Devojke,sta bi uradile da vam bivsi preti?

• Začetnik teme Začetnik teme kicav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imala sam slicnu situaciju.
bivsi mi je pretio kada je cuo da sam se verila (iako je proslo tri godine od naseg raskida, a on je bio taj koji je raskinuo).
s tim sto je kod mene otezavajuca okolnost bila ta sto mi je bivsi clan zandarmerije, a njima policija ne sme nista... uostalom - svoje se meso ne jede i svoja se krv ne pije.

nije mi padalo na pamet da zivim u strahu, niti da izbegavam mesta na kojima bih mogla da ga sretnem...
zato sam jedan dan stisla petlju, nazvala ga da se vidimo i rekla da slobodno ponese pistolj.
kada smo se videli, u jednom dahu sam mu izgovorila da moze slobodno da me ubije odmah, jer mi ne pada na pamet da trpim njegove ucene ni bilo sta slicno; ali, ako odluci da me ne ubije tog trenutka, da mu ne padne na pamet da mi ikada vise preti, jer cu onda ubiti ja njega (meni kad padne mrak na oci, nevidjeno se okurazim... znam, glupo je, ali yebi ga).

posle toga je rekao, naravno, da nije ozbiljno mislio, vec ga je pogodilo to sto sam sa nekim drugim... :roll:

Anja :*:
bivsi mi je pretio kada je cuo da sam se verila (iako je proslo tri godine od naseg raskida, a on je bio taj koji je raskinuo).
s tim sto je kod mene otezavajuca okolnost bila ta sto mi je bivsi clan zandarmerije, a njima policija ne sme nista... uostalom - svoje se meso ne jede i svoja se krv ne pije.

nije mi padalo na pamet da zivim u strahu, niti da izbegavam mesta na kojima bih mogla da ga sretnem...
zato sam jedan dan stisla petlju, nazvala ga da se vidimo i rekla da slobodno ponese pistolj.
kada smo se videli, u jednom dahu sam mu izgovorila da moze slobodno da me ubije odmah, jer mi ne pada na pamet da trpim njegove ucene ni bilo sta slicno; ali, ako odluci da me ne ubije tog trenutka, da mu ne padne na pamet da mi ikada vise preti, jer cu onda ubiti ja njega (meni kad padne mrak na oci, nevidjeno se okurazim... znam, glupo je, ali yebi ga).

posle toga je rekao, naravno, da nije ozbiljno mislio, vec ga je pogodilo to sto sam sa nekim drugim... :roll:

Nevidjen p.ck.t.na! :evil:

zami$ljam kakva si osoba kad si mogla da bude$ sa takvim kretenom?! horror :shock:

kicav:
Budite iskrene pa recite sta biste uradile da vam bivsi preti ubistvom?Ako neko ima takav slucaj zamolila bih vas da pisete.
Ja sam trenutno u takvoj situaciji da ne smem da odem u mesto odakle je bivsi,mada tamo imam dosta prijatelja i rodjaka,jer mi on preti da ce mi se nesto desiti ukoliko me vidi tamo.

Svima hvala unapred.
Sve zavisi koliko ti procenis da je to ozbiljno i koliko je vremena proteklo od vaseg raskida, mozda ga to prođe a ako se ponavljalo vise puta i mislis da je ozbiljnije onda obavezno prijavi policiji. Uopste nije bitno gde se dogodilo, da li je tvoja ili druga opstina. Verovatno će ti reći da napises nesto uo dogoađaju u formi "predstavke" a onda će oni proslediti tamo gde se to desilo.
U pocetku ce najvrovatnije biti bez prijave protiv navedenog ako se radi samo o verbaloj pretnji a ako to nebude pomoglo ako postoje svedeoci trebalo bi da mu ide prijava za prekrsaj osim u u slučaju da se radi o stvarno ozbiljnoj pretnji (znam da je svaka pretnja ozbiljna) onda bi mozda islo i kao krivično delo.
savet: pokusaj da resis mirnim putem sa njim ako vidis da to nije moguće onda obavezno prijavi!

cLick - OR - Die:

zami$ljam kakva si osoba kad si mogla da bude$ sa takvim kretenom?! horror :shock:

Jos je on raskinuo sa njom!!! parodija na horror

dilerDuse:
cLick - OR - Die:

Jos je on raskinuo sa njom!!! parodija na horror

:lol: :lol: :lol:

cLick - OR - Die:

sa njim sam bila od 14. do 16. godine... i u to vreme oboje smo bili klinci (on je dve godine stariji), i naravno, tada nije bio takav...
zato smo i raskinuli, jer smo bili klinci!

ne znam sta je uticalo na njega da postane takav kakav je postao, ali osoba kakav je on sada nema veze sa onom osobom koju sam ja volela!

Back