Devojke koje vrishte u krevetu

Elem, desilo mi da sam bila na putovanju, i u hotelu, u sobi pored, devojka je pocela prvo da stenje pa da se dere pa da vristi na sav glas (ali bukvalno urla) da nisam znala da li je momak t-uca ili kolje.
Zanima me (prvenstveno devojke pitam-posto one znaju) da li je tako nesto normalno (desava vam se?), ili je samo gluma?

Desava se samo nedo.jebanim zenama. Zene sa redovnim i kvalitetnim sexom ne urlaju. Cuju se ali ne da se ori.

I to sve jer nisam htela da po zilioniti put pisem o svojim orgazmima. :lol: I to nekom tamo dodjoshu koga prvi put vidim. :neutral:

U redu je. :bye:

Ne ja, ali mozda ces sutra propustiti, a i hoces nekoliko sansi zivota, jer, zaboga, nisi htela da imas posla, ekonomska ili emotivna, ili intelektualna, sa nekima koji su tek krocili u tvoj zivot, pa su zato, gresnici, DODJOSI. To je tvoja etiketa, a ne njihova, pa ni moja. Uzak um, usko srce, uska dusa. Sama nosi svoj krst. z:hm:

Jeeee... Pa, chekaj, sad da dodje neko sa ulice i da me pita koliko si orgazama imala i kakvi su bili, u kojoj pozi, ja cu odmah da deklamujem sve. :neutral:
A i situacija je prosta: pitao si, rekla sam da necu da odgovorim, i sta se onda drkas, koj moj?
Idi si svojim putem, moje je pravo da li cu da odgovorim na neko pitanje ili ne.

Elem, desilo mi da sam bila na putovanju, i u hotelu, u sobi pored, devojka je pocela prvo da stenje pa da se dere pa da vristi na sav glas (ali bukvalno urla) da nisam znala da li je momak t-uca ili kolje.
Zanima me (prvenstveno devojke pitam-posto one znaju) da li je tako nesto normalno (desava vam se?), ili je samo gluma?

pa, sta znam...nekad mi dodje bas da malo vristim...ali, onda ipak damski ujedem za prst, ili zagrizem jastuk :rumenko:
ne volim bas kad me komsiluk perverzno zagleda na stepenistu :lol:

da ju je klao krkljala bi a ne vrištala

Back