gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Batice...do sad si mi bio simpatičan, al si sve manje...nemoj da se blamiraš živ ti ja...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa moja ideologija je besmrtna .
Batice...do sad si mi bio simpatičan, al si sve manje...nemoj da se blamiraš živ ti ja...
Pusti ponowo onaj klip seselj psuje u hagu.
Pa i jeste samo .
Jer kako wreme ide, natalitet swe wishe i wishe opada, zxene ne zele wishe ni to da rade . Ai zasto bi, kad im owako super. Imasx 200 000 abortusa godisnje . To ti je 200 000 mrtwih beba. Ocigledno je da im je swe bolje i bolje- zxenama. A mi gubimo swaki smisao.
zxene ne zele wishe ni to da rade
Ti bash zelis da ti muskarci pushe? Sta ce ti to - nadji devojku.
PA nema weze, Srba tje biti swe manje . To je poenta toga, ima ko radja, Albantzi recimo.Pa dobro niko se nece radjati, a zene ce ziveti beskonachno.
ne lupetaj
Josx jedan net parazit, koji nema nista normalno i pametno da kaze- pa owde prosipa swoje glupsosti wezano za mene .
Pa dobro niko se nece radjati, a zene ce ziveti beskonachno.
a sto ste napali decka samo jer kaze da zenama muskarci realno nisu potrebni?
u pravu je, to je reko i tarabic, filozof i publicista:
"doci ce dan kada ce zene u srbiji grliti panjeve misleci od njih da su muskarci".
tarabic je to nazvao panjevima jer nije znao za termin vibrator, a upravo na taj "panj" je mislio.
a u njegovo vreme nisu bili potrebni vibratori jer su kitte bile tvrde i velike i izdrzljive
a sada koristimo "panjeve" jer su nama navodno velike picckice
hohoho
Hoce, bice prikljucene na vestacki dovod inteligencije i posto iskorene bolest zvanu muskarci iscedice svu spermu iz njih. Medjutim, u daljoj buducnosti takvog drustva sperme ce biti sve manje jer vestacki stvorena dovodi do problema i nus pojava. Onda ce doci do sukoba zenskih klanova gde ce pasti opasna pljuvacina..
E sad, klonirale bi one muskarca ali nemaju vise muske naucnike da to urade. Ipak, obicno su sve te zanimacije stvarali muskarci..
Pa shta ti onda qkash za qrtzem svaki dan ovde...
E da to sam zaboravio da te pitam, kad si tako dobra hebachica zashto te stalno menjaju?
Ja samo pratim sta si napisao/la. Ako si nesvestan/a - reci. Nemoj, sestrislava, da se stidis - razumemo mi tvoje probleme...
Ti nen razumes-nista
Sto si i dokazao onim lupetanjem na onoj temi o autoritetu profesora .
Akonemasx nista pametno da kazes na temu, nemoj da se kacxisx na mene .
Ja sam rekao figuratiwno da mi popusxite, ne bukwalno.
NovaIsta khm khm
Znam sigurno wishe nego wi owde sto se izdrkawate na mene preko foruma. M0zete mi p0pusxite qratz k0lektiwn0.
Ti nen razumes-nista
Sto si i dokazao onim lupetanjem na onoj temi o autoritetu profesora .
Akonemasx nista pametno da kazes na temu, nemoj da se kacxisx na mene .
Ja sam rekao figuratiwno da mi popusxite, ne bukwalno.
nesto si pogresno skontao.
al kad porastes skontaces...valjda
evo plazmica..buci buci buci
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10833585&postcount=40Sta je sestrislava, vreme za lalanje, pa uzdrhtala ruka na tastaturi...
O, ala vreme leti, sad ce 20h - ae na spavanje, o vladaru/ko sWeta.
Kako ne razumesh, pitam zashto te stalno menjaju ti sa kojima si spavala kad si tako opaka hebachica?
Kako ne razumesh, pitam zashto te stalno menjaju ti sa kojima si spavala kad si tako opaka hebachica?
Ona nije .Kako ne razumesh, pitam zashto te stalno menjaju ti sa kojima si spavala kad si tako opaka hebachica?