DIF

Ovo je pitanje za devojke .

Da li ste nekada izlazile sa studentima sa Dif-a ? Specificno sa momcima.

Ja sam diplomirala na njemu i po meni muski "ogranak" tog fakulteta je vrlo specifican.
Po sebi znam da Difovci imaju neku svoju snagu.

Bas me zanima kako bi ih okarakterisali.

Moj najlepši dečko je bio s difa, i najzgodniji i... totalno ekscentričan :lol:

a je l neko imao ikad kontrolni iz fizičkog ? :)

mi imali jednom i svi dobili kečeve...niko nije znao pravila hokeja na ledu...:-(

Не, али смо (једно време док се сала реновирала) учили теорију и морали да одговарамо физичко за оцену. Правила у спортовима, и тако нешто...

Ja sam diplomirala na njemu i po meni muski "ogranak" tog fakulteta je vrlo specifican.

:D
Izlazim trenutno.
Hehe..specifichan..pa,mozhe se i tako reci....
Ima snagu,vishe bih rekla duh ;)
Nemiran duh,ne drzhi ga mesto,uvek je u pokretu, ne voli da sedi,svaka statika ga ubija.. dok ja satima kuckam ovde :lol: on ce otici da trchi,usput gundjajuci shto mi se krivi kichma ovako i bla bla... :lol:

Kao DIF-OVCE:rotf:

ja se plašim mišićavih momaka.
a izlazila sam jednom (tačnije - jednom sam i izašla ;) ) sa fudbalerom.
ne znam da li zavređuje pomena. gramatika je presudila.

elem.
završava se prvi semestar prve godine faksa. dve drugarice pričaju o zajedničkom drugaru koji je upisao dif
- bila sam kod C. juče. on izgleda jedini zadovoljan fakultetom. veseo, sve se smeška, nema podočnjake...
- jeste kad oni na fakultetu preskaču vijaču!

ril lajf stori. ja baš ne znam da li bih se složila da je fakultet smejurija. ali ajde.
difovci su lepi na oko, to moram priznati.
ali ja sam se vazda ložila na likove sa stomačićima od piva.

DIF uopste nije smejurija....

Iskreno,ne bih mogla nikad da studiram DIF. Ne mislim da je lako,naprotiv. Osim shto mora da se uchi,kao i na svakom drugom faxu,ima mnogo fizichkog napora i to zaista treba voleti. I izdrzhati. Nema lakih fakulteta. Samo zavisi koji nam "lezhi". :)

To su super momci. Znam ih nekoliko i svaki je car. Nevezano za odlicno telo, puni su pozitivne energije i to je ono cime osvajaju.

Iskrena da budem vidjala sam mnogo zgodnije nego sto su ovi koji studiraju DIF...To su predrasude...A Mnogi od njih i pushe - sto mi je bilo bash zapanjujuce u prvom trenutku...Odes u S.C. "Tas" i ne znash gde pre da pogledash - ako ti je do gledanja zgodnih frajera...A uglavnom su to rekreativci...
Inace, za mene je uvek najzgodniji frajer koji je moj, pa i da ima 100 kg vishka i da je zavrshio Filozofiju na istoimenom fakultetu...

Iskrena da budem vidjala sam mnogo zgodnije nego sto su ovi koji studiraju DIF...To su predrasude...A Mnogi od njih i pushe - sto mi je bilo bash zapanjujuce u prvom trenutku...Odes u S.C. "Tas" i ne znash gde pre da pogledash - ako ti je do gledanja zgodnih frajera...A uglavnom su to rekreativci...
Inace, za mene je uvek najzgodniji frajer koji je moj, pa i da ima 100 kg vishka i da je zavrshio Filozofiju na istoimenom fakultetu...
Bravo, carice!:ok:

Back