Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala sam na Fox Crime prvu sezonu, mada sam propustila prvih nekoliko epizoda, pa sam sad skinula prve dve sezone da pogledam lepo od pocetka (za trecu cu posle da vidim), kad nadjem vremena.Odgledao sam par epizoda kao on je detektiv a u slobodno vreme serijski ubica.
Ali ga u seriji ne prikazuju kao nekakvog pravednika, ne daj boze - i sam je svestan koliko je poremecen covek.
Pa svakako je on u seriji pozitivac, baš zato što je usmeren ka ubijanju ubica ....
Meni se serija jako dopada .... upravo govori o onoj iskonskoj potrebi čoveka da istera ''pravdu'' na videlo .... potrebu da se presudi onima koji presudjuju drugima ..... Mislim da sama serija govori upravo o unutrašnjoj borbi čoveka izmedju dobra i zla - i zato je prosto savršena.
Pa svakako je on u seriji pozitivac, baš zato što je usmeren ka ubijanju ubica ....
.
Pa i on sam je serijski ubica koji izbegava pravdu, znaci trebalo bi i sebe da kazni.Slazem se i bas zato, sto je glavni lik daleko od klasicnog super heroja-policajca-detektiva-advokata i sto mozda na najpravicniji nacin kaznjava ubice, mi se svidja serija.
Pa i on sam je serijski ubica koji izbegava pravdu, znaci trebalo bi i sebe da kazni.
Malo to podseca na ono "Kod nas nema vise ljudozdera, juce smo bas pojeli poslednjeg."![]()
Једва чекам четврту сезону.
moram i ja tu knjigu trazit,u stvari obije![]()