Devojke u BG

• Začetnik teme Začetnik teme sixx
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta njih zanima najvise, kako se ponasaju, kako zive? dali su sponzoruse?[/quote]

e svaka ti cast na tako glupom pitanju!!! :evil:
jel` vi u topoli svi imate ista interesovanja, isto se ponasate i isto zivite pa mislis i sa nama beogradjankama je isto tako?! :shock:

taman ja htedoh isto da kazem :) nije bas ovo toliko malogradjanska sredina koliko se cini. IMa tu dosta dobrih ljudi. A kako mi se cini seljana medju muskarcima ima mnnogo vise nego chobanica medju devojkama....

naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...

zatim,DEFINITIVNO je vecina devojaka u Bg-u ISFOLIRANO "do bola", non stop se pretvaraju nesto sto nisu......odnosno "glume" nekoga(uglavnom neke likuse sa tv pinka)

NARAVNO,postoje izuzeci od ovih "pravila",ali meni se cini da ovakva ponasanja(iz nekog razloga) preovladjuju...

eh,zaboravih da dodam da vecina devojaka zivi "300 na sat",znaci u toku jednog dana pokusavaju da stignu na 1000 mesta....i stalno su u nekoj zurbi i polu-panici......tako da NISTA ne moze da bude opusteno...

sixx:
KNOGHT- hvala za NORMALNE odgovore....jedina osoba koja je normalno prihvatio ovu temu...

pa sta si ti ocekivao da ti neko ovde odgovori na ovakvoj temi?

SIGURNO se nece javiti neka isfolirana sponzorusa i da potvrdi da je TO(samo PRIMER navodim,ne zelim nikog da vredjam,mada se takve ne vredjaju bas lako)

uostalom,kako bi se mogli drugacije ponasati,ne samo devojke,vec UOPSTE mnogi mladi ljudi(NE KAZEM SVI) koji su odrastali u PAKLU Beograda 90tih godina proslog veka....tada je medju "klincima" formiran neki JEZIV mentalitet,koji,nazalost,i dan danas postoji....cak je u nekim "segmentima" i gori

KNIGHT:
naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...

zatim,DEFINITIVNO je vecina devojaka u Bg-u ISFOLIRANO "do bola", non stop se pretvaraju nesto sto nisu......odnosno "glume" nekoga(uglavnom neke likuse sa tv pinka)

NARAVNO,postoje izuzeci od ovih "pravila",ali meni se cini da ovakva ponasanja(iz nekog razloga) preovladjuju...

e pretara ga...
zavisi naravno gde upoznajes takve devojke :)

KNIGHT:

I ja imam isti utisak :roll:

Obersturmfuehrer:
KNIGHT:

e pretara ga...

pa naprimer ako izadjes u neki od "IN" Bg klubova i caffea(da ne nabrajam),uglavnom ces sresti onakve devojke kako sam ih opisao...

opet naglasavam da nisu SVE takve,ali... :roll:

i ne ulazim u to da li su takva ponasanja "dobra" ili "losa",samo kazem kako jeste...

nikad ne idem u neki od IN klubova jer nisu samo devojke tamo krsh (u smislu debili sponzoruse i slicno) nego i svi ostali...normalno da tako mislis ako ideds na takva mesta...i dalje ima mnogo mnogo normalnih devojaka, koje su nisu u fazonun da ti placas sve i koje se jednostavno normalno ponasaju...dakle nema veze sto nemas kola stan, sto zivis sa roditeljima i tako dalje....
a kad smo vec kod toga, mislim da ulavnom muskarci prace od devojaka sponzoruse, naravno tu treba dodati i neki 'kulturoloski' usticaj, da musko treba da je baya, samo sto je to totalno sranje...

Uh sto mrzim ovakve teme :evil:

Slicno pitanje je bilo postavljeno na kragujevackom sajtu za Kragujevcane i evo dela mog tadasnjeg odgovora:

Uopste ne razumem cemu otvaranje neke teme, ako krenete sa nekim prozivkama i sl. Ako nemate sta pametno da kazete, zasto se uopste i 'pojavljujete' i komentarisete? Ako ste ogorceni na nekoga, jednostavno zadrzite to za sebe, a ne da prebacujete svima... Pa nisu svi ljudi isti!!!
To bi bilo kao da pitas nekoga: "Kakve su Beogradjanke?" i naravno da bismo dobili hiljadu razlicitih komentara, ali uglavnom ljudi koji imaju lose iskustvo sa NEKIMA od njih kazu: "Joj, najgore su u Srbiji, sve su uobrazene i snobovski raspolozene, sponzoruse", a uopste nije istina, jer jedna lasta ne cini prolece, kao sto ni jedna ovca ne cini stado!
Odgovor na ovo pitanje ne postoji, jer nije vazno gde covek zivi, tj. u kom gradu, vec je bitno kakav je kao osoba!!!

e, ne znam psiholoski, naravi ima raznih, ali su LEPE. Mislim, doterane, vode racuna, imaju veci izbor za kupovinu
Jako sam se iznenadila kada sam, nekom prilikom, bila u Bajinoj Bašti. Tamo je sve EKSTRA jeftino, ima npr. super kvalitetnih majčica za 120 do 300 dinara, pa somota koliko hoćeš. A, sve koje smo videli tamo (lokalne) nose KINESKE stvari, predr.kane, šarene, plastične. Ne ulazim u psihologiju, dakako. Ima toga i ovde, ali nešto ih ne srećem :P

KNIGHT:
Obersturmfuehrer:
KNIGHT:

e pretara ga...

pa naprimer ako izadjes u neki od "IN" Bg klubova i caffea(da ne nabrajam),uglavnom ces sresti onakve devojke kako sam ih opisao...

opet naglasavam da nisu SVE takve,ali... :roll:

i ne ulazim u to da li su takva ponasanja "dobra" ili "losa",samo kazem kako jeste...

Jeste..i ja kao devojka iz Beograda, primecujem da ima dosta izfoliranih devojaka mada ja izbegavam mesta gde moram biti nafrkana i namontirana (za taj proces je potrebno par sati), obucena po poslenjoj uniformisanoj modi (uglavnom su to sve markirane stvari i nakit u sljastecim bojama)...i gde moram da glumim ne znam ni sama koga...vise volim da se foliram na svoj racun..opustenije je a verujte mi ima jos takvih devojaka...ima ipak mesta koja su opustena i gde mozes slobodno i da zaigras uz ne tako IN muziku( dakle nije city records productions..mada cast izuzecima i odatle) ne treba gresiti dusu i lupati etikete kako rece moj prethodnik...samo moze da se primeti ucestalost neke pojave...ali praviti generalizaciju to ne!!!...
E sad ako pitate za ta mesta...to su mesta gde necete videti devojke po poslednjoj reci mode...vec vrlo opusteno obucene...lezerno doterane (cisto da se zna da su izasle :wink: )koje ce se smejati iz sve glasa ako im je nesto smesno...opusteno se zezati sa konobarom (jer je i on cool lik)...ako tom prilikom ima zive muzike bez problema ce joj "proraditi" ramena...a mozda cak i ustati (desavalo se verujte mi)da djuskaju ako ih muzika ili pesma toliko ponese...
Eto malo doprinosa sa moje strane, cisto da ne bude sve mrcno.....
Pozdrav svima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back