Zanima me sta vi mislite, kakve su ribe u BG? ( od 20g do 30 g).
Sta njih zanima najvise, kako se ponasaju, kako zive? dali su sponzoruse?
Sta njih zanima najvise, kako se ponasaju, kako zive? dali su sponzoruse?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sixx:KNOGHT- hvala za NORMALNE odgovore....jedina osoba koja je normalno prihvatio ovu temu...
KNIGHT:naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...
zatim,DEFINITIVNO je vecina devojaka u Bg-u ISFOLIRANO "do bola", non stop se pretvaraju nesto sto nisu......odnosno "glume" nekoga(uglavnom neke likuse sa tv pinka)
NARAVNO,postoje izuzeci od ovih "pravila",ali meni se cini da ovakva ponasanja(iz nekog razloga) preovladjuju...
KNIGHT:naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...
zatim,DEFINITIVNO je vecina devojaka u Bg-u ISFOLIRANO "do bola", non stop se pretvaraju nesto sto nisu......odnosno "glume" nekoga(uglavnom neke likuse sa tv pinka)
NARAVNO,postoje izuzeci od ovih "pravila",ali meni se cini da ovakva ponasanja(iz nekog razloga) preovladjuju...
Obersturmfuehrer:KNIGHT:naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...
e pretara ga...
zavisi naravno gde upoznajes takve devojke![]()
Iggy:Pha! Bajina Basta....
?:Iggy:Pha! Bajina Basta....
ma smuvaces je
KNIGHT:Obersturmfuehrer:KNIGHT:naravno,da nisu sve devojke iste,ali DEFINITIVNO se moze tvrditi da u Bg-u provladjuju sponzoruse(mada je i to kompleksan pojam)...
e pretara ga...
zavisi naravno gde upoznajes takve devojke![]()
pa naprimer ako izadjes u neki od "IN" Bg klubova i caffea(da ne nabrajam),uglavnom ces sresti onakve devojke kako sam ih opisao...
opet naglasavam da nisu SVE takve,ali...![]()
i ne ulazim u to da li su takva ponasanja "dobra" ili "losa",samo kazem kako jeste...