Dijana Hrka: Štrajkovaću glađu prekoputa Ćacilenda

Majstor Života

Iskusan
Poruka
6.410

Dijana Hrka je u obraćanju okupljenima na komemorativnom skupu u Novom Sadu najavila da stupa u štrajk glađu.
- Ja moram da znam ko je ubio moje dete, ko je ubio 16 ljudi. Mora neko da odgovara za ovo. Ispred Skupštine Grada ću da štrajkujem glađu, prekoputa Ćacilenda - rekla je.

Da, dotle je došlo.

Šta sam sve samo danas pročitao od tih autora, Klajv Barker da se vata za glavu od tih strava.
Pazi, ja slabo čitam portale jer su izgubili smisao - npr hoću da preletim preko najnovijih vesti.
I krenem da čitam komentare ala Neno. Kao roboti sa generisanom AI podrškom.
Sumrak čoveka kao misaonog bića.

Sudjenje još nije ni počelo a to znači da presuda neće skoro. I kad bi došlo do promene vlasti pitanje je da li bi sve išlo brzinski.
ne bi islo brzinski ako se NE PROMENI SISTEM

5 oktobra se promenula vlast ali je sistem ostao isti ,titoisticki

u srbiji su rezim i opozicija jedan isti sistem

sns i djilas ukro 619 miliona

kada se promeni sistem, to ce ici sve silovitom brzinom...

Dijana Hrka je u obraćanju okupljenima na komemorativnom skupu u Novom Sadu najavila da stupa u štrajk glađu.
- Ja moram da znam ko je ubio moje dete, ko je ubio 16 ljudi. Mora neko da odgovara za ovo. Ispred Skupštine Grada ću da štrajkujem glađu, prekoputa Ćacilenda - rekla je.

Da, dotle je došlo.
jadna zena...najgora sudbina svakog coveka.

mesto da joj drzava da spomenicu oni je tretiraju kao narodnog neprijatelja a "opoziciona" gowna je loze po diktatu sa andricevog venca sta da radi..ne zna se ko je veci olos.

Ovo me je bas potreslo. Majka je odlucila da strajkuje gladju ispred cacilnda. Samohrana Majka ubijenog sina ispod nastresnice, ona koju proganja bia i batinasi jer trazi ravdu.
Stavio sam gdje saopstava tu odluku "video at current time", mada bi preporucio i sam pocetak, sa bas tuznom i prigodnom izvedbom hora "blokadera".

Bolje ispred suda koji ne radi ništa, skupština je ionako svinjac. Fekalije smrde po celom beogradu.

1000007228.jpg

Back