DEVOJKE SE PALE NA DUGU KOSU

• Začetnik teme Začetnik teme 007
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i naravno... Sestra Lovel 1984 (da ne ostanem duzan)

u dnu prolaza ispod krovova
na napisala je volim te
svijet se dijelio po starom obrascu
chekao sam oslonjen na zid

tamna ulica malih lopova
spustila je usne na moj dlan
miris pijanih zrelih godina
shirio se plochnikom

s obje strane restorana
prikrivene razlike
zabranjeni teritorij
pravo lice pobune

iz tvojih ruku sestro lovel
silikonske injekcije
iz tvojih ruku nije vrijeme za proslave

i ne ljuti velikog brata
nasmijeshi mu se iz potaje
i ne ljuti velikog brata
on je tu dogodine

Poslushajte tu stvar nakon shto ste ovo prochitali...

Hajde da organizujemo neku razmjenu Johnny-evih stvari (neke pjesme mi nedostaju, uhh...)
Hana, Omen imate pice od mene 8)

lukarelli:
i naravno... Sestra Lovel 1984 (da ne ostanem duzan)

u dnu prolaza ispod krovova
na napisala je volim te
svijet se dijelio po starom obrascu
chekao sam oslonjen na zid

tamna ulica malih lopova
spustila je usne na moj dlan
miris pijanih zrelih godina
shirio se plochnikom

s obje strane restorana
prikrivene razlike
zabranjeni teritorij
pravo lice pobune

iz tvojih ruku sestro lovel
silikonske injekcije
iz tvojih ruku nije vrijeme za proslave

i ne ljuti velikog brata
nasmijeshi mu se iz potaje
i ne ljuti velikog brata
on je tu dogodine

Poslushajte tu stvar nakon shto ste ovo prochitali...

Hajde da organizujemo neku razmjenu Johnny-evih stvari (neke pjesme mi nedostaju, uhh...)
Hana, Omen imate pice od mene 8)

Dimitrijo, sine Mitre sta ovo predstavlja?????
Da nisi malkice okin;o temu???

Uh.. Promashih temu... :oops:

Usput,
I ja imam dugu kosu. Lichno ja sam pocheo da nosim dugu kosu iz nekog svog tripa (citiracu Johnny-ja Shtulica)
"Sretan sam da osjecam da nisam kao drugi,
ne zatupljuju me medijima u podsmjehu sam prvi".

"..konzumirajte diskretno sharm
nek vjechno zivi vasha ljubav
svijet je izvan vas"

lukarelli:

Usput,
I ja imam dugu kosu. Lichno ja sam pocheo da nosim dugu kosu iz nekog svog tripa (citiracu Johnny-ja Shtulica)

svijet je izvan vas"
Ja lepo kazem da si promasio!!!!! :wink:
E a ko je taj Johnny Shtulic???

Evo izvoli, iako svi poshtovaoci dobre mjuze znaju ko je Johnny...

Branimir Štulic-Johnny (Azra) (glas,gitara)
--------------------------------------------------------------------------------

Poznat pod nadimkom Johnny, roðen u Skopju 11. travnja 1953. godine. Autor tekstova, kompozitor, pjevaè, gitarist. Srednju školu je pohaðao u Zagrebu, na Katarininom trgu (današnja Gornjogradska gimnazija), a studirao je na Filozofskom fakultetu, takoðer u Zagrebu. Osnivaè je, voða i autor svih pjesama grupe Azra (osim teksta Pit...i to je Amerika koji je napisao Mile Rupcic). Od 1989. nastupa pod svojim imenom uz pratnju Sevdah Shuttle Banda.Vlasnik je tvrtke za zaštitu autorskih prava Azra Music.Trenutno živi u Nizozemskoj,

gdje (navodno) prevodi Ilijadu i Odiseju na hrvatski, jer je nezadovoljan sadašnjim prijevodom (knjiga je prevedena i nosi naslov Bozanska llijada via Homer. Pogledaj link"knjiga". op.a.). Do osnivanja Azre 1977., Štuliæ je nastupao prateæi se na akustiènoj gitari, izvodeæi pjesme Beatlesa, narodne, regtime i starogradske, no uglavnom vlastite, koje æe kasnije snimiti s Azrom. Grupa koju je osnovao se prvobitno zvala Balkan Sevdah Band, no nakon što je postala jak rock'n'roll sastav, ime je promijenjeno. Štuliæeva najbolja i najznaèajnija djela nastala su za Azru u razdoblju od 1979. do 1984. godine. Od 1989. Štuliæ je pod svojim imenom objavio dva albuma, dvostruki Balkanska rapsodija i Balegari ne vjeruju sreæi, a najavljivao je još jedan dvostruki pod nazivom Anali. Takoðer postoji snimak (oko 60. min., snimljeno 1992.) pod radnim nazivom Sevdah za Paulu Horvat. No, od svog tog materijala, samo ih mali broj dostiže standarde Štuliæevog ranijeg rada: Voljela me nije nijedna, Meni se dušo od tebe ne rastaje, Teško ovo život, Usne vrele višnje (prepjev Dylanove pjesme). Štuliæ motive, slike, jeziène forme i izražajna sredstva za svoje pjesme pronalazi u živom govoru svoga, zagrebaèkog, urbanog okružja, za šankom, u krevetu, poslije koncerta. Jedan je od malobrojnih koji se svojim izrazom približio publici, a publika je u njemu vidjela sebe kroz pravi, sirovi, gradski rock'n'roll. Nije uzalud napisan grafit Johnny je bog.

lukarelli:
Evo izvoli, iako svi poshtovaoci dobre mjuze znaju ko je Johnny...

Branimir Štulic-Johnny (Azra) (glas,gitara)
--------------------------------------------------------------------------------

Poznat pod nadimkom Johnny, roðen u Skopju 11. travnja 1953. godine. Autor tekstova, kompozitor, pjevaè, gitarist. Srednju školu je pohaðao u Zagrebu, na Katarininom trgu (današnja Gornjogradska gimnazija), a studirao je na Filozofskom fakultetu, takoðer u Zagrebu. Osnivaè je, voða i autor svih pjesama grupe Azra (osim teksta Pit...i to je Amerika koji je napisao Mile Rupcic). Od 1989. nastupa pod svojim imenom uz pratnju Sevdah Shuttle Banda.Vlasnik je tvrtke za zaštitu autorskih prava Azra Music.Trenutno živi u Nizozemskoj,

gdje (navodno) prevodi Ilijadu i Odiseju na hrvatski, jer je nezadovoljan sadašnjim prijevodom (knjiga je prevedena i nosi naslov Bozanska llijada via Homer. Pogledaj link"knjiga". op.a.). Do osnivanja Azre 1977., Štuliæ je nastupao prateæi se na akustiènoj gitari, izvodeæi pjesme Beatlesa, narodne, regtime i starogradske, no uglavnom vlastite, koje æe kasnije snimiti s Azrom. Grupa koju je osnovao se prvobitno zvala Balkan Sevdah Band, no nakon što je postala jak rock'n'roll sastav, ime je promijenjeno. Štuliæeva najbolja i najznaèajnija djela nastala su za Azru u razdoblju od 1979. do 1984. godine. Od 1989. Štuliæ je pod svojim imenom objavio dva albuma, dvostruki Balkanska rapsodija i Balegari ne vjeruju sreæi, a najavljivao je još jedan dvostruki pod nazivom Anali. Takoðer postoji snimak (oko 60. min., snimljeno 1992.) pod radnim nazivom Sevdah za Paulu Horvat. No, od svog tog materijala, samo ih mali broj dostiže standarde Štuliæevog ranijeg rada: Voljela me nije nijedna, Meni se dušo od tebe ne rastaje, Teško ovo život, Usne vrele višnje (prepjev Dylanove pjesme). Štuliæ motive, slike, jeziène forme i izražajna sredstva za svoje pjesme pronalazi u živom govoru svoga, zagrebaèkog, urbanog okružja, za šankom, u krevetu, poslije koncerta. Jedan je od malobrojnih koji se svojim izrazom približio publici, a publika je u njemu vidjela sebe kroz pravi, sirovi, gradski rock'n'roll. Nije uzalud napisan grafit Johnny je bog.

Xexe moja prva ljubav Milica Shtulic mu je bila neki rod, valjda!!! :D
Inace pretpostavljao sam da je clan Azre , ali nisam bio siguran posto ih ne slusam 8)

Shinoda:
lukarelli:

Usput,

svijet je izvan vas"
ti se zezas, zar ne? ((((((((((:

Alexandra9:
Shinoda:
lukarelli:

Usput,

svijet je izvan vas"
ti se zezas, zar ne? ((((((((((:
Sta, za Johnnya???
Ma rekao sam sve u postu iznad... :!:
Mada stvaaaaarno nikad nisam slusao Azru!!!!!! :oops: :oops:

lukarelli:

Usput,

svijet je izvan vas"

Da. DEFINITIVNO DEVOJKE SE LOZE NA TIPOVE SA DUGOM KOSOM... Bar one koje imaju dobar ukus. Ne znam kako to da vam objasnim... Jednostavno kad vidim tipa sa odnegovanom dugom kosom meni ruke same krenu ka njegovoj glavi... jednostavno ta kosa mami! Mozda zato shto i sama imam dugu kosu i ne bih se oshishala na kratko ni za shta na ovom svetu... pre bih umrla! Ali kad tip ima dugu kosu... To je neshto najlepshe na svetu. I samo glupi kompleksashi mogu da kazu "Ma takvi tipovi su ******! hta su oni transvestiti?!" Kad chujem takav neki komentar dodje mi da se ispovracjam koliko neke osobe mogu da budu G-L-U-P-E i utucane u mozak. Shto se tiche Johnnya Shtulicja potpuno se slazem sa lukarellijem - Johnny jeste zakon recjicju samo "Fafalasimiti FALA TI! Lalalalalala lalalalala lalalala! Ulica hladna nezgodna nezgodno se voljeti na njoj, dacju ti sve shto zazelish potaknimo ponos zajedno!" :lol:

Daaaa.... veruj mi ISTO tako se i ja osecjam. Eto bash danas sam videla neku "piletinu u starkama" na trgu... bash su bili slatki dechachicji onako a svojim kosicama... Chekaj samo dok ih "matora" (U al sam matora 17 godina!) veshtica uvati... Jes da su par godina mladji...ali...oooovaj.... nema veze zar ne? :oops: hehehehe

28.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back