GalebDzonatan
Primećen član
- Poruka
- 589
Najveca cast viteza bila je zabiti mac svoj, pobedonosni, pred voljenu zenu 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
GalebDzonatan:Najveca cast viteza bila je zabiti mac svoj, pobedonosni, pred voljenu zenu![]()
Ti si espi tip za engleze... svi su cosavi ...esperanca137:Meni smeta samo brada,jaka brada-kao smirgla,jer imam osetljivo lice,ali nisam nikad pravila problem ako zaboravi ili ne stigne da se obrije![]()
najveca chast viteza je bila zabiti shta drugo, i ti ne pred princezuGalebDzonatan:Najveca cast viteza bila je zabiti mac svoj, pobedonosni, pred voljenu zenu![]()
=RODMAN=:Devojka mi trazi da se obrijem !!! ne lice nego citavo telo !!! kao to joj je sexisipilnije !!! i sta sad da radim da brijem se i budem ko gey !!! I zasto sad devojke vole obrijane momke ??? Otkad je to toliko sexipilno ?
koja moja romamarlon:bane ona tvoja Roma....ono je cirkus, gledao sam i nisam verovao![]()
=RODMAN=:Devojka mi trazi da se obrijem !!! ne lice nego citavo telo !!! kao to joj je sexisipilnije !!! i sta sad da radim da brijem se i budem ko gey !!! I zasto sad devojke vole obrijane momke ??? Otkad je to toliko sexipilno ?
marlon:Ti si espi tip za engleze... svi su cosavi ...![]()
=RODMAN=:Evo sad je bila kod mene i opet ona spominje brijanje !!! Jbt pomislio sam svasta !!! Ali ona kao aj molim te,znas da te volim ovo ono ! ja joj kazem bar zar sve moram jesi ti looda ??? ona kao pa aj nemoras sve !!! Ali i nisam dlakav bas malo po grudima samo a ona zeli da depiliram grudi i sam da se obrijem dole ! Aj grudi cu i nekako podneti ali dole reko sam nema sanse ! I ona me samo poljubi i ja smekso !!! Jbg. kad sam mekusac![]()
Samantha Jouns:ma nemoras sve da depiliras,..samo pazuh i tvog "prijatelja" veruj mi ..videces kada ga obrijes izgledace veci i ona ce ga odmah pozeleti,...Nemoj ni slucajno sve da depiliras,......
iluzionista:Što ispod pazuha? Zar nije muževno da muškarac ima grmić na tom mestu?![]()
Za "drugara": ja preferiram podšišavanje. A bolji je osećaj.
Samantha Jouns:Ma ni to vise nije u modi....sad sto manje dlaka to bolje,..osim na glavi....ko kako voli![]()
pa jeste, dzunglu svremena na vreme kultivisati, ali ako nije naviknut na nularicu (kao shto i nije), zazalice vec posle dva sata shto je to uradio. Obecavam!Samantha Jouns:ma nemoras sve da depiliras,..samo pazuh i tvog "prijatelja" veruj mi ..videces kada ga obrijes izgledace veci i ona ce ga odmah pozeleti,...Nemoj ni slucajno sve da depiliras,......