Dijaspora masovno prodaje nekretnine u Srbiji

Vidi, ima i onih koje jednostavno nece, ali je sve vise onih koji bi to hteli, ali ne mogu iz razloga koje je Tihi lepo naveo.
Meni dnevno dodju na operaciju ljudi razlicitih nacija, starosti, obrazovanja...
Pricajuci sa nasima, sve vise je onih koji su okrenuti Srbiji, sto je i mene zacudilo. Ima nesto u Srbiji, cega ovde nema...Neka vrsta slobode, vise opustenosti ili sta vec, niko od njih ne moze to tacno da definise, kako kazu...

Mi smo svi pricali kako cemo se vratiti, ali se to su samo fantazije na zalost.

Od Srbije nema nista.

Trebalo bi sve to da rasprodaju i da se nikad vise ne vrate ovde da izigravaju krave muzare kad vec ne moraju.
Вама наравно да смета дијаспора, неће људи да лоповску власт финансирају. Ово што радите је исто као отимање Српских имовина за време бравара:
Prema njenim rečima, novi zakon će stvoriti velike probleme vlasnicima starih porodičnih kuća sa velikim placevima na teritoriji Beograda, koji prema novom obračunu moraju da plate porez na kuću, ali i na zemljište, što se meri desetinama hiljada evra. Među vlasnicima ovih kuća je veliki broj dijasporaca.

Lazarevićeva podseća da u Evropi, koja je mnogo ispred nas po zaradama, maksimalni porez na imovinu iznosi jedan odsto, u Sloveniji 0,015 odsto

pametno, i onako im deca nece doci da zive ovde , a ove lopurde ne mozes naraniti
Такви као ти им отимају имовину који су имали стотинама година у породици. Што се тиче повратка, већина интелектуалаца који су високо образовани бих радо се вратили у Србији са својом децом али да ви корумпирани заувек нестанете са власти.

Такви као ти им отимају имовину који су имали стотинама година у породици. Што се тиче повратка, већина интелектуалаца који су високо образовани бих радо се вратили у Србији са својом децом али да ви корумпирани заувек нестанете са власти.

sta ti pises bolidu !!!!!!!!! ko je ovde korumpiran, ja, pa dobro je ako tako mislis, ali plakaces cim ovi drugi dodju na vlast za par dana ces ih pljuvati vise nego aj, a sto se tice povratka , pa ko da se vrati iz dobrog , svasta i ti napisa , ali i neka si vala napisao i nek si rekao svaka ti je na mestu , odlicno

Korupcije ima i ovamo u EU.

sta ti pises bolidu !!!!!!!!! ko je ovde korumpiran, ja, pa dobro je ako tako mislis, ali plakaces cim ovi drugi dodju na vlast za par dana ces ih pljuvati vise nego aj, a sto se tice povratka , pa ko da se vrati iz dobrog , svasta i ti napisa , ali i neka si vala napisao i nek si rekao svaka ti je na mestu , odlicno
Ти се понашаш као болид. Јасно је да ова власт ради на уништавању Срба, намерно раде против Срба и није ништа чудно да сад траже толико велики порез да дијаспора мора да прода своју имовину. Николић и Вучић хоће да владају на прави начин, без пљачкања Србије као што ради ова твоја власт.

Back