Sad mi je jasno sta hoces da kazes.
Iskreno, kao i uvek mnogo se generalizuje.
Normalno je da ljudi traze sebi slicne (zeyebi ono suprotnosti se privlace, te veze traju max 10 dana).
E sad sve to zavisi kako ko gleda. Ja sam uvek govorio onu staru narodnu: "Odelo ne cini coveka".
Iz toga kako covek izgleda (u vecini slucajeva) ne moze se zakljuciti njegov karakter.
Sto se mene konkretno tice vazno mi je da me devojka sa kojom se zabavljam bar donekle razume i da se slazemo oko nekih vaznijih stvari.
A to izgleda ovako, izgleda onako zayebi.
Znaci bez obzira kako ona izgledala (dobro, ne bas neki uzas sto vise lici na zivotinju) meni je vaznije da je njeno ponasanje onako kako meni odgovara.
A kako ce se oblaciti za to me boli uvo, ako njoj ne smeta meni ce jos manje.
Evo jedan primer. Znaci imam druga koji je otisao na fax i dok je bio na faxu pustio kosu (to je video od mene

). I vrati se on s faxa i odjednom postane narkoman, panduri ga cesto startuju. Kad sam video sve to onda ja ponovo kopiram njega i po drugi put pocnem da pustam kosu.
To je ono sto mene mnogo nervira u malim mestima. A sve te glasine stizu od matoraca koji po ceo dan bleje na terasama i gledaju ko prolazi i sta radi.
Evo drugi primer.
Ovo je bilo kad sam kren'o u prvi srednje.
Kao i u svakom malom mestu ima jedna skola (srednja) za celu opstinu.
I posto u gradu ima nekoliko narkomana (u pravom smislu te reci) i jedini su u gradu koji 'razumeju' tehno i ostalu muziku u tom fazonu (u skoli imamo liniju koja radi na svim odmorima).
E sad cim krene tehno njih 6-7 zauzme ceo hodnik i iskacu se.
I onda jedna seljanka (ovo ne kazem zato sto je dosla sa sela vec sto je mnogo glupa) kaze ja slusam tehno.
Na pitanje sta slusas od tehna odgovor je bio: "Eminem".
E sad ovo je ono sto me najvise nervira kod ljudi kad pokusavaju da budu ono sto nisu.
I da ne nabrajam vise ima mnogo slicnih primera.