hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
Sta znam, j.bi ga, mozda sam jadnica... ne znam, definisi mi to? Skorojevicka? Ne, to ne. Bedna? Moglo bi se i tako reci, sa odredjene tacke gledista, naravno. A sto se tice Njega, nazivala sam ga i ja raznim imenima, no nikad mu nisam nadenula etiketu "retard". Lud i dobar su braca, pa treba mudrosti da bi se to dvoje razgranicilo. Cenim, stoga, da ne bi trebalo da zakljucujes po tako uproscenoj analogiji - "devojka skot, podrazumeva decka retarda...?!" Malo je kompleksnije od toga...
ma ti se neshto branis od njega, testirash ga... da stvarno neces da se vidjas s njim jer je golja a ti bogatashica ne bi sebi valjda pravila problem time shto ga podbadash, da si tako proracunata.. branis se u smislu mozhda sto pominje udaju, tj da ti i neki drugi to kaze moguce da bi slicno reagovala samo na drugu temu, ili neces neshto ozbiljnije... a preskocila si kako on reaguje na te tvoje hm komentare.. kao da hoces da izazoves neku reakciju kod njega.. el ste vi samo drugari ili ste i momak i devojka je l se drzite za ruke i to.. el si imala nekad "ozbiljnog" dechka.. el si citala "formule ljubavi" zorana milivojevica ako imash para kupi il iz biblioteke mislim da je ok.. eto kad te svi biju da te kao branim ; )))