Devojke, kako Vas osvojiti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozes ti i da izvadis onu stvar od 20cm kad ja ne padam ni na zelenu ni na to...Imam veoma visoko misljenje o sebi,i ko me osvoji taj moze da smatra sebe Bogom...Nije da teram udvarace,ali ih ***** u zdrav mozak...

i ja sam kidala zivce decku koji mi se tolikoooooooooooooooooo scidjao nisam mogla bez njega bre,tada nije bilo nistaa kad je poceo i on da se interesuje ja sam bila toplo hladna!vecinom sam glumila ravnodusnost

meni je ranije bilo zao,al vise ne...Na tu foru sam se i smuvala sa sadasnjim deckom...Koj nije odustajao...Vec prisao i reko:"ocemo samo da se gledamo po dvoristu ili nesto vise"...i time me je osvjio...ali nisam mu to dala odmah do znanja,pustila sam ga da vidim da li je to stvarno mislio...

Ja licno ne gotivim (retko koju gotivim) isfolirane devojke. Sve mi to trulo. Mislim, sta, one su sve iznad, a decaci koji nisu u fazonu, decaci koji nisu face, mogu da lizhu samo pod. Mislim sve mi to trulo. I to sto je kod isfoliranih devojaka uvek u fazonu sto stariji decko...

meni je fora da ih napzim do besvesti,i kad se prime kuliranje ono najgore...i ubijam se od smeha kolko se lome i muce da skrenu paznju lili bilo sta drugo

Toliko si detinjasta da sam se zacenila od smeha! :D

Nasla sam se sa jednim poznanikom pre par dana.Bila sam luda za njim kad sam bila klinceza.Kad god bi se videli,nismo mogli da drzimo prste jedan s drugog.I eto,sednemo na kafu,posto se 3 godine nismo videli,i pitam ga,...dobro,imas li ikakve ideje sto si me tako lako osvajao i naravno sto sam ja tebi bila toliko zanimljiva.
Kaze covek onako iskreno,...bili smo opusteni.I kad sam razmislila,u pravu je.Kad god bi se nasli,setali mo Kalisem(ne ona romanticna lovey dovey sranja),blejali,zajebavali se,..E u tome je poenta.Ne u sarmiranju,niti u pozerstvu,foliracijama,trudu da se dopadnes.Stvar je u tome da se opustis,i odma je onome ko je uz tebe loodo i zanimljivo.Neobavezan razgovor,a ne nategnute prazne price.Potrebna je bleskasta konverzacija,lagana atmosfera,i gotovo.Nema tu filozofije.I dan danas,nista se nije promenilo.Volim iskljucivo tipove koji su prvenstveno dobro drustvo.Jer u sustini,tako je i u braku,dugim vezama,pa eto i u osvajanju.Nista ti ne znaci ljubav,divlji seks,i sve ako sa nekim nisi prvenstveno na istoj talasnoj duzini.

Brate aj me iskuliraj,nasla si pogresnu osbou kojoj ces da solis pamet...Vec sam rekla da makar i bilo pogresno,niko me ne moze ubediti u drugo dok sama ne shvatim...Mnogobrojne situacije su me naterale da se tako ponasam i tako se ponsam,znaci NE GLUMIM,vec se tako ponsam...

ako ti je do svadje mojne mene...ja na forum dolazim da se zabavim ne da se svadjam sa ne znam kim prko postova...

Znaci sve ide sa godinama,sada se ponsam i mislim tako...pa cemo da vidimo dalje...

pa zasto se onda nadovezujes ako neces da se svadjas...? iskuliraj
koliko sam ja shvatila ona nije mislila nista lose...
kako god...necu da se mesam....
mene moze osvojiti svako ko me voli...naravno ja moram da saosecam isto...ali uz malo sarma
P.S. nisam laka riba

pa cisto da odgvorim,a iskulira se ako suprotna strana nastavi...tj cisto ja moram da dokazem kad neko nije\jeste u pravu...

tema vec sam rekla,jos me ni jedan nije osvojio SKROZ volela sam,voleli su me...ali ni za jednim nisma zigubila glavu...

@Ana
Niko te nije izdvojio,...komenatrisem na cemu mi se svidja,a ti si nekako oba puta upala u kadar.Samo kazem da prosipas klisee a ne komentare.I ne vidim sta ti imas da dokazes da ja nisam u pravu,kao da ti mozes da osporis necije misljenje.Glupost!
Mrzim kad neko kaze da nikad nije izgubio glavu.Uvek jeste,bar eto,kad si klinac.Desi ti se tako,hemija.Mada to i nije stvar osvajanja.Osvajanje je vise umetnost izrazavanja(ne samo verbalnog,nego uopste),a hemija je dodatni plus.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back