Nikada nisam tvrdio da znam tako sta, jer nikada nisam bio na Mesecu.
Na tvoja pitanja, naveo sam ti nekoliko materija koje mozes i sam da pronadjes na Zemlji i da ostavis savrsen trag ili otisak, a da pri tom te materije ne sadrze vlagu u sebi.
nema odgovora.
na tvoja pitanja, naveo sam ti odredjene zakonitosti koje vaze za osnovne fizicke pojmove i velicine.
Nema odgovora.
Na tvoju tvrdnju da si sprovodio eksperimente na nekom faksu i da ti se rezultati nisu ponavljali, ja trazim vrstu eksperimenta i koji faks.
Nema odgovora.
Nemam vise volje i strpljenja da te poducavam.
Da ne pominjem da nemam pojma kako bih "saopstio" bilo sta ,a pogotovu neku kolicinu energije ,nekoj cestici. Valjda si mislio na "isporuku" energije?
Kakvih odgovora?
Na sva tvoja pitanja u vezi teme sam odgovorio.
A sto se tice ovih materija na kojima mozes da ostavis otisak, a ne sadrze vodu (mozda da pogledas sirovinski sastav na etiketama?, recimo - za brasno?), to se tek spremam da uradim.
Imam jednu (po mene) nezgodnu osobinu.
Uvek volim coveku da dam vremena da izbrise glupost koju je napisao - tako je bilo i sa MPMcB, kome sam ostavio dva dana da promeni onu izmisljenu pricu o hvatanju signala sa Meseca.
Tako i ti - razmisli dobro sta nije logicno u tvom postu, u kontekstu teme o Mesecu.
Mada znam da ti razmisljas u sasvim drugom smeru - kako sto bolje uvrediti i poniziti sagovornika, probaj ovaj put da analiziras sopstvene tvrdnje.
Mozda tako (analizirajuci argumente sagovornika) dodjes i do istine.