Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda se primi ako ovako "zapevas"....cim videh video odmah se setih Stevcine zabice...khm, khm zbog zabe same ne sto je ljuta...
![]()

Vidim,zahebavas meMozda se primi ako ovako "zapevas"....cim videh video odmah se setih Stevcine zabice...khm, khm zbog zabe same ne sto je ljuta...

ako ti nakon silnog samaranja ne proseta zube, na dobrom si putu...
Vidim,zahebavas me
Znas li ti kakvo je pedu imala Lejla?
Da probam sa Jasarom Ahmedovskim?![]()

Evo...nesto konstruktivnije...
Predlazem da se ponudis da joj operes noge, usi, procackas zube, ocistis nokte pljuvackom...izmasiras obrve, trepavice..isfeniras je...i predjes na samaranje guze..ako ti nakon silnog samaranja ne proseta zube, na dobrom si putu...
![]()

A sta ako sada Lejla ima 100 kila?![]()

devojke vole sex bez obaveza,nekako je podnosljiviji
Mislim da je ovo zabluda,deda me je naucio da i kad je bez obaveza uvek postoji neka pozadina![]()
izem ti muskarca koji ne moz sa tolikom zenom da izadje na kraj![]()

I to sto kazes,vece pedu povlaci i vece dude![]()

Ti zapevaj "Trese mene ljubav trese..." i produzi sa "Ovo nece izaci na dobro crne misli nece da me puste"![]()
Idem...Guten Nacht!

Nije cudno sto sam se poseljancila..
A sta ako sada Lejla ima 100 kila?![]()

opet pričaš o meni?

A forum je ruralna sredina?Nije cudno sto sam se poseljancila..
![]()

E sada vredjash, sada shto si ti lep i strastven glumac
i trazzish Angeliku Jolie, nemora da znachi da tu istu c'e dobijesh za dzabaka.![]()
A sto da ne,ako mi muskarci volimo sex bez obaveza,pa cak i bez imena,sto nebi i zene i one su od krvi i mesa!!
Ali kod nas je i dalje zakon zatucanih,ako lik privede sto vishe riba onda je frajer,dok za ribe,odmah dobijaju epitet *****.Zato moje dame,neslusajte malogradjane,vec u provod.A ako neznate skim,ja sam sloboda i voljan

Gospode, našla sam ti 14 pravopisnih grešaka