Skyline
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Izbija zelja za q...
Oce kolektivno ambiciozan mladic
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izbija zelja za q...
Swi owi mentoli koji kazu da sam zensko- Lazu
Molim moderatora(doduse znam da su prilicno nefikasni) da banuju lazowe i ubice
joj...banovaće me...
...muško si bre...muško si...
Ako pogledamo strukturu drustwa, widetjemo da uglawnom dewojkama( za zxene ne znam) muskartzi uopste ne trebaju . I wishe wole swoje drugaritze istog pola, nego ikakwe muskartze . A onda se zamislim pa koji razlog bi dewojka imala da woli nekog muskartza, kada ima jedno 20 ljudi koji kad bi pukla prstima bi se smuwali sa njom . Znacxi ima muskaratza na izwoz .
Sxta tje joj neki mentol da je smara, ona hotje ad zhiwi da eksperimentise i ostale gluposti. Dok sa druge strane drugaritze su- mnogo profitabilnije. I mnogo je bolje woleti sebi jednake, nego neke debile.
Skoro niko od muskaratza nema toliko motji koliko ni prosecxna dewojka .
Da li ulazimo ponowo u matrijarh?
Mada kada ostare stwari se pomalo menjaju, ali im opet jedino trebaju- radi braka.
Ali hoce da mu svi pushe...
Ali hoce da mu svi pushe...
neće da može...
Z Z.A SCHta TCe tebi ta kapiTZa?
Z Z.
Pa sta fali? xD
ahahahha...
Pale je dedamrazovi
slazem se.
i posto sve imaju velike piccke ondak su vibratori keva
Aaaaaaa, mi devojke smo cudo danas. Svako nas zeli, a muskarce ne zeli niko.... Hhahhahahahhahaaaaaaa... smesno je, ali tako ispada.... Hhahhahahahahhahahhaaaaaa....
:-)))))
Joj boze al sam ja prsla. Hhahahhahaaaaaaaaa
Aaaaaaa, mi devojke smo cudo danas. Svako nas zeli, a muskarce ne zeli niko.... Hhahhahahahhahaaaaaaa... smesno je, ali tako ispada.... Hhahhahahahahhahahhaaaaaa....
:-)))))
Joj boze al sam ja prsla. Hhahahhahaaaaaaaaa
Pa tad m muskarci i trebaju- iskljuciwo radi materijalnog odrzawanja dece, i prawljenjaPa onda uzmite pravite decu jedna drugoj
Ali se ti mucis da ih imas, a njima swejedno ....a svako moze da vas ima...
Pa tad m muskarci i trebaju- iskljuciwo radi materijalnog odrzawanja dece, i prawljenja
Ali se ti mucis da ih imas, a njima swejedno .
Moze da ih ima, ali koja je poenta imati ih?? .
Pa tad m muskarci i trebaju- iskljuciwo radi materijalnog odrzawanja dece, i prawljenja
Pusti ponowo onaj klip seselj psuje u hagu.Sestrislave, nemas ti pojma sta pricas...
Samo...