Dijamant

Lepo brate Kvinsi ....ja se ljutim na ovog mog sto se u posednje vreme u sve mesa pa seonda setim da sam se ljutila dok se ni u sta nije mesao pa onda pustim da se malo mesa dok ne podvrisnem i tako u krug ....nije zivot crno beo .....sucmurast je .

Evo srecna sam sto se juce mesao u raspored saksija na zidu ...bolje je slozio nego ja.

ja bas razmisljam i kontam da mi se skoro uopste i ne mesa. ranije u voznji se mesao i davao muske savete, ali vise ne; cuti i vozi se. al, mesam se ja njemu u voznju, smeta mi kada se ne ponasa lepo prema mom autu:lol:
u kuvanje se ne mesa, u namestanje i opremanje stana je pokusao u pocetku, ali na vreme odustao:mrgreen:

Lepo brate Kvinsi ....ja se ljutim na ovog mog sto se u posednje vreme u sve mesa pa seonda setim da sam se ljutila dok se ni u sta nije mesao pa onda pustim da se malo mesa dok ne podvrisnem i tako u krug ....nije zivot crno beo .....sucmurast je .

Evo srecna sam sto se juce mesao u raspored saksija na zidu ...bolje je slozio nego ja.
c020.gif
:mrgreen:

Moj bivsi muz se nije mesao u moje poslove. A bio je dijamant.
Pomagao mi je uvek kad je imao vremena od posla.
Ma bilo mi je lepo sa njim. Ugadjao mi je maksimalno i uvek bio kraj mene.
Ruke su nam se uvek preplitale. Moja ruka u njegovoj. On je bio moja snaga. Moje sve.
Steta sto vise nismo zajedno.
Kada je ljubav u pitanju, tu inat ne sme da se umesa inace od ljubavi nema nista.
Lep post.Iskren i zivotan.
Ako je sve tako kako si napisala onda je zaista steta sto vise niste zajedno.
Glavu gore.Vreme radi za tebe.

Back