Menna, dobrodošla u svet promena, došlo vreme da formiraš svoje stavove i sistem vrednosti. Moji roditelji i roditelji mog muža su ne dva nego 22 sveta različita, ne posećuju se i ne idu na slave jadni drugima, jedino se od prošle godine dolazi na rođendane unucima(našoj deci) u isto vreme i to zato što sam ja rekla da više neću da pravim zasebno za jedne i druge, a starije dete mi ide u školu. Zato sam ti rekla da se boriš, to je borba za sebe kroz koju će onaj ko te bude pratio naučiti i videti da može da računa na tebe i da ste vas dvoje zajedno u istoj priči, ja znam da će sutra moja deca otići kao što sam i ja i moj muž, i ostaće mi muž koga sam ja izabrala da bude pored mene i ja pored njega, ja pored toga živim i za sebe a ne samo za decu (u mom sistemu vrednosti nije normalno da živiš samo za decu, to je obično pokriće za loš brak i pogrešne izbore u životu). Jedino ako želiš muža koji će da sluša tvog oca pre nego tebe- moj svekar sa nama nije komunicirao tri godine, znam o čemu pričam, a sa rođenim ocem nije pričao 10 godina - a moji roditelji, pogotovo otac se ne slažu sa našim izobrima.
Otkrij šta zaista ti želiš i za to treba vremena, a onda se za to i izbori, jer ko ti garantuje da već sutra nećeš upoznati nekog ko će ti puno značiti, možda i više nego ovaj mladić a da ti otac ponovo neće zabraniti vezu, razmisli kakav će uticaj imati tvoj otac i na mnoge druge tvoje životne odluke. Ipak je izbor samo tvoj