Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
E i mene nervira...pa josh one shto arlauchu dok se poradjaju...gledale na filmu pa misle da treba tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elem, desilo mi da sam bila na putovanju, i u hotelu, u sobi pored, devojka je pocela prvo da stenje pa da se dere pa da vristi na sav glas (ali bukvalno urla) da nisam znala da li je momak t-uca ili kolje.
Zanima me (prvenstveno devojke pitam-posto one znaju) da li je tako nesto normalno (desava vam se?), ili je samo gluma?
I to sve jer nisam htela da po zilioniti put pisem o svojim orgazmima.I to nekom tamo dodjoshu koga prvi put vidim.
U redu je.![]()
e...jednom sam sanjo lepu brenu
Desava se samo nedo.jebanim zenama. Zene sa redovnim i kvalitetnim sexom ne urlaju. Cuju se ali ne da se ori.
e ja kolega mislim upravo obrtno..da ove nedohebane cute i trpe upravo zato sto su ne dohebane....a da one koje pravo znaju uzivati ne libe se to i pokazati
nekad stvarno mislim da je sinke moj davno izgubljeni rodjak![]()
![]()
SilovanjeElem, desilo mi da sam bila na putovanju, i u hotelu, u sobi pored, devojka je pocela prvo da stenje pa da se dere pa da vristi na sav glas (ali bukvalno urla) da nisam znala da li je momak t-uca ili kolje.
Zanima me (prvenstveno devojke pitam-posto one znaju) da li je tako nesto normalno (desava vam se?), ili je samo gluma?
Elem, desilo mi da sam bila na putovanju, i u hotelu, u sobi pored, devojka je pocela prvo da stenje pa da se dere pa da vristi na sav glas (ali bukvalno urla) da nisam znala da li je momak t-uca ili kolje.
ma te folirantkinje
vec sam postovala al neka
cccc zloba![]()
Hm..ne bih rekao da su folirantkinje..mada ih ima..
e sad pitam se kako obijasniti hotelski hodnik gde se iza svakih vrata čuje stenjanje i urlanje..
a simpozijum med.sestara u pitanju..
i..trajao tri dana..
srećom samo tri u 'mal mi pripreme ne pokvari[e..
mozda je to urlanje specifično..po zanimanjima![]()
Med sestre najvise vriste.
Profesionalna deformacija![]()