meni je fora da ih napzim do besvesti,i kad se prime kuliranje ono najgore...i ubijam se od smeha kolko se lome i muce da skrenu paznju lili bilo sta drugo
Toliko si detinjasta da sam se zacenila od smeha!
Nasla sam se sa jednim poznanikom pre par dana.Bila sam luda za njim kad sam bila klinceza.Kad god bi se videli,nismo mogli da drzimo prste jedan s drugog.I eto,sednemo na kafu,posto se 3 godine nismo videli,i pitam ga,...dobro,imas li ikakve ideje sto si me tako lako osvajao i naravno sto sam ja tebi bila toliko zanimljiva.
Kaze covek onako iskreno,...bili smo opusteni.I kad sam razmislila,u pravu je.Kad god bi se nasli,setali mo Kalisem(ne ona romanticna lovey dovey sranja),blejali,zajebavali se,..E u tome je poenta.Ne u sarmiranju,niti u pozerstvu,foliracijama,trudu da se dopadnes.Stvar je u tome da se opustis,i odma je onome ko je uz tebe loodo i zanimljivo.Neobavezan razgovor,a ne nategnute prazne price.Potrebna je bleskasta konverzacija,lagana atmosfera,i gotovo.Nema tu filozofije.I dan danas,nista se nije promenilo.Volim iskljucivo tipove koji su prvenstveno dobro drustvo.Jer u sustini,tako je i u braku,dugim vezama,pa eto i u osvajanju.Nista ti ne znaci ljubav,divlji seks,i sve ako sa nekim nisi prvenstveno na istoj talasnoj duzini.