Devojke vole obrijane muskarce !!!

Svasta,ako te ta devojka voli,volece te takvog kakav si;) nece izmisljati rupe na saksiji. Meni smeta samo brada,jaka brada-kao smirgla,jer imam osetljivo lice,ali nisam nikad pravila problem ako zaboravi ili ne stigne da se obrije:roll:
Nemoj se depilirati,jer ces to posle morati stalno da radis.Vrlo je bolno i neprijatno,pogotovo ako si kosmat.Bas te briga.Ako te tako ucenjuje,nadji drugu.To je bar lako;)

=RODMAN=:
Devojka mi trazi da se obrijem !!! ne lice nego citavo telo !!! kao to joj je sexisipilnije !!! i sta sad da radim da brijem se i budem ko gey !!! I zasto sad devojke vole obrijane momke ??? Otkad je to toliko sexipilno ?

hm Rodmane
nisam ovo skontala
dole obrijan jel

hm
nisam bas sigruna da bi volela to da vidim

a noge pa grudi meni je to ok
ali dole ne

=RODMAN=:
Devojka mi trazi da se obrijem !!! ne lice nego citavo telo !!! kao to joj je sexisipilnije !!! i sta sad da radim da brijem se i budem ko gey !!! I zasto sad devojke vole obrijane momke ??? Otkad je to toliko sexipilno ?

Cak se i Turci briju po celom telu , sto je normalno u svetu , a kod nas ako to uradis - uradi sad u zimskom periodu !:lol: tako da ces za letnju sezonu 2006 opet izgledati STR8 !:lol:

Evo sad je bila kod mene i opet ona spominje brijanje !!! Jbt pomislio sam svasta !!! Ali ona kao aj molim te,znas da te volim ovo ono ! ja joj kazem bar zar sve moram jesi ti looda ??? ona kao pa aj nemoras sve !!! Ali i nisam dlakav bas malo po grudima samo a ona zeli da depiliram grudi i sam da se obrijem dole ! Aj grudi cu i nekako podneti ali dole reko sam nema sanse ! I ona me samo poljubi i ja smekso !!! Jbg. kad sam mekusac :(

=RODMAN=:
Evo sad je bila kod mene i opet ona spominje brijanje !!! Jbt pomislio sam svasta !!! Ali ona kao aj molim te,znas da te volim ovo ono ! ja joj kazem bar zar sve moram jesi ti looda ??? ona kao pa aj nemoras sve !!! Ali i nisam dlakav bas malo po grudima samo a ona zeli da depiliram grudi i sam da se obrijem dole ! Aj grudi cu i nekako podneti ali dole reko sam nema sanse ! I ona me samo poljubi i ja smekso !!! Jbg. kad sam mekusac :(

Eh, žene. :mrgreen: Ne možeš sa njima... A ne možeš ni sa njima... :lol:

Ali je bez njih pakleno dosadno. :P

Back