tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.136
Ajmo da caskamo o dablu 2,koji ste level,heroj i bla bla bla!Ja sam posao sa asasianom,ali mi dosadilo,slab mi bre u snzi,pa sam posao sa varvarinom i 14 level sam.Igrao sam je odavno,ali nicega se ne mogu setiti!
korgan:Paladin lvl. 95 sa sve skupa Grizvoldovim kompletom. Kad se pojavim Dijablu, smrzne se od straha i izvrshi samoubistvo (hell tezhina)
*Fast Man*:Cek cek... ja sam nesto istripovao jer hell nivo 2 tezina il 3? Ja u predhodnom postu napisao nightmare al mislio sam tezina 3... ipak je to bilo odavno! Bas cu da ucitam save da vidim sta imam od opreme! Napisacu
ladno si skupio komplet... Kolko si trazio il si se menjao sa nekim?
Klasika ti je da se nabijes uz neka vrata tako da kad gomila krene na tebe ne mogu da te napadnu svi vec kroz vrata prilaze jedan po jedan....naravno nabudzi inventar healing potion-ima i onim town portalom pa kad se "istrosis" u grad na snabdevanje pa se kroz portal vratis i tako dok ih sve ne istrebis....vazno je da portal otvoris odmah kad se nabijes pred neka vrata za svaki slucaj....posle kad istrosis sve za lecenje mozda neces imati vremena....nego kad je kriticno samo prodjes kroz njega.tommy gun:ljudii poomagajte dosao sam u drugi grad i sad treba da uradim neki quest ali u sneak valley pecini.Udejm ja u drugi bivo pecine oni me okruze i roknu odmah,ne mogu mnogo su jaki kad ih je vise.Jel ima neko neko resenje,waltrough ili neki cheat,ili je to bug?PLZZZZ POMozite!