju internet pa mogu da vide sta i kako.Vrlo moguce. Doduse imao sam prilike da pricam samo sa ljudima iz Amerike i Kanade. Pricaju da je u Cikagu najludje. Pola Srba je protiv Vucica a druga polovina je za bilo koga osim Vucica. Znaju samo za Djilasa. Ove druge i ne znaju.
a sta ako se zaebes, pa se ispostavi da m uje puno toga ansledje seseljeve krezube stranke i tipusa poput tome nikolica i jos gorih i ak ose ispostavi da mu se brat rpevise zaigrao i okurcio ?Molim te, batali me tvoje udba price, ne pravdaj ga.
Opste je poznato, i vrapci znaju, da niko u SNS-u ne sme da prdne bez njegovog amina.
ne bih ja to rekao.Dakle sam Vucic je apsolutni i najveci krivac za sve.
Ti misliš da je vučić idealan za kosovo i da su srbi zaslužili takav život tamo?To ti je situacija kad ti imas veliki stan a ja sam mafija i onda dodjem ja kod tebe i pod pretnjom oruzjem trazim da potpises dokument da ces se iseliti iz tog stana za pet godina. Napomenem ti da ako odbijes dolazim uskoro sa ekipom da pobijem i tebe i tvoju porodicu te da uzmem stan kako god.
Ti potpises jer mislis, ko zna sta se moze desiti za pet godina.
To je pod jedan. Pod dva, ogromnu vecinu danasnje opozicije , a Djikija posebno, boli kita za Srbe na Kosovu, njima ne posvecuju nijednu misao dnevno. Jedino ih pomenu kao oruzje za napad na vlast, njima je ustvari korisno da Srbi dole zive kao zivotinje.
a sta ako se zaebes, pa se ispostavi da m uje puno toga ansledje seseljeve krezube stranke i tipusa poput tome nikolica i jos gorih i ak ose ispostavi da mu se brat rpevise zaigrao i okurcio ?
ti bi brata uhapsio ?
ne bih ja to rekao.
ko mu ej dovukao vesica DEMOKRATSKOG STRUCNJAKA ?
Ti misliš da je vučić idealan za kosovo i da su srbi zaslužili takav život tamo?![]()
Gde su radikali branili srbe istih tamo više nema.Ne, ja mislim da ne postoji niko drugi ko moze uciniti vise jer Kosovo je iovako ionako izgubljeno. Takodje mislim da vecinu opozicije oni i ne zanimaju.
Sto se tice tih Srba, njima je apsolutno najbolje i jedino resenje da se presele svi u Srbiju, naravno prvo da se za njih sagrade stanovi.
Dole im zivota nema, bice stalno hapseni, tuceni, blokirani, ponizavani, na kraju krajeva i ubijani.
ti si imao sponzore pregovora, francuze i nemce, pa se sporazum i naziva franc-nemacki, a moze da se objavi da, buduci da ugovorene strane ne ispunjavaju obaveze iz tog sporazuma, albanska, on je nevazeci, i to skupstina nasa da potvrdi, pa se sponzori obavesteTi ocito ne shvatas sta je dinamika dogadjaja. Nije im bolje. Ali ne zato sto AV ne zeli da im bude bolje ili zato sto se ne trudi da im bude bolje vec zato sto to ne zavisi od njega. Albanci imaju zapad Iza sebe i rade sta zele. Ne mozemo ratovati sa Nato zbog Srba na Kosovu. Albanci to normalno znaju i izivljavaju se. Hajde da obrnemo pitanje, sutra da dodje opet Djilas, kako ce spreciti Kurtija and co da rade isto sto rade sad?
ti si imao sponzore pregovora, francuze i nemce, pa se sporazum i naziva franc-nemacki, a moze da se objavi da, buduci da ugovorene strane ne ispunjavaju obaveze iz tog sporazuma, albanska, on je nevazeci, i to skupstina nasa da potvrdi, pa se sponzori obaveste