sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
trebalo da bude dugokosi smajli koji je okruzen srcima.
:wink:
:wink:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
( kad bih mogla da imam i smajlisu koji pokazuje bjak :wink: )
zickati pare za pivo.... Neki su dodushe bili DOBRI 
ops: ma kovrdzava kosa zakon
ops: ma kovrdzava duga kosa zakon
ops: ma talasasta kosa zakon
ops: ma duuuuuuuuuuuuuga ravna kosa zakon
ops: ma svaki vid duge kose zakon
ops:
ops
poludim! ali to nikako ne znaci da ja hocu da budem sa njim (8 cak naprotiv (8 salim se.. ali ne znaci da hocu... sto se tice -> suprotnosti se privlace.. ok.. mozda... ali pazi ovako.. 1 2 3 ... nije muzika sve u zivotu.. ali jeste veliki faktor (8 ako neko ne slusa sto i ja (mada sta ja sve slusam.. tesko (8 ) tj slicno.. kako mogu da budem sa takvim nekim.. gde ja da izlazim sa tim nekim? hm.. dalje.. nastavljam drugi put.. nemam vremena (8
ops:

Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..Shinoda:I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To definitivno!!!Bliznakinja:Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..Shinoda:I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хехе....Shinoda:To definitivno!!!Bliznakinja:Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..Shinoda:I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni prvom bi stojala, ko kravi krila!!!!!!!!!!! :wink:
Pardon!!!Bliznakinja:хехе....Shinoda:To definitivno!!!Bliznakinja:Не стоји свима дуга коса.. :? Ја се лично не ложим на дугу косу код дечака,али имам једног друга коме то феноменално стоји...не могу да га смислим са кратком косом..Shinoda:I zakljucak na kraju jeste da se sve ribe loze na dugu kosu (koliko ja vidim, veliki je odziv) i mi sto imamo kratku kosu mozemo ili da pustamo ili da se propederishemo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni prvom bi stojala, ko kravi krila!!!!!!!!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
btw каже се стајала.. :wink:
/me - перфекциониста![]()
Ko je ovde normalan?Bliznakinja:Ма опуштено :wink:8)

Ух ..не смомињи мрзим ту песму...Shinoda:Ko je ovde normalan?Bliznakinja:Ма опуштено :wink:8)
OPUSTENO NIKO!!!! :wink:![]()
![]()
![]()
OPUSTENO, necu vise!!!Bliznakinja:Ух ..не смомињи мрзим ту песму...Shinoda:Ko je ovde normalan?Bliznakinja:Ма опуштено :wink:8)
![]()
![]()
![]()
Добро ,добро....Shinoda:OPUSTENO, necu vise!!!Bliznakinja:Ух ..не смомињи мрзим ту песму...Shinoda:Ko je ovde normalan?Bliznakinja:Ма опуштено :wink:8)
![]()
![]()
![]()
![]()
Немој,то ми је омиљена узречица...нећу да ми се згади због шугаве песме

Veruj mi, ono sto se moze tamo proceniti je da su to sve ljudi ( da ne kazem deca )Gothic Girl Mortisha:E pa dushice da bi nashla takve moracjesh da izadjesh na ulicu.... Na Trg ili na neku dobru svirku. Tamo ih ima gomila... I nema puno zenskica...![]()
![]()
![]()
znash moj ukus ,ali nikad ne reci nikadA shto se tice piletine u starkama, bice toga josh :wink:Gothic Girl Mortisha:E pa dushice da bi nashla takve moracjesh da izadjesh na ulicu.... Na Trg ili na neku dobru svirku. Tamo ih ima gomila... I nema puno zenskica...![]()
![]()
![]()
znash moj ukus,ali nikad ne reci nikad 8) A shto se tice piletine u starkama,bice toga josh :wink: