Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jel bi znao neko da mi odgovori koja je prednost digitalne satelitske televizije u odnosu na analognu (vise kanala il' sta) i dal'je dovoljno samo da se dokupi risiver za digitalnu, ili mora jos nesto (imam analogni sistem)
pa u principu imas vise kanala ali nisu neki filmski i sporstski vec samo oni manje popularni a inace slika je perfektna a i zvuk.Treba ti univerzalni konvertor i digitalni resiver(izaberi neki humax ili nokia)izaberi da resiver ima neki cam modul najbolji trenutno je matrix cam koji neke kanale otvara i bez kartica(provereno jel ga ja posedujem)
pa u principu imas vise kanala ali nisu neki filmski i sporstski vec samo oni manje popularni a inace slika je perfektna a i zvuk.Treba ti univerzalni konvertor i digitalni resiver(izaberi neki humax ili nokia)izaberi da resiver ima neki cam modul najbolji trenutno je matrix cam koji neke kanale otvara i bez kartica(provereno jel ga ja posedujem)
Pozdrav, Prvo razlika je u samom sistemu prenosa informacija zatim u kodiranju i dekodiranju a sto je najbitnije i u kvalitetu. Da ne govorimo o propratnim informacijama koje mogu da se kodiraju i salju zajedno sa slikom, uz to tu je i komercijalna isplativost jer se ispostavilo da je odrzavanje Digi Sata mnogo povoljnije nego remont starih sistema i td.