Digitalni evro je velika prevara

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.244
Svi znamo da kad se stampaju pare nastaje inflacija. Manje vise mislim da svi i znamo zasto jer onda ima vise novca nego robe a trziste automatski samo od sebe izjednacava ponudu i potraznju tako sto cene skacu i na taj nacin se izravnava vrednost novcane ukupne mase koja je u opticaju sa vrednostima svih roba koje su ponudjene na trzistu.

Zasto ovo pisem? Pa zato sto briselski evropski satanisti koji nisu birani od naroda uvode sami po svom nahodjenju digitalni evro a da to nisu pitali na referendumu narod evrope da li zeli taj digitalni evro. To je jedno a drugo je to da kazu nece ukidati papirni evro, naravno to ce biti po mom misljenju bar za pocetak a kasnije ce ga i definitivno ukinuti. I sad znaci papirni evro ostaje ali se na trzistu pojavljuje digitalni novac jednak papirnom kojim ce te moci jednako isto da kupujete kao i za papirni a sto ce reci drugim recima da je to nova masa evra na trzistu. I sad obzirom da mogu u jednoj sekundi preko tastature da ukucaju kolko god zele evrica digitalnog to znaci automatski da ce odma krenuti inflacija. I sad onoliko koliko ukucaju preko tastature kolicinu tog digitalnog evra od toga ce zavisiti i inflacija.

I gde je tu prevara? Pa u tome sto kad ukucaju preko tastature digitalni evro automatski ce nastati kao sto sam reko inflacija a kad ima inflacije to znaci da ce se smanjiti i vrednost Vaseg novca u vasim dzepovima ili gde ih vise drzite. Prema tome preko inflacije oni kradu vas steceni novac od vas. A kako moraju da ubace hiljade i hiljade milijardi evra u digitalnom obliku kako bi svaki gradjanin evropske unije imao digitalni evro to znaci da ce od vas da ukradu pola vase imovine koja je danas u novcu.

Sta da uradite da vam ne bi ukrali iz dzepa inflacijom pola vase imovine u evrima? Pa jednostavno kupujte ono sto ne gubi vrednost tokom vremena, a to su nekretnine, zemlju ili zlato. mogu i neke robe ali samo one koju ne jedu moljci ili nema rok trajanja i ne gubi vrednost tokom vremena. Na primer automobil nije dobro kupiti ako zelite da spasite svoje pare jer auto cim se kupi odma gubi vrednost jer ako ga zelite samo psole mesec dva dana prodati automatski se racuna kao polovan i vrednost mu pada odma za 20, 30 posto a tokom godina totalno izgubi vrednost. Ili na primer kompjuteri ili mobilni telefoni ili bilo koja tehnicka stvar isto nije dobra za ulaganje i parkiranje svog novca jer i to odma gubi svoju vrednost. Dakle manje vise za obicne gradjane najbolji nacin a uparkirate svoju novcanu imovinu su nekretnine, zemlja, i zlato. A od svega toga zlato je najbolje jer njega mozete krckati na po malo i u apoenima dok kad kupite nekretninu a zatreba vam neka kolicina para vi ne mozete prodati samo dnevnu sobu stana ili neki mali kvadrat vec samo ceo stan. Zato je kupovina zlata najbolji nacin da parkirate svoj novac.

Dakle nemojte cekati digitalni evro jer je tad vec kasno vec odma danas krenite da kupujete zlato ako imate vecu cumu novca tipa 10, 20, 50 ili vise hiljada evra u novcanicama ili na racunima u bankama. A digitalni evro dolazi vrlo brzo za oko 3 meseca u odnosu na danasnji dan kad ovo pisem
 
farm ag GIF by UCDavis
 

Back
Top