ja sam bila prezadovoljna dezod. iz Lusha AROMACO
Mirise na paculi. Super stiti od neprijatnih mirisa....a niije antiperspirant.
Unisex je... koristio ga i moj muz, i bio je prezadovoljan.
ali...ne lezi vraze... Lush u Novom Sadu su zatvorili i ja osta bez dragog mi dezodoransa...
a ovo sam nasla na netu...
1. Logona
Pur Deo Spray
Na bazi prečišćene izvorske vode i gline kombinovanih radi održavanja zaštitnog kiselog sloja kože. Pruža osećaj blage svežine. Formula bez parabena, aluminijuma i alkohola. Proizvodi Logona poseduju nemački sertifikat kvaliteta za prirodnu kozmetiku BDIH koji potvrđuje da su izrađeni od lekovitog bilja vrhunskog kvaliteta. Ne sadrže silikone, parafin ni vazelin.
1.090 din., Maslina
2. Thursday Plantation
Tea Tree Anti-prespirant sport
Dezodorans na bazi ulja čajevog drveta, ne sadrži aluminijum već koristi baktericidna svojstva te biljke. Ne zateže kožu jer se ne bazira na potencijalno štetnim preparatima koji na veštački način sprečavaju normalnu fiziološku funkciju znojenja.
365 din., Maslina
3. Lush
Powder Puf
Kako i ime kaže, to je prah. Upravo zato može da se nanosi po celom telu. Kukuruzno brašno u njegovoj bazi služi za upijanje znoja, a suvoću osigurava kaolin. Ne sadrži paraben, aluminijum, triklosan, kao ni alkohol. Uz sve to, Lush se ponosi time što nijedan njegov proizvod nije testiran na životinjama.
643 din., Lush
4. B com
Bio organic deodorant
Bio roll-on dezodorans bez aluminijuma i alkohola. Aromatizovan predivnim mirisom limuna.
1.550 din., Maslina
5. DR HAUSCHKA
Deodorant Fresh
Ne sadrži aluminijum, parabene, triklosan, talk, kao ni propilen glikol. Temelji se na prirodnim formulama, ponajviše na eteričnom ulju žalfije koja umiruje i čisti kožu. Solima cinka koji ne ometaju normalnu funkciju kože ovaj preparat suzbija neugodne mirise. Ne sadrži sintetičke konzervanse.
1.222 din., Maslina
6. SANTE
Natur kosmetik Deo roll-on Mild Wave
Blagi roll-on bez sintetičkih boja, mirisa i konzervansa. Pruža dugotrajan osećaj prirodne svežine.
520 din., Maslina
7. LUSH
Teo dezodorans
Sa uljem drveta čaja, obogaćen klekinim bobicama, limunovim uljem i sokom sveže ceđenog grožđa. Ne sadrži konzervanse, parabene, kao ni aluminijum. Jedan od najprodavanijih Lushovih proizvoda,100% prirodan.
409 din., Lush
8. LUSH
Fuwari deodorant
Inspirisan je Japanom. Ne sadrži paraben, aluminijum, kao ni alkohol. Miriše na ylang ylang i cvet akacije, hidratizuje kožu uljem slatkog badema, a sadrži komadiće vanilinih mahuna. Na japanskom simbolizuje nežnost i ljupkost.
949 din., Lush