Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogadja mi se Deja Vu... Normalno sve i odjednom mi sine kroz glavu kao da sam jednom to vec videla... Neki kazu da je to prosli zivot... :shock:
Desava mi se i to veoma cesto.
Ta pojava ima objasnjenje, da te razocaram.
Ustvari covek ima dve memorije, jednu kratkorocnu i jednu dugorocnu, u ovoj kratkorocnoj se neke pojave (zvuci, pokreti, glasovi) zadrzavaju nekoliko sekundi, a neke koje se ponavljaju ostaju u dugorocnoj, Problem nastaje kada neka pojava odmah rokne u dugorocnu memoriju, pa mi imamo utisak kao da smo to vec negde videli. To je deza vi.
I ja sam riba. Wow jezivo.... Ali ja nisam svesna da sam to negde vec videla, nego mi par sekundi kasnije sine kroz glavu....
Kad si rodjena?
cesto mi se desava deja vu...nekada se uplasim jacinom dozivljenog i detaljima koji se ponove.inace sam riba u horoskopu,kazu da to ide uz nas.cesto osetim bolest i smrt.imala sam skoro cudno iskustvo...danima sam spremala jako tezak ispit,legala kasno ustajala rano zorom a nocu sanjala upecatljive snove.jedne veceri usnim kako na ulici srecem koleginicu u rozoj kosulji,pustene kose,prilazim joj i pitam je kako je.ona mi odgovara'dolazim od kuce,brat mi je umro pre dva dana'.........
zaboravila sam na san.
par dana kasnije hodam tom ulicom.iznenada se pojavljuje koleginica u rozoj kosulji,pustene kose.ja joj pruzim ruku i kazem"moje saucesce"ona me gleda sokirano"hvala ti,ko ti je rekao" ja "cula sam"......i produzim dalje
drhtala sam narednih pola sata....
I ja sam riba. Wow jezivo.... Ali ja nisam svesna da sam to negde vec videla, nego mi par sekundi kasnije sine kroz glavu....
Kad si rodjena?