Jokunthegreat
Početnik
- Poruka
- 14
U casopisu REfoto je skoro bila debata na datu temu... Znaci Pitanje je jednostavno Digitalac ili Hemija i zasto???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta se palite strucnjaci. Ko god je ovde dosao da nesto pita normalno je da nema pojma, da nije profesionalac i da ga zanimaju foto-aparati za kucnu upotrebu. Koga zanima nesto vise sigurno nece da se osloni na odgovore velikih strucnjaka sa ovog foruma.empathy:Analogna 1000% po mogućnosti B&W
genio_ms:Sta se palite strucnjaci. Ko god je ovde dosao da nesto pita normalno je da nema pojma, da nije profesionalac i da ga zanimaju foto-aparati za kucnu upotrebu. Koga zanima nesto vise sigurno nece da se osloni na odgovore velikih strucnjaka sa ovog foruma.empathy:Analogna 1000% po mogućnosti B&W
Ok.A da nisam spomenuo lag, imas li nesto drugo u mom postu za sta smatras da nisam u pravu?Anonymous:Lag naravno da nece primetiti onaj koji posmatra fotografiju, jednostavo fotografiju u kojoj lag dolazi do izrazaja neces nikome pokazati.
Hackers:Ja, kao covek koji je radio za KODAK ( ne mislim na ove nase foto radnjice) mogu da vam kazem da sa pravim analognim foto aparatom ne moze ni jedan digitalni da se nosi. Naravno rec je o dobrim foto aparatima a ne o idiotima. Kad razvijes negativ i provuces ga kroz fixir i razvijac mmmmm slike su perfektne pogotovu ako jos slikas sa crno belim filmom tipa tri x pan ili kolor od 1600 asa, perverzija bre.
Incognito:Ako je do cene, dobri stari 'filmski' analogni... Ako je do kvaliteta, digitalni...
jagodica:Incognito:Ako je do cene, dobri stari 'filmski' analogni... Ako je do kvaliteta, digitalni...
izracunaj kolko para ti treba da razvijas slike i koliko da presnimavas na komp.....digit je jeftiniji na duze staze...a analogni mozda daje lepse fotke ali opet ima vise zavrzlama oko njega
Aha, a i onaj krupnozrni tri x je sumnjiv. Inače i film prvo provlači kroz fiksir pa razvijač??? :wink:Anonymous:Hackers:Ja, kao covek koji je radio za KODAK ( ne mislim na ove nase foto radnjice) mogu da vam kazem da sa pravim analognim foto aparatom ne moze ni jedan digitalni da se nosi. Naravno rec je o dobrim foto aparatima a ne o idiotima. Kad razvijes negativ i provuces ga kroz fixir i razvijac mmmmm slike su perfektne pogotovu ako jos slikas sa crno belim filmom tipa tri x pan ili kolor od 1600 asa, perverzija bre.
Nekako ova zadnja izjava u vezi filma o 1600 ASA dovodi u sumnju tvrdnju sapocetka ovog posta![]()