DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smajli ne-smajli uvek je dugokosi okruzen srcima :)
barem ako sam ja blizu ...
Eh, sad covece trg... :P ( kad bih mogla da imam i smajlisu koji pokazuje bjak :wink: )
Ne znam, mislim, puf ima tamo ljudi sa VAU kosama ali nekako koliko sam ja puta bila prozivana od njihove strane, toliko su mi se zgadili... Ne kazem, ima tamo par zaista ok ljudi, ali ti trgovci su uglavnom bas zli ( barem prema meni )>
PS>rekla sam UGLAVNOM PREMA MENI, IMA IH OK, ZNACI NE ODNOSI SE NA SVE.
Ali, volim kad vidim decka van trga i tih slicnih skupljalista kako se seta....................
Imam bas dosta dugokosih drugova, nije mi jasno sto i dalje tragam za takvima...mmmm...
Da, inace SRK... aaaaa mozda i koristim njihovu kosu :wink: :D

Prema meni nikada nisu bili zli... ni dobri ..jednostavno nisu bili nishta. Samo su prislushkivali par puta razgovore sa ortakinjama, i jedno mali milion puta me pitali da li imam pljuge i imam li neshto sitno poshto je u danashnje vreme "IN" :lol: zickati pare za pivo.... Neki su dodushe bili DOBRI :twisted: hehehe uf shto volim dugokosu piletinu u starkama!!!! :twisted:
E da... jednom mi je jedan idiot rekao da sam koza, jer sam uradila neshto vrlo zlo! Ali taj jedan ko nijedan! :lol:

Slash stil zakon :oops: ma kovrdzava kosa zakon :oops: ma kovrdzava duga kosa zakon :oops: ma talasasta kosa zakon :oops: ma duuuuuuuuuuuuuga ravna kosa zakon :oops: ma svaki vid duge kose zakon :oops:
znam da sam odgovoril na temu nekada daaaaaaaaaaavno.. ali morala sam (8
+
@ Kuliraza -> samo probaj :p :twisted: (8
+
ono sto ste pricali pre nekoliko str. (8 pazte vamo.. jeste da ja kad vidim decka sa dugom kosom (pogotovo cupavom, kovrdzavom! :oops:) poludim! ali to nikako ne znaci da ja hocu da budem sa njim (8 cak naprotiv (8 salim se.. ali ne znaci da hocu... sto se tice -> suprotnosti se privlace.. ok.. mozda... ali pazi ovako.. 1 2 3 ... nije muzika sve u zivotu.. ali jeste veliki faktor (8 ako neko ne slusa sto i ja (mada sta ja sve slusam.. tesko (8 ) tj slicno.. kako mogu da budem sa takvim nekim.. gde ja da izlazim sa tim nekim? hm.. dalje.. nastavljam drugi put.. nemam vremena (8

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Don't worry be happy ((:
PEACE

Shinoda:
I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..

Bliznakinja:
Shinoda:
I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!! :cry: :cry: :cry: :( :( :(
Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..
To definitivno!!!
Meni prvom bi stajala, ko kravi krila!!!!!!!!!!! :wink:

Shinoda:
Bliznakinja:
Shinoda:
To definitivno!!!
Meni prvom bi stojala, ko kravi krila!!!!!!!!!!! :wink:
хехе.... :lol: :lol: :lol:
btw каже се стајала.. :wink:
/me - перфекциониста :P

Bliznakinja:
Shinoda:
Bliznakinja:
Shinoda:
To definitivno!!!
Meni prvom bi stojala, ko kravi krila!!!!!!!!!!! :wink:
хехе.... :lol: :lol: :lol:
btw каже се стајала.. :wink:
/me - перфекциониста :P
Pardon!!!
Slucajan ispad, evo izmenicu!!! :wink:

Shinoda:
Bliznakinja:
Shinoda:
Bliznakinja:
Ма опуштено :wink: :D 8)
Ko je ovde normalan?
OPUSTENO NIKO!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Ух ..не смомињи мрзим ту песму... :P
OPUSTENO, necu vise!!! :lol: :wink: :lol:
Добро ,добро.... :twisted: :lol: Немој,то ми је омиљена узречица...нећу да ми се згади због шугаве песме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Нооо...да се вратимо ми на тему 8)

Ma gde su povuceni bre, samo se prosetaj tu obucena u sve osim u crno i dobices -TRAS- flasu u glavu i etiketu... Ja sam firmirana meta za trgovce :wink:
Nazalost :cry: Veruj mi, ono sto se moze tamo proceniti je da su to sve ljudi ( da ne kazem deca )
koji tek ulaze u neki svoj svet, pocinju nesto da se petljaju sa muzikom itd. Mislim, barem muski. ( samo pogledaj duzine kosa :wink: )
Covece, sto je film "Kosa" bedak jooooooooooooooj...
IZEM TI!!! To je apsolutna poruka: NIKADA SE NE SISATI, NE ZNATE U KAKVO SE SR`NJE MOZE UPASTI!!!!!!
:wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back