Dewojkama ne trebaju musakrtzi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a050.gif
:think:
Batice...do sad si mi bio simpatičan, al si sve manje...nemoj da se blamiraš živ ti ja...

a050.gif
:think:
Batice...do sad si mi bio simpatičan, al si sve manje...nemoj da se blamiraš živ ti ja...
Pa moja ideologija je besmrtna z:D.
Wi ne mozete nista ni da mi kazete, doakzite mi da sam pogresio z:D
Owde imamo sada gomilu parazita, i net umisljenika z:D. Koji su uwredjeni mojom konstatacijom i nicu kao pecurke posle kisxe, ali sto je wasxe bunjenje jacxe, to je moja ideologija, i tema istinita z:D.

Pusti ponowo onaj klip seselj psuje u hagu.

Pa i jeste samo z:D.
Jer kako wreme ide, natalitet swe wishe i wishe opada, zxene ne zele wishe ni to da rade z:D. Ai zasto bi, kad im owako super. Imasx 200 000 abortusa godisnje z:D. To ti je 200 000 mrtwih beba. Ocigledno je da im je swe bolje i bolje- zxenama. A mi gubimo swaki smisao.

Ti bash zelis da ti muskarci pushe? Sta ce ti to - nadji devojku.

Ti bash zelis da ti muskarci pushe? Sta ce ti to - nadji devojku.

ne lupetaj z:D
Josx jedan net parazit, koji nema nista normalno i pametno da kaze- pa owde prosipa swoje glupsosti wezano za mene z:D.
Pa dobro niko se nece radjati, a zene ce ziveti beskonachno. :rotf:
PA nema weze, Srba tje biti swe manje z:D. To je poenta toga, ima ko radja, Albantzi recimo.

a sto ste napali decka samo jer kaze da zenama muskarci realno nisu potrebni?
u pravu je, to je reko i tarabic, filozof i publicista:
"doci ce dan kada ce zene u srbiji grliti panjeve misleci od njih da su muskarci".
tarabic je to nazvao panjevima jer nije znao za termin vibrator, a upravo na taj "panj" je mislio.
a u njegovo vreme nisu bili potrebni vibratori jer su kitte bile tvrde i velike i izdrzljive:P
a sada koristimo "panjeve" jer su nama navodno velike picckice :P

hohoho:P

Pa dobro niko se nece radjati, a zene ce ziveti beskonachno. :rotf:

Hoce, bice prikljucene na vestacki dovod inteligencije i posto iskorene bolest zvanu muskarci iscedice svu spermu iz njih. Medjutim, u daljoj buducnosti takvog drustva sperme ce biti sve manje jer vestacki stvorena dovodi do problema i nus pojava. Onda ce doci do sukoba zenskih klanova gde ce pasti opasna pljuvacina..

E sad, klonirale bi one muskarca ali nemaju vise muske naucnike da to urade. Ipak, obicno su sve te zanimacije stvarali muskarci..

a sto ste napali decka samo jer kaze da zenama muskarci realno nisu potrebni?
u pravu je, to je reko i tarabic, filozof i publicista:
"doci ce dan kada ce zene u srbiji grliti panjeve misleci od njih da su muskarci".
tarabic je to nazvao panjevima jer nije znao za termin vibrator, a upravo na taj "panj" je mislio.
a u njegovo vreme nisu bili potrebni vibratori jer su kitte bile tvrde i velike i izdrzljive:P
a sada koristimo "panjeve" jer su nama navodno velike picckice :P

hohoho:P

Pa shta ti onda qkash za qrtzem svaki dan ovde...:hahaha:

Hoce, bice prikljucene na vestacki dovod inteligencije i posto iskorene bolest zvanu muskarci iscedice svu spermu iz njih. Medjutim, u daljoj buducnosti takvog drustva sperme ce biti sve manje jer vestacki stvorena dovodi do problema i nus pojava. Onda ce doci do sukoba zenskih klanova gde ce pasti opasna pljuvacina..

E sad, klonirale bi one muskarca ali nemaju vise muske naucnike da to urade. Ipak, obicno su sve te zanimacije stvarali muskarci..

E jebga dao bih ti bonu al nemam vishe :(...volim SciFi scenarije ;)

Znam sigurno wishe nego wi owde sto se izdrkawate na mene preko foruma. M0zete mi p0pusxite qratz k0lektiwn0.

Ti nen razumes-nista
Sto si i dokazao onim lupetanjem na onoj temi o autoritetu profesora z:D.
Akonemasx nista pametno da kazes na temu, nemoj da se kacxisx na mene z:D.
Ja sam rekao figuratiwno da mi popusxite, ne bukwalno.

Sta je sestrislava, vreme za lalanje, pa uzdrhtala ruka na tastaturi...

O, ala vreme leti, sad ce 20h - ae na spavanje, o vladaru/ko sWeta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back