DHL ili FEDEX

taureg

Obećava
Poruka
74
Postovanje svima, treba mi drug poslati za par dana neke stvarcice fedexom ili DHL-om, sve skupa lakse od pola kg,paket se salje iz USA za Bosnu pa me zanima zna li iko orijentaciono cijenu i da li je jeftiniji Fedex ili DHL???hvala na odgovorima!!

Ljudi narucio sam slusalice za muziku iz Slovacke i sad su na carini u Sarajevu, vidim da je dostava zaustavljena. Traze potvrdu o placanju i potvrdu narudzbe.
Ja jedini imam fakturu koju mi je poslala a firma iz Slovacke i to sam prosledio DHLu.. Izgleda da to nije dovoljno. A za potvrdu narudzbine sam pisao toj firmi, jos niko nije odgovorio.

Da li u banci mogu dobiti potvrdu sa sam placao karticom? Da li je proizvod na carini ili se vraca nazad? Ako je na carini koliko imam vremena da izganjam ovo sta mi treba?

Ljudi narucio sam slusalice za muziku iz Slovacke i sad su na carini u Sarajevu, vidim da je dostava zaustavljena. Traze potvrdu o placanju i potvrdu narudzbe.
Ja jedini imam fakturu koju mi je poslala a firma iz Slovacke i to sam prosledio DHLu.. Izgleda da to nije dovoljno. A za potvrdu narudzbine sam pisao toj firmi, jos niko nije odgovorio.

Da li u banci mogu dobiti potvrdu sa sam placao karticom? Da li je proizvod na carini ili se vraca nazad? Ako je na carini koliko imam vremena da izganjam ovo sta mi treba?

to ti carina traži potvrdu o uplati da se vidi dali ne prelazi određeni limit za vrednost robe koja je oslobođena carine po osnovu vrednosti, kod mene u MKD , ta vrednost je 60€ , tako da uopšte nije bitno odakle u šta dolazi , bitna je suma novca koji je uplaćeno na fakturi
valjda imaš neki trag , elektronski ,ili bankovni o uplati , i obrati pažnju , to carina traži

Svasta,sta ih zabole jel placeno il je poklon

Back