Toxique
Veoma poznat
- Poruka
- 10.739
Kakvo je vase misljenje o devojkama plave kose i kako ih vidite kad ih sretnete na ulici?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to mislis,kakva garderoba ide uz to?Bitnije je pitanje sa čim ćeš nositi plavu kosu?
Da li ti se uklapa u garderobu?

Boja garderobe, na ovu boju ne možeš, recimo, da nosiš crveno ili narandzastoKako to mislis,kakva garderoba ide uz to?
Pa crna ide uz toBoja garderobe, na ovu boju ne možeš, recimo, da nosiš crveno ili narandzasto
Ograničen ti je spektar boja, uglavnom hladnijih podtonova, jer je ta boja sa slike hladna
Hm...Upitno, zatvorila bi te...naravno, moj lični stavPa crna ide uz to
Pa ja uglavnom nosim crno i tamno....u pitanju i jeste taj dark fazonHm...Upitno, zatvorila bi te...naravno, moj lični stav
Ti ćeš nositi![]()
Kakve veze ima boja kose s tim dal je domacica?ne izgleda mi ko zena domacica
Lijepo, dok si mlad i lud!
E sad upitno,koliko mlad? Kome prilici kome ne?Lijepo, dok si mlad i lud!
vise vremena provodi pred ogledalom u razmisljanju o boji kose i farbanju iste nego u sredjivanu kuce i kuvanjuKakve veze ima boja kose s tim dal je domacica?
Recimo do 20-te.E sad upitno,koliko mlad? Kome prilici kome ne?
Recimo da sam ja u pitanju?Meni su zanimljive te smelije, nekonvencionalne boje kose: plavo plava, crvena, ljubičasta i slično, ali samo kad to stvarno ide uz osobu. Ne u fazonu "evo da privučem pažnju", nego kad vidiš da to prati karakter, stav i energiju osobe.
Onda deluje kao neko ko ne želi da bude još jedna kopija iz mase, nego ima potrebu da izrazi nešto svoje i da bude malo drugačiji. U tom slučaju može da izgleda baš moćno i atraktivno. A kad ne ide uz personaliti, onda ume da deluje kao kostim.

Znaci meni ne prilici...okRecimo do 20-te.
Ne priliči svakako! Mislim na dlaku glave. Za ostalo manje više.Znaci meni ne prilici...ok
DobroNe priliči svakako! Mislim na dlaku glave. Za ostalo manje više.
Mora kosa da ti bude izblajhana pre togaSviđa mi se! Nažalost nema šanse da bih to kao prirodno tamnokosa uspjela imati. Uglavnom, top!
A cekaj sta u vezi dlake glave?Ne priliči svakako! Mislim na dlaku glave. Za ostalo manje više.