Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

cesto mi se desava deza vi(kao i vecini ljudi)
a najjeziviji koji mi se desiore dvadesetak dana igram sa komsinicom bagminton i razgovaramo o necemu .u momentu mi se javi deza vi,ali je bilo cudno sto je trajao nekoliko minuta,i znala sam tacno sta ce komsinica sledece da kaze...a isto tako sam znala i sta cu ja reci(znam kako to zvuci)ali nesto nisam htela da kazem a znala sam nekako da to moram reci,jer sam ranije vec rekla pa sam to i pricala(ne znam da li me shvatate).....a isto tako sam znala da ja ne smem da prekinem partiju,jer ce ona to da uradi svoljom voljom,a ne zato sto je pogresila........i bilo je tako........
a da li vam se nekada desi ona pojava da vam se prekine film.......nisam sigurna da li to spada pod deza vi....mislim da ne spada....ono kad sedite negde i odjednom se osetite kao da niste tu i kao da se sve to dogadja nekom drugome,a ne vama.......
meni se to cesto desava kod drugarice.....u njenoj dnevnoj sobi,spavacoj,njenom dvoristu,a cim izadjem osatle ponovo se vratim u normalu...... bas jezivvvvo
aaaaaa braaateeee nisam znao da pajdo toliko utice na vugla..... salim se i meni se cesto desava ja sam riba u horoskopu.

Duhovito...
U poslednjih pet dana su mi se dogodila dva vrlo jaka deja vu-a i ne dopada mi se to...

Stavi aluminijumsku kapu na glavu. Reptilijanci pokusavaju da uzmu tvoj mozak pod svoje.
Ne zezam se, stvar je ozbiljna!

to je objasnjivo.reakcija levog oka posalje brze mozgu informaciju od desnog.to se cesto desava